|
PlayStation'dan kötü haber geldi: PlayStation 5'e zam geliyor
1 Mobil
-
-
7500 çift kol aldığım konsolun fiyatı bak.
Başka yorum yok.
-
50 Euro 900 TL ediyor. Önlem zammı da yaparlarsa kur artacak diye kafadan 3.000 TL zam gelir.
-
quote:
Son günlerde TL'nin tekrar değer kaybetmesi ve bu zammı da birleştirirsek PS5'in fiyatı 20.000'in üstüne rahatlıkla çıkar.
RAHATLIKLA ŞAH LAN DIM
-
Sanırım ps5 almayacağım.
-
50 bin olsun kimse almasın fakirlerin işi yok böyle şeylerle... Benim anladığım budur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
sanki çok ucuzdu. uzun bir süre daha ps5 alamayacağım için sıkıntı yok. patlak bir ps4 yada ps4 + plus alır takılırım. sonrası Allah kerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bence az daha çok olmadı :) (!!!!!!)
-
neler olacak göreceğiz
_____________________________ -
Şimdi onlar düşünsün, hep biz mi düşüneceğiz lan zam işini :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol... -
Günümüzde, özellikle ülkemizde oyun oynamak eğlenmek artık herkese göre değil.
-
quote:
Bu fiyat artışındaki sebep ise Dolar'ın Euro karşısında değer kazanması.
Diyorken Euro dışındaki diğer ülkelerin para birimlerine göre de zam yapıyor.
Ben de konuya girerken bizdeki kur farkından dolayı sandım. Neyse bizde de sağlam bindirirler kara borsa filan. PS4 ile devamke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Amerika'da zam yapmak yemedi tabi
PlayStation oynayacak yaşı geçtim,bu saatten sonra istedikleri kadar zam yapabilirler…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 25 Ağustos 2022; 12:17:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sony kadar çakal şirket yok,diğer bölgelerde hakim oldukları için zamı kolayca yapabiliyorlar ama Amerkia öyle mi? Bildiğiniz gibi Amerika’da Xbox aşırı yaygın o yüzden rekabetten düşmemleri için Amerikada’da zam yok :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
50 birim zam sıkıntı yok 2 saat fazla calışırım cıkarırım(Avrupa insanı)
-
XBOX+Gamepass artık ülkemiz için tek seçenek olacak gibi görünüyor.
-
PS plus ekstra gelince tam heveslendim ps5'e o da hayal oldu. Arkadaş Dolar Euro'yu geçiyor. Acısı yine bizden çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Gamer bir öğretmen -
O da enteresan geldi. ABD Doları pandemide değer kaybetti, %8 küsür enflasyon deniyor ancak Dolar bazında zam yapılmamış. Çok saçma.
Gerçi burada diğer para birimlerine olan değer kaybı ele alınmış ama değer kaybı değer kaybıdır neticede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ağustos 2022; 12:22:16 >
Çekemeyenler kalkmış Amerika da zam yapmaya yemedi diyor. La siz nesiniz öyle ya :))
Adam açıkça yazmış Dolar Euro yu geçti netine zam yapacak adam?
Kaldı ki sen kendi derdine yan napacaksın ABD yi? :)))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
|
sayın (!) cumhurbaşkanım al ben bir oyuncuyum !!! ![]() |
|
50 Euro 900 TL ediyor. Önlem zammı da yaparlarsa kur artacak diye kafadan 3.000 TL zam gelir.
|
|
7500 çift kol aldığım konsolun fiyatı bak.
Başka yorum yok. |
|
Sony iyice şımardı Daha kötü makina yap Daha az hafiza koy Daha cok para iste Aboneliklerinde sacma salak oyunlar ver Onlineı paralı yapmaya devam et Vallaha sony almak iyice sacmalik oldu xbox alin gecin 3 5 salak sacma exclusive haric hicbir + yönü yok last of us serisini bile rezil ettiler sony exclerinden artik beklentisi kalan var mi |
|
50 birim zam sıkıntı yok 2 saat fazla calışırım cıkarırım(Avrupa insanı)
|
|
Sen hayatında PS oynamamışsınki. O kadar komik durmuşki yazdıkların. Sil bence, çok dalga geçerler senle. |
|
O forumdaki aktroll bilginiz yok sanırsam.
|
|
Şu an Sony genel merkezlerinde OHAL ilan edilmiş durumda. Cm-rc1000 tipsiz olduğu gerekçesiyle PS5 almayacağını açıkladıktan sonra Sony, tasarım revizyonuna gitme kararı aldı. Teşekkürler Cm-rc1000. Sana minnettarız.
|
Benzer içerikler
- yazı fontu bulma
- tiktok keşfet saatleri
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- excel yüzde hesaplama
- tiktok jeton yükle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt