Şimdi Ara

PlayStation'dan kötü haber geldi: PlayStation 5'e zam geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
7.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşı 21 bile olduğunu sanmıyorum. Doğru söylüyorsun. Kendi başına eğlensin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Soğutucu: Wraith Prism Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 8GB RAM: HyperX Fury RGB 2*8 16 GB 3200 Mhz Anakart: MSI MAG B550M Mortar SSD: Kioxia EXCERIA 480 GB Kasa: XPG Defender Pro PSU: EVGA BQ500 Klavye: Corsair K55 RGB Mouse: Aorus M4 Oyun Konsolu: PlayStation 5 Digital Edition
    YouTube Kanalıma Abone Olmanız Beni Çok Mutlu Eder :)
  • Küçükken bende alamadığım malı kötülemeye başlardım avuntu olsun diye. Forumda komple ona dönüşmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt

768 yaşındamısın PlayStation'dan kötü haber geldi: PlayStation 5'e zam geliyor 

• Bende,alıp oynamak isteyen herkes gibi 6000 ve 7500 tl gibi fiyatları karaborsacılar yüzünden alamamıştım bir fırsatla trendyol üzerinden MediaMarkt sayesinde 9.950 tlye kapatmıştım. Zaten o stoğu alamasaydım daha da ne bir pc sahibi olabilirdik ne konsol. Cidden çok can sıkıcı haber. Almak isteyen kendi şartlarını biraz zorlasın yoksa fiyatlar korkunç yerlere gidecek.

• Bir hevesle 4k diye almıştım geçen sene. 2 gün oynadım gözüm alıştı ps4 den farkını göremedim ondan sonra görüntü de. 6 ay da toplasan 15 gün ya açtım ya açmadım. Direk sattım evde ps4 Slim var gayet de yeteri geliyor. Boşa para vermişiz. Neyseki zarar ettirmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde PS4 Slim 1 TB var. PS5 almayı çok istiyordum lâkin ilk başta fiyatı daha sonra oyun çıkmaması sebebiyle PS4'ten neredeyse farkı kalmaması yüzünden geri durdum. Sonra Sony sağ olsun oyunları PC'ye getirmeye başladı. PS5'te oynamayı hayal ettiğim Marvel's Spider-Man Remastered'ı bilgisayarda oynayıp bitirdim. Yani şu saatten sonra PS5 almak benim adıma keyfi bir durum olurdu. Alamam da zaten. Maksat örnek olsun.

Yeni plus sistemi için bile alınır. Oyun da çıkıyor misal TLOU çıkacak sonra GOW 2 çıkacak. PS4 Slim ile arasında dağlar kadar fark var. Oyunları çıkarıyor evet ama kaç sene sonra? Spiderman 2 yapım maliyeti karşılandı bu sayede. Kendi adınıza keyfi olabilir ama ilerde hiç alamayacak olmak da var maddi durum yetersizse.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.