Şimdi Ara

PlayStation' da Fps Oynamak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ps2' im var fps oyunları hiç oynayamıyorum. Medal of honor almıştım, oynayamadım attım bir kenara duruyor. Max payne aldım geçen bir kaç bölüm geçebildim ama cidden zor yani hedefi çok yavaş çeviriyor birde tutturması var adamı nasıl alışıcam buna ?

• biz nasil alistiysak sen de zamanla alsirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 26 Ocak 2013; 16:54:10 >
  • Zaman en iyi ilaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftaya alışmıştım ben.
  • 1 hafta sürmedi benim alışmam artık PC de oynuyamıyorum o derece alıştım...
  • 1 aya alışrsın. ben pc den daha rahat oynuyorum fps ve tps leri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps2 de black diye fps oyunu var grafiklerni dersin ps3 degerinde oynamanı tavsiye ederim alısırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k Tv'de Playstation 4 Oynamak
    9 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 hafta

• Bende PC'ye alışamıyorum öyle bir dönüyor ki midem bulanıyor.Anologlarla kontrol etmek daha kolay alışınca bence R1'deki tetik hissi hiçbir konsolda yok
  • PS2'de bende oynayamıyordum analogları bir garip geliyordu ayrıca r2 l2'de çok kullanışsızdı bence
  • oynaya oynaya alışırsın merak etme
  • Bigün de alıştım vallahi. BF3 aldım nedense pcden daha çok zevk verdi bana.
  • Dostum en iyi ilaç zaman senin için Oynaya oynaya insan alışıyor ve bana göre pc den daha zevkli oluyor sabret 2-3 hafta sonra nasıl oynadıgına sen bile şasırıcaksın :)
  • Yetenek istiyor sonuçta.Kimisi 1 ayda alışır,kimi ise 1 haftada.Düzenli olarak oynarsan en geç 1 aya alışırsın
  • Harbidende bilgisayarda alışmak senelerimi aldı. Ps' de birkaç saat oynamayla baya bi alıştım iyiymiş sevdim Ama tam alışamadım hala.
  • Birşey daha sorcam. Max payne 2 oynarken kasıyor biraz. Televizyon baya eski ondan olabilir mi ? Yoksa ps2 olduğu için mi?
  • Alışması mesele değil de zevkli olmuyor Bu tarz oyunlar bilgisayarda oynanır

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

Alışması mesele değil de zevkli olmuyor Bu tarz oyunlar bilgisayarda oynanır

Bence yanılıyorsun psde oynamak herzaman daha rahattır arkana yaslanıp rahat rahat oynuyorsun her tuş elinin altında

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

1 hafta sürmedi benim alışmam artık PC de oynuyamıyorum o derece alıştım...

Aynen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.