Bildirim
GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Edemeyiz. Etik değil. -
Unreal Tournament 3quote:
Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!
Edemeyiz. Etik değil. -
millet konsolda fps için klavye ihtiyacı duyar,sen pc'de gamepad istiyorsun.biraz garipquote:
Orijinalden alıntı: ..UnReaL..
Unreal Tournament 3
Alıntıları Göster.
edit:tavsiyem rainbow six vegas.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 19 Temmuz 2008; 12:32:47 > -
Hakikaten be; gamepad ile FPS mi oynanır...quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
millet konsolda fps için klavye ihtiyacı duyar,sen pc'de gamepad istiyorsun.biraz garip.
edit:tavsiyem rainbow six vegas.
Alıntıları Göster -
ps3 almayı düşünüyorum onu test edicem biliyorum gamepad ile fps zor işquote:
Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows
Hakikaten be; gamepad ile FPS mi oynanır...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: samwet
ps3 almayı düşünüyorum onu test edicem biliyorum gamepad ile fps zor iş
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: samwet
Ps3 ile Pc'de gamepad olayı aynı değil ki nasıl test edicen. Ps3 oyunları Ps3 gamepad'ine özel yapılıyo. Pc'de çok zorlanırsın...
-
gamepad destekli oyunlar oynanabiliyor ben sadece gamepad destekli oyun önerisi istedim ama aklıma oyun gelmediquote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RYquote:
Ps3 ile Pc'de gamepad olayı aynı değil ki nasıl test edicen. Ps3 oyunları Ps3 gamepad'ine özel yapılıyo. Pc'de çok zorlanırsın...
Alıntıları Göster
-
Crysisquote:
gamepad destekli oyunlar oynanabiliyor ben sadece gamepad destekli oyun önerisi istedim ama aklıma oyun gelmedi
Alıntıları Göster -
crysis xbox360 controlüne uyumlu amaquote:
Orijinalden alıntı: invision
Crysis
Alıntıları Göster -
Ben bi gamepad bulsam Devil May Cry oynayacam. Klavye ile çok zor oluyorquote:
crysis xbox360 controlüne uyumlu ama
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
Ben bi gamepad bulsam Devil May Cry oynayacam. Klavye ile çok zor oluyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Pretender
Ben bi gamepad bulsam Devil May Cry oynayacam. Klavye ile çok zor oluyor
ewet devil may cry prince of persia gib oyunlar gamepadle oynanır ama fps hiç sarmaz kanımca -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Hacı konsol almayı düşünüpte ps3 almak mantığa çok zararlı bence.Sonuçta ps3'ün çipi çıkmadı.Bu da demek oluyorki ps3 aldıysan oynayacağın oyunlar orjinal olmak zorunda.
PS3'e vereceğin parayı ben gider xbox elite pal'e veririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 19 Temmuz 2008; 16:58:00 >
-
3K OLMASA ÇAT ALICAM AMA PS3'ÜN RESMİ OLARAK TÜRKİYEDE OLMASI BÜYÜK Bİ AVANTAJquote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlackquote:
Hacı konsol almayı düşünüpte ps3 almak mantığa çok zararlı bence.Sonuçta ps3'ün çipi çıkmadı.Bu da demek oluyorki ps3 aldıysan oynayacağın oyunlar orjinal olmak zorunda.
Alıntıları Göster
-
quote:
3K OLMASA ÇAT ALICAM AMA PS3'ÜN RESMİ OLARAK TÜRKİYEDE OLMASI BÜYÜK Bİ AVANTAJ
Alıntıları Gösterquote:
3K OLMASA ÇAT ALICAM AMA PS3'ÜN RESMİ OLARAK TÜRKİYEDE OLMASI BÜYÜK Bİ AVANTAJ
aga yeni falconlarda 3k çok çok zor çıkıyor.türkiyede birkaç yerde buna çok iyi önlem almışdurumda.xbox konusuna bir bak istersen.
tabii acele etmek lazım çünkü yeni xbox yeni dvdsiyle çıkacak ve bu dvd çok zor kırılacağa benziyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlackquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
quote:
Bulursan verirsin.
-
Ps3 alan adamın para sorunu ya da derdi yoktur zatende, konumuz o değil şu an.Adam sizden oyun tavsiyesi istemiş konsol tavsiyesi değil....quote:
Orijinalden alıntı: Lord of the Shadowsquote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
quote:
Bulursan verirsin.
Alıntıları Göster
Arkadaşım vegas ı oynamadım ama wildlove diyorsa bir albenisi vardır bir kaç yerden daha duymuştum.Bunun dışında fps değil de tps ler çok zevkli oluyor.Özellikle dmc4 veya gears of war gibi oyunlar.Bunun dışında bilirsin zaten yarış ve spor oyunları.Ama fps den özel optimize dışında zevk alacağını sanmam.Zira karşındaki adam sende klavye varmış gibi atak hareket edecek sonuçta ölür durursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 19 Temmuz 2008; 19:26:19 >
-
pc de klavye mouse desteği var ve sen gidip gamepad mi takıcaksın fps oynamak için...koca microsoft gamepadlerini mümkün olduğu kadar klavye mouse desteğine yakın tasarımlarla geliştiriyo yine de olmuyor...ve sen....neyse böyle konsol manyakları çok...bizim bi arkadaş vardı tutturmuştu ben stratejiyi bile kolla daha iyi oynarım kolla daha iyi oynanır her oyun diye..allaaaam yaaa ck ck ckquote:
Orijinalden alıntı: ArdaBarisC
Ps3 alan adamın para sorunu ya da derdi yoktur zatende, konumuz o değil şu an.Adam sizden oyun tavsiyesi istemiş konsol tavsiyesi değil....
Arkadaşım vegas ı oynamadım ama wildlove diyorsa bir albenisi vardır bir kaç yerden daha duymuştum.Bunun dışında fps değil de tps ler çok zevkli oluyor.Özellikle dmc4 veya gears of war gibi oyunlar.Bunun dışında bilirsin zaten yarış ve spor oyunları.Ama fps den özel optimize dışında zevk alacağını sanmam.Zira karşındaki adam sende klavye varmış gibi atak hareket edecek sonuçta ölür durursun
Alıntıları Göster
-
Gamepadle fps oynanmaz diyen arkadaşlar bir Black oynasın sonra konuşsunquote:
Orijinalden alıntı: kubillian
pc de klavye mouse desteği var ve sen gidip gamepad mi takıcaksın fps oynamak için...koca microsoft gamepadlerini mümkün olduğu kadar klavye mouse desteğine yakın tasarımlarla geliştiriyo yine de olmuyor...ve sen....neyse böyle konsol manyakları çok...bizim bi arkadaş vardı tutturmuştu ben stratejiyi bile kolla daha iyi oynarım kolla daha iyi oynanır her oyun diye..allaaaam yaaa ck ck ck
Alıntıları Göster
-
counterquote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
Gamepadle fps oynanmaz diyen arkadaşlar bir Black oynasın sonra konuşsun
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- mafia 2 kaç saat
- assassin"s creed 1 türkçe yama
- mafia 2 oyundan atma sorunu
- pubg mobile wow tasarımcı davet kodu
- resident evil 8 türkçe dublaj izle
- cs2 fps arttırma
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- gta 5 güncelleme
- resident evil 9 ne zaman
- cs2 wallhack console code
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X