< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (946. sayfa)

-
-
Maşallah iyi oynamışsın, baktım ben de 128 saat oynamışım. 60 fps olarak bi daha gömeriz 👍😂quote:
Orijinalden alıntı: TakTAkk
2018de ilk çıktığı dönemde almıştım cdli olarak, sonradan dijital aldım tabi, 380 saatim var oyunda
Yükseltme olmasa da yeni oyun fiyatını veririm o konuda sıkıntı olmaz, söz konusu RDR2 çünkü😊
Bu arada profilim bile o dönem ps4te oynarken ss almıştım, o aralar ps app yok, Facebook Twitterda paylaşıp ordan fotoğrafı alıyorduk:))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 fps oynayamıyorum gözlerim ağrıyor, umarım kısa zamanda gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bro abartmıyorum bu ne lan? tepkisi verdim. Eternal'In bile yanında esamesi okunmaz. 1 aylık gp alıp bakayım Pcden, merak ettim farkı.quote:
Orijinalden alıntı: mg3Başkan malesef konsol versiyonlarında Allah'ın belası Gren efektimi ne dir onu kapatma seçeneği koymamışlar ondan dolayı büyük ihtimalle hala bu boktan efekti oyunlara koymaya devam ediyorlar PC versiyonunda kapatılıyor acil güncelleme gelmesi lazım bu saçma efekt grafikleri saçma sapan hal aldırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 16 Mayıs 2025; 20:33:56 >
-
Sonbahar gibi gelir bana göre.quote:
Orijinalden alıntı: Akbaba89
30 fps oynayamıyorum gözlerim ağrıyor, umarım kısa zamanda gelir.
Merhabalar, vakıfbank kredi kartı ile yakın zamanda yıllık PS Plus alan biri var mıdır? Var ise bana ulaşabilir mi birşey sormak istiyorum da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahi ya o zamanlar bunlardan gönderiyordu oyun aldığımız yerler :) Fazlasıyla vardı almış olduğum oyunlardan. Neyse o değil de Rdr > Gta benim için
Oled'e böyle bir yorum yapmak gerçekten komik.Oled'in farkını hissetmek için yanında IPS'e ihtiyaç duyuyorsanız inanılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 16 Mayıs 2025; 22:38:0 > -
O dönemin bitki örtüsüydü bu askı :))
-
Daha neler 😀😀😀😀
Haha aynen öyle
Aynen hocam. Oled'e, sırf görüntüye kattığı derinlik etkisi için bile geçilir. Bu derinlik etkisi de en çok oyunlarda anlaşılıyor. (Oyunda, direkt render edilen görüntüye baktığımız için.)
Bu etki TLOU gibi oyunlarda zirve yapıyor. Objeler gerçekten ordaymış gibi hissediliyor. Objeye yaklaşınca ekrandan çıkıyormuş gibi oluyor falan.
O sebeple, mesela, RGB Mini-LED'li Sony Bravia 10 mu, yoksa LG B4 - B5 mi dense, oyunlarda tereddütsüz B serisini alırım. Zira, en kral LCD bile, çalışma prensibinden kaynaklı farkları kapatamaz
(LCD'ler kötü demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama bu saatten sonra, sadece F/P için tercih etmek lazım. LG B serisi bile, uzun ömürlü EX panele geçmişken, parlaklığı güzel bir seviyeye gelmişken, OLED'ten artık çekinilmemeli
)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 16 Mayıs 2025; 23:34:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam burn-in olayı abartılıyor bence. Yani özellikle kablolu tv izlemiyorsanız stres gereksiz gibi. Bende hem b7 var hem g3. B7'de hala taş gibi.
-
-
Aile evine 2016 model full hd oled i göndermiştim. 10 seneye yaklaşıyor. Tv deki burn in durumu bariz belli
AMA !!!
Kanal geçişleri yada tv yi normal kullanımda izlerken solda atv logosu yanık olarak görünüp, tv 8 izlemiyoruz mesela.
Kanal ayarlama , ayarlar , tarama gibi durumlarda ekran grimsi bir geçiş halinde iken belli oluyor. Oda benim 3 sene önce tv yi verip, sabah akşam kablolu yayın izlenmesi sayesinde olmuş.
Tak oyun oyna, film izle. Burn in e rastlamıyorsun.
Evet hocam kablolu yayın izlemeyen biri için risk çok çok küçük. Konuşuılmaya değmez.
-
MindsEye Gameplay Teaser I
MindsEyeyoutube
What you did back there may have exceeded expectations. Steam Pre-Order: https://go.mindseye.game/steam PlayStation Pre-Order: https://go.mindseye.game/playstation Xbox Pre-Order: https://go.mindseye.game/xbox Launching June 10, 2025 on PC, PlayStation 5 and Xbox Series X|S.https://www.youtube.com/watch?v=FeibBY8pqPk -
Evet her oyun alımında çeşitli ürün geliyordu. Şimdi doğru düzgün yapılmış kutu bulmak bile zor. Astro dışında tam takır bir fiziksel sürüm de görmedim uzun senelerdir.quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
Sahi ya o zamanlar bunlardan gönderiyordu oyun aldığımız yerler :) Fazlasıyla vardı almış olduğum oyunlardan. Neyse o değil de Rdr > Gta benim için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X