Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (1080. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oksiladoo , Shingo Yabuki Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
21.602
Cevap
430
Favori
1.054.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tarz olarak benzesede kalite olarak çok altında kalıyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shingo Yabuki

gelsin gari bu oyun ya, sızan sıkıntılarda venom önce cıkacak diyordu, bu seneye venom attırsalardı 50 dolara şeker gibi giderdi. Acaba sp2 nin aldığı eleştirilerden dolayı biraz daha cilalama mı yapıyorlar acaba oyunu?

Sanırım o sızıntıdan sonra her şey değiştiğini düşünüyorum, Planlamaları sekteye uğradığına dair birkaç yazı görmüştüm. Bende öncelik Venom olarak düşünüyordum ama tanıtımına bakılırsa Wolverine daha ağır basıyor. Venom aynı Miles Morales tadında olacağını düşünüyorum. PS6 içinde Spider-Man 3 kaçınılmaz gibi görünüyor. :)

Insomniac Games'den yana çekincem olmadı oyunlarını gereken özeni gösteriyorlar. Umarım cilalama kısmı bir süredir yapılıyordur. Ellerinde güzel bir süre olduğunu düşünüyorum. Birde önce SAROS mu çıkar Eylül - Ekim gibi Wolverine mi çıkar bekleyip görmek lazım.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Sıkılanlardan birisinin dayısıda osaka da çaycıymış 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sony ps6 a elindeki sağlam ip leri sakladığı artık kesinleşti.Şimdi bunlar tabiki ps5 nesline de gelecek ama ps6 a sağlam bir şekilde başlamak istiyor.2027 sonu gayet mantıklı olur.Cpu-gpu-rt bu konuları konuşmaya gerek yokta benim asıl merak ettiğim farklı nasıl bir yenilikle gelecek.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle olacak gibi üzücü, 2026 da saros ve wolverine görücez ip olarak. 2027 de görür müyüz emin değilim yaz başında intergalactic gelip yeni nesil kapanır artık. PS6 Cıkış oyunu olarak venom çıkarsa şaşırmam birde santa monicadan artık bir oyun gelmesi lazım.

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt

Nerede paylaşıldı bu ? store kısmında gözükmüyor şuan için bende.

• EmreYldiz kullanıcısına yanıt

Reddit'te denk geldim.

• EmreYldiz kullanıcısına yanıt
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!playstation
    007 First Light – PS5 Games | PlayStation
    https://www.playstation.com/en-us/games/007-first-light/

Bu sayfada paylaşılmış. Aşağıya doğru inilince ilgili kısımlar gözüküyor.

• MortalRide kullanıcısına yanıt

Quality Mode'da PS5 Pro özelinde 60Fps verecek, güzel haber. Ray Tracing ve Global Illumination'ın olduğu farklı bir moddan'da bahsediyor. Showcase'deki versiyon standard sürüm olunca kafalar karışmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Maalesef öyle olacak gibi üzücü, 2026 da saros ve wolverine görücez ip olarak. 2027 de görür müyüz emin değilim yaz başında intergalactic gelip yeni nesil kapanır artık. PS6 Cıkış oyunu olarak venom çıkarsa şaşırmam birde santa monicadan artık bir oyun gelmesi lazım.

Sony 2026 da yavaştan ağır toplarını tanıtmaya başlar 2027 yaz dönemi oyun içi çıkış tarihi vb görürüz.2026 da boş geçecektir oyun çıkışı anlamında.ps5 i çıktığı gibi ilk alanlardanım.pişmanmıyım değilim elbet.ps6 çıksın elden çıkarıp ps6 a geçeriz.ps5 almasaydım tabiki ps5 pro yu çıktığı gibi alıp ps6 ı beklerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Quality Mode'da PS5 Pro özelinde 60Fps verecek, güzel haber. Ray Tracing ve Global Illumination'ın olduğu farklı bir moddan'da bahsediyor. Showcase'deki versiyon standard sürüm olunca kafalar karışmıştı.

Denildiği gibi Quality Mode'da bu değeri verirse tadından yenmez evet ama 30 dakikalık gameplay gösteriminde ps5 pro ile oynandığı yazıyordu o korkuttu biraz PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! 

• MGS3 Delta'nın yeni güncellemesinde PS5 Pro için yeni bir render modu var, PSSR olayında çuvallamıştı yapımcı yeni yeni toparladılar belli ki. Oyunun performansına, kaplama ve karakter modellerine de bir kaç ayar çektiler. Kısa zamanda çıkacakmış güncelleme.

Feedback Overview:

We sincerely appreciate the many players who are enjoying the game and sharing valuable feedback and issue reports.

We are actively investigating and working on the below items:

(PlayStation®5) Option to select a preferred rendering mode when playing on PlayStation®5 Pro.

Updated textures and models in certain scenes.

(All Platforms) Improvements to overall performance stability.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!metal gear solıd δ: snake eater official website
    METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER Official Website
    https://www.konami.com/mg/mgs3r/news/us/en/update_113

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Tabikide pişmanlık kesinlikle yok pc den tiksindim daha geçen 1,5 sene önce sistem toplamama rağmen oyun oynamak istemiyorum son 4 senedir   Pro her türlü akar şu cihazda bir tane adam akıllı santa monicadan yeni bir ip veya yeni nesil god of war görmek isterdim. İlk 2 oyun remake i bile olur. Cıkış oyunlarını oldum olası yeni nesil saymam özellikle bir önceki neslede çıkıyorsa tamamen, doğal olarak kısıtlanıyor.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Santa Monica oyun stüdyosu muydu? Unutmuşum da. Son oyunlarından bu yana 3 sene geçmiş. Umarım bir gün yeni oyunlarını sunacaklar.

Bir de Naughty Dog diye bir stüdyo vardı sanki. Onlar da son oyunlarını 5 yıl önce yapmışlar.

Pro neydi? Pro emekti. Pro tozlanmaktı. Sabretmekti. O oyun için 4-6 yıl beklemekti :p

Böyle düşününce Sony'e sinirlenip aleti satacağım diyorum. Tabii ki kıyamayıp bekletmeye devam ediyorum. Unutmayalım ki önemli olan sahip olmak  

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Naughty dog diyince kafaya dank etti şimdi, intergalactic dışında bir oyun üzerinde daha çalışıyorlarmış 3 senedir

Acaba ne tür bir oyun, işin içinde naughty dog olunca insan heyecanlanıyor

• Cihazı her açtığımda İnternet bağlantısı gelmiyor, 3-4 dk sonra geliyor
    Bu sorunu yaşayan başka biri var mı, öncesinde bu durum yoktu yaklaşık 1 aya yakındır böyle

• 
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.