Tencent ilerde bir konsol çıkarırsa şaşırmam. Rekabet her zaman güzeldir. Ama başarabilirler mi bu piyasa durumunda ve rakipleri bu kadar güçlüyken. :) |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (948. sayfa)

-
-
Sony batıyor diyenin kaynağı oturma organı hocam , salla geç. Sony batıyor ama niyeyse microsoft her oyununu Playstation’a çıkarıyor , ne güzel batıyormuş öylequote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.PS3 / PS4 / PS5 neslinde her zaman duyduğumuz şeyler sanırım "Sony Batıyor" "Sony'nin gidişatı kötü" ve buna benzer yorumlar var. Genele baktığımızda ise her zaman Oyun bölümünde, Konsol Satışında, Hizmet kısmında artışlar açıklanıyor. Bunu Finansal açıklamada halka açık bir bildiride yayınlıyorlar.
Kısacası birileri kötülemeye çalışırken, Resmiyette öyle olmadığı görülüyor. :)
Koskoca Rockstar da Gta 6’nın market haklarını batan Playstation a falan veriyor yani, 🤣🤣🤣🤣
Bu arada tekrar hatırlatmakta fayda Gta 6 en iyi şekilde Ps5 Pro da oynanacak 😎💪💙
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Evet hocam. Zaten Evo panelde burn-in olayı çok iyileşti. Mesela Rtings'te LG CX vs Evo G1 kıyaslamasına bakılırsa, nasıl bir fark olduğu görülebilir:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-cx-oled-vs-lg-g1-oled/10619/21422 (Accelerated Longevity Test kısmı)
B4 de, en azından G1 kadar dayanıklıdır. Ayrıca, kıyaslamadaki CX bile, 2016-17 modellere göre ciddi gelişmişti. Yani B4, o en eski modellere göre iki nesil daha dayanıklı.
Aslında haber de izlenir ama parlaklığı kısık tutmak gerekli. Evde ona uyulması sorun olabilir. Evdekiler "parlaklık kısacaksak niye TV aldık" diyebilirler
Bir de OLED'in ömrünü öyle şeylere harcamak garip geliyor. Benim önceki G1'i öyle çok kullandılar. Garantisi de bitince, o sebeple elimden erken çıkarmıştım.
(En baştan, forumdaki Burak Beyin 5 yıl garantisiyle almış olsaydım, G1'i 2026-27'deki HDMI 2.2 Tandem'lere kadar kullanırdım. O zamanlar Burak Bey'in mağazasından çok haberim yoktu. İzmir'e kargoyla almak istemedim falan lol)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 17 Mayıs 2025; 15:21:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Keşke tencent bir konsol çıkarsa da Playstation ‘a adam gibi rakip çıksa , switch’in kulvarı farklı olduğu için onu saymıyorum, güçlü bir rakip lazım, şöyle güzel exclusive oyunları falan olan .quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.Tencent ilerde bir konsol çıkarırsa şaşırmam. Rekabet her zaman güzeldir. Ama başarabilirler mi bu piyasa durumunda ve rakipleri bu kadar güçlüyken. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 17 Mayıs 2025; 14:35:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rekabet güzel denir ama o konsol çıkınca kılıçla saldırır ps fanatikleri şuan bile havaya kılıç sallıyorlar.
-
Rekabeti fanatikler belirlemiyor ki Firmalar belirliyor. İzledikleri yollar, politikalar, satın alımlar, pazarlamalar, Timed Exc. anlaşmalar. Kısacası Hayranlar ve Fanatikler sadece o an için konuşurlar gün sonunda kazanan Firmalar oluyor. :)
-
Kesinlikle muazzam insan bırakamıyor
-
-
Kesinlikle hocam, bence Xbox da yayıncı tarafına dönebilir bir dahaki nesilde
-
Tabi bizim şuan ki konuşmamız varsayımdan öteye gitmiyor hocam. Ama bulundukları konum ve kazançları, diğer yandan altında ki Firmaların kalitesi de azımsanmayacak derecede. Sony'nin oyun bölümü kazandırıyor, Film ve Animasyon tarafı da iyi gidiyor, Aksesuar ve Konsol satışları da memnun etmiş. MS tarafı oyun bölümünü büyük ihtmail yayıncı olarak devam ettirecek gibi görünüyor. Phill ve Satya Sony ile yaptığı röportajda iyi ilişkileri ve satışlarda ki başarısından söz etmişlerdi.
Haziran ayında bazı oyunlarının da duyurusu yapacağını düşünüyorum PS Platformlarına. :)
-
Selamlar,
Ps5 Pro için geçen hafta OLED monitör aldım. Monitör konsolla tam uyumlu çıkmadı. Neyse iade ettim. Oled almaktan vazgeçtim.
Max 20 bin bandında Ps5 pro ile uyumlu 4K yada 2K monitör önerebilir misiniz? IPS panel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trol onlar,insanları kışkırtmaya çalışıyorlar amaçları belli.
Hocam OLED'den IPS'e geçmek özellikle siyahlarda falan insanı deli eder. Attan inip eşeğe binmek gibi olur. Hangi monitörü almıştınız neredeyse tüm monitörler konsolları destekliyor aslında. Eskiden HDCP olmayan monitörler vardı onlar desteklemezdi o da 15 sene önce falandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Mayıs 2025; 18:11:15 > -
Aynen 3.parti microsoft sunumunda bakalım hangi oyunlar Ps5 pro enhanced olarak ayağımıza gelicek. 😄quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.Tabi bizim şuan ki konuşmamız varsayımdan öteye gitmiyor hocam. Ama bulundukları konum ve kazançları, diğer yandan altında ki Firmaların kalitesi de azımsanmayacak derecede. Sony'nin oyun bölümü kazandırıyor, Film ve Animasyon tarafı da iyi gidiyor, Aksesuar ve Konsol satışları da memnun etmiş. MS tarafı oyun bölümünü büyük ihtmail yayıncı olarak devam ettirecek gibi görünüyor. Phill ve Satya Sony ile yaptığı röportajda iyi ilişkileri ve satışlarda ki başarısından söz etmişlerdi.
Haziran ayında bazı oyunlarının da duyurusu yapacağını düşünüyorum PS Platformlarına. :)
Hocam seneye samsung 2.2 hdmi cikartir mi , bu seneki F serisi de 2.1 mis
Trollük yerine yiğidin hakkını vermek gerek olduğunu düşünüyorum. Her firmanın hataları, yanlış kararları veya kriz dönemi olabiliyor. Ancak bu durumdan en az zarar ile doğru hamleler ile negatiften pozitif duruma sokmak firmaların birinci seçeneğidir. Jim Ryan yönetiminde ki yanlış kararların hepsi bir bir iptal edilmesi doğru yönde olduğunu gösteriyor. Şuana kadar İptal edil Live servislerin yerini Hikaye tabanlı oyunlara çevriliyor olması bunun iyiye işaret olduğunu gösteriyor.
Kışkırtmak yerine keşke iyisini dilemek olabilse. Çünkü neticede biz oyunculara yarayacak şeyler / gelişmeler olsun isteriz. :)
-
-
-
Tlou2 rmastered bile enfes ötesi
Keşke herkes bu düşüncenin prensibini anlayabilse ama maalesef.
Live servislerin iptal edilmesine ve hikaye tabanlı oyunlara odaklanılmasına en çok sevinenlerden birisiyim benim artık online oyunlardan aldığım keyif sanırım bitmiş.
Ben doom da severim gow da severim xbox açıp doom oynarım ps açıp gow oynarım.Güzel oyun olsun herkes oynasın.
Örneğin ben elden ring i ps den oynamayı seviyorum arkadaş benim oyuna verdiğim paranın muhasebesini tutuyor benim için çok utanç verici bir durum xbox ta daha ucuz diye ps kötülüyor seviyesiz şekilde benzetmeler yapıyorlar çok üzücü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X