itiraz falan etmeyin, eğin başınızı önünüze !!! |
|
Yoo vergileri eklesek dahi ortada 1500-2000 liralık bir muamma var. Bu para nereye gidiyor kime veriyoruz biz bu parayı? Sony'ye mi, ithalatçılara mı? Şu an bu konsolun olması gereken fiyatı, satıcı karı dahil 6000 lirayı bir kuruş geçmemesi lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 2 Şubat 2021; 17:52:37 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 2 Şubat 2021; 18:42:22 > |
Arkadaşlar yani şu ülke de almıyorum tepki gösteriyorum diyemiyor musunuz? Bu kadar mı sorunlu bu millet ya? Toplumsal reflekslerimize ne oldu? Arkadaşlar fiyat pahalı ben almıyorum deyip almayacaksınız daha sonra da toplantı da bu rakamlar ortaya çıkacak toplumsal refleksin farkına varıp fiyat düşürecekler. Benim anlamadığım şu bu paraları kolay mı kazanıyorsunuz? Hani beynim basmıyor ben büyük ihtimal geri zekalıyım. Ben almıyorum almam da. Saat almaya niyetlendim 30 dolarlık saatleri 1500 TL'ye satıyorlar almıyorum dedim 2 senedir almıyorum. Almayacağım. Bu kadar sermaye köpeği olmamak lazım. Ülke zaten kötü yönetiliyor bunda herkesle hem fikirim koyu muhalifim ama arkadaşlar çok tepkisizsiniz. Biraz tepkinizi koyun yani. Burası büyük bir forum hep beraber alacak adamları bulup örgütlenin Twitter da gündeme girin almayın, aldırmayın. Düşürmek zorunda kalacaklar. Unutmayın para kazanmak için zamanınızı veriyorsunuz. Ortalama ömrünüz Türkiye'de 72 yıl. Bir şey almadan önce hep düşünün. Umarım dediklerimi anlayabilmişsinizdir. |
Ya hocam şu youtuber ,twichçi tayfanın kendi komitesine katkısı zerre yok.Adam diyor ki artık hediye kod almıyorum linç yedim parasını verip alıyorum diyor.Ama vergiden düşürüyor ....Sonra gidip şov yapıyor.Parasını verip aldığ diye.Para kazanmalarına bir sorun yok standart ülke muhalifeti gibi herkes .almak için pay derdinde.Halkı .. takan yok. |
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
|
Bedava olsa ne olur bir oyun kaç para |
|
Hocam bu mantıkla hareket ederseniz su bile içemezsiniz :) Akıllı telefonunuz yok mu? Evinizde TV, buzdolabı, çamaşır makinesi vs yok mu? Arabanız var ise depoya su mu koyuyorsunuz? Liste uzar gider. Yani tepki konusunda bir şey diyemem, haklısınız fakat buna gelene kadar tepki gösterilecek neler var neleeeer. |
dostlar cihazlar fiyatları eski haline yani 500 avro üzrerinzen hesaplanmaya başlandı 8300 oldugu dönemde firma özel fiyatlandırma yapmıstı suan 499 avro üzerinden hesapalrsanız 499 avro güncel kur karsılıgı 4310 tl kur 8.63 den hesaplanmıstır vergileri yüzde 20 gümrük yüzde 20 ötv ve yüzde 18 tdv toplam vergi yükü yüzde 58 vergi dahil fiyatı 6809 lira vergi dahil tutarı geri kalan 691 lira ise satıcı karı diyebiliriz |
Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS
KONULARIM F/P ANAKART ANA KONU RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE |
|
çok çok çok pahalı yurtdışından alıp getirmek daha ucuza geliyor |
nintendo xbox bunlar talep edilmiyor malesef. yahu 2020 de hala pes13 oynayana adam var ülkemizde bir playstation gerçeği mevcut. konsol deyince akla playstation gelir. çoğu insan xbox one s almaz gider oyun yüklü ps3 alır bu yüzden ps5 fiyatları stoklu ve sony tarafından düşürülmediği sürece düşmeyecek |