Şimdi Ara

PlayStation 5'in fiyatı 7.499 TL'ye düşürüldü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
9.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayağı takılmış sonra toparlamış
  • stokçuların gözü yaşlı
  • Herkes 6500 civarı bekliyordu ben demiştim 7300 üzerinde olur diye , hayırlı işler
  • Şu cihazın tr deki fiyatı maksimum 3500 lira olmalı. Fazlası vatana ihanettir.
  • Boşuna ağlamayın. Dinleyen yok sizi.
  • %30 vergide düşüş var ama fiyattaki düşüş %10 bile değil, anlamadım ben bu işi
  • Çok ucuzmuş iki paket cıgara parası
  • ZAHMET OLDU YAWW NE GEREGİ VAR DI BU KADSR SIKINTININ ARASINDA KIMSE KALDIRAMAZ BU YÜKÜ
  • Önüne gelen TC vatandaşlarını düdüklemeyi vazife edinmiş...
  • Yurtdışı fiyatı 499 usd kur 7,1684 den 3.577 TL karşılığı var iken ülkemizde 7.500 TL den satılıyor. Aradaki 3.923 TL kimin payı ?
  • Arkadaşlar biz Dolar değil Euro üzerinden hesap yapacağız. Avrupa sayılıyoruz bilginiz olsun. Bu arada fiyat hala kazık
  • gs_tutkunu kullanıcısına yanıt
    RKP reis kalkindirma payi
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    6'lı rakamlar mı? 6,99 bile olmasına 10-20 kuruş var ki öyle bile 7 lira demek olur. Ve bu 1 liralık fark da vergisiz fiyatı bile 500 lira oynatıyor. Anlayacağın fiyatlar vergilerle olması gerekenden 100 150 lira civarında yüksek, acı gerçekleri çarpıtmayalım.
  • SemihcimEsen kullanıcısına yanıt
    Bir de bu bilgi var. Çok doğru
  • kdrkç7 K kullanıcısına yanıt
    Neden bahsediyorsun sen? 500 dolarlik urun 7500 liraya satiliyor nasil 100-150 lira oluyor? Konsollarda vergi yuku kdv %18 + 20 vergi var. Cok ufak bir matematik hesabi yap bakalim olmasi gerekenden kac para yuksege satiliyor.

Hadi dolar degil euro hesabi yapsan bile 2000 lira civari bir KAZIK var ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 2 Şubat 2021; 17:39:10 >
  • akilsizadam kullanıcısına yanıt

Isterse dolar 10 lira olsun butun dünya ile ayni fiyattan alsak icim rahat edecek. Dolar bazında elin scalperlarindan daha pahaliya satıyorlar ülkede. 1000 dolar nedir  

Msi 870A-G54 - Amd Phenom 2 x4 955 + 775 pin intel Cooler - Asus Gtx 760 DCU - Gskill Ribjaws 4x4gb Ddr3 1600 Mhz - Kingston 120 gb Sata3 Ssd - Samsung 1 Tb Sata2 Hdd - Philips 227E4LHAB 21,5'' FullHD 2ms Led Monitör@76Hz - Zalman Z9 Plus Kasa + 5x12cm Fan + Xilence XP700 80+ Bronze Psu - Logitech G15 Işıklı Gamer Klavye - Msi Gamer Mouse - 2xWireless xBox Gamepad
    02.09.2016

Origin id: hatrix7 Steam id: hatrix7
    Euro bölgesinde geçiyoruz. Ona göre hesapları yapılıyordu bunu biliyorum fiyatlandırma olarak ama sen dolardan bahsedince aklım ona gitti. Onun açıklamasını yaptım sanki dolarla geliyor gibi.
    Ayrıca vergiler 3 tane gümrük, ötv, kdv
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.