Şimdi Ara

PlayStation 5'in fiyatı 7.499 TL'ye düşürüldü! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
9.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evime bedava getirip kursalar bile oynamam. %100 zaman kaybı. Bir de üstüne para verip alıyor millet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

anlamıyorum dogrusunu sen anlat da insanlarda dogru bilgilensin ben bilmiyor olabilirm ben kendimce söylemin senin burada insanlara hakaret vari tavır almanın manası yok

size hayırlı aksamlar dilerim

Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS

KONULARIM
    F/P ANAKART ANA KONU
    RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Anlattım. Hakaret falan da yok. İyi akşamlar.
  • Aptal aptal sıraya girdiler yüksek fiyattan almak için. Şimdi aslında daha ucuz olması gerekirken millet sırada bekliyor deyip fiyatı yüksek tutuyorlar bence.

Hadi anlarım youtube da falan kanalınız vardır oyun videosu çekiyorsunuzdur da gelir elde ediyorsundur normal oyuncuysan ne gerek vardı bu kadar aceleye.

• Bu fiyata almaaaaaaaam

• Rekabet kurulu işini yap. Nasıl iki firmada birbirinin aynı fiyatı verebilir?

Microsoft 7498 yapsa Sony utanmadan konsol fiyatlarını bizde 7499'dan 7498'e indik diyecek.

Ülkemizin yerli firması da ülkemize gelen yabancıda aynı kafayla iş yapıyor.
  • Sanırım %50’den %20’ye düşen vergi indirimini 8300₺ üzerinden değilde 9300₺ üzerinden yaparak yeni fiyatı cıkarmışlar. Bi an umutlanmıştım 8300 üzerinden yaparlarsa daha ucuza gelir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Rekabet kurulu işini yap. Nasıl iki firmada birbirinin aynı fiyatı verebilir?

Microsoft 7498 yapsa Sony utanmadan konsol fiyatlarını bizde 7499'dan 7498'e indik diyecek.

Ülkemizin yerli firması da ülkemize gelen yabancıda aynı kafayla iş yapıyor.

İki cihaz da aynı fiyattan satıldıgı ve aynı vergiye tabi oldugu için olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

hala çok pahalı 3000 tl den fazla olmamalı.
    Web sayfamızı bakıma aldık , çalışmalarımız sürmekte. Siz hatta bekleyin ve müzigin keyfini çıkarın.
  • HBeg kullanıcısına yanıt
    Bugün forumda birisi vardı , nintendo haberi altına mesaj yazmış.

Evde ps4 pro , ps5 , xbox series var ama çocuga nintendo aldım.....

Ve sen tamamen haklısın !
  • Sony’e yine mail atsak ne olur acaba? Bu sefer göstere göstere seviyorlar. Keşke konsolun fiyatını İngiltere ayarlasa da daha uygun fiyata satın alabilsek.

Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.