Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191.628
Cevap
1.623
Favori
10.865.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
354 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 95789579958095819582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lego oyunları acayip keyifli ya eskiden sürekli çıkardı onlar bile bozdu yeminle yap işte 2 senede bir tane orta seviye oyun şenlenelim az  

lego star wars the skywalker saga'yı gerçekten keyifle oynadık. sayılarının artımasını bekliyoruzPlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

Ama souls oyunları dünyanın en güzel bla bla en bilmem ne hissi veren falan filan.

Oyun sektörünün iki kanser hücresi: souls ve açık dünya.

Bunlardan önce sektörde gerçekten lezzetli bir eğlence vardı. Tadı damağımızda kalan eğlenceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftasonu yegenim gelince oynar diye lego horizonu indirmistim. Yegen gitti oyun bize kaldi, acaip guzel oyun yapmislar. Simdi bu oyunu oynarken anladim ki suanda oynadigimiz oyunlar keyif vermiyor resmen yoruyor.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Edit: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga da varmış kütüphanede. Bu da güzeldir diye almıştım. Ondan sonra bunu da denerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 8 Aralık 2025; 14:15:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erhann57 E kullanıcısına yanıt
    Bu yorma meselesine çok katılıyorum. GOW Ragnarök oynuyorum. Beynim yandı. Oraya git, buraya git. Orada o özellik, burada bu özellik. Sürekli yanıma yeni karakter veriyor. Hepsinin geliştirmesi farklı falan kafayı yedirtti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Oyun uzasin diye angarya iş hepsi. Önceden platin icin ugrasirdim artik biraktim. Daha doğrusu plakada biraktim platinlemeyi :)

Bu yorulma olayı bence aynı tarz oyunlara doymuşluktan, bakın hep birbirine benzer oyunlar çıkmaya başladı bir oyuna başlar başlamaz yetenek ağacını görmeden ha şu şöyle şu böyle diyoruz, hikayeyi bilmeden final kesin böyledir, yan görevleri içerikleri kesin boştur diyebiliyoruz genelde bu durum böyle, oyun sektöründe özellikle hikayeli oyunlarda oyuncular artık başka bir tat arıyor, örnek verecek olursak sıra tabanlı oyunlar Avrupa dahil es geçilirdi ama görüyoruz ki bu yıl 12 dalda aday olarak rekor kırdı sadece adaylıktan ziyade son zamanların en çok konuşulan oyunu oldu Clair Obscur: Expedition 33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 9 Aralık 2025; 4:13:19 >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Hocam kısmen haklısın da bu oyunlar da (gow, last of us) çok kaliteli oluyor. Muhteşem bir deneyim yaratıyor. Ama yormasına da yoruyor işte. Takıntılı olmayan insanlar ana görevleri yapıp geçiyordur zaten. Ben de toplama takıntısı var. Her şeyi yükseltme takıntısı var. Böyle olunca oyun uzuyor da uzuyor.

yok hocam bitmedi, bitmesi için de bir çabaları yok bu nesilde.

Teknolojisi ile ilgili bir durum. Hall effect lere geçince daha rahatlarız gibi. Artık PS6 ya kaldı tabi teknolojisini değiştirirlerse ama ben pek zannetmiyorum.

Tabii hall effect geçişinin +50 usd fiyat artışını da beraberinde getireceğini de hesaba katmalıyız PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

bir tane sıfırın fazla olması dışında her şey okey.

Bu hiç bir sürümde mümkün değil hocam.

PS4'de drift sorunum dualshocklarda 2yıl sonra başladı.

Ps5 slimiminde 15 ay kadar oldu henüz bir sorun yok.

Sürekli çift kol dönüşümlü kullanıyorum bu arada.

Ama illaki olacak.

Bu arada yoğun kullanıyorum diyebilirim.

Ben ve yiğenlerle beraber.

Neredeyse hergün kullanıyoruz.

Tabii drifte en çok sebep olan Pes,Fifa tarzı oyunlar bence.

Ben çok nadir oynuyorum bu oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 9 Aralık 2025; 20:3:6 >

Her yıl, dünya genelindeki PlayStation topluluğumuz için unutulmaz anılar getirir ve 2025 yılı da Ghost of Yōtei, Death Stranding 2: On the Beach, Blue Prince ve Clair Obscur: Expedition 33 gibi unutulmaz oyunların piyasaya sürülmesiyle farklı olmadı. Oyun dünyasında bir başka önemli yılı daha geride bırakmak için, bugün itibarıyla PlayStation 2025 Özeti'ni yayınlıyoruz.

Bugünden 8 Ocak 2026'ya kadar, PS5 ve PS4 oyuncuları PlayStation 2025 Özeti deneyimine* erişerek yılın oyun başarılarını, en çok oynanan oyunlar ve türler, tek oyunculu ve çok oyunculu oyunlarda toplam oynanan saatler, kişiselleştirilmiş bir PlayStation Plus oynatma listesi ve kupa kilometre taşları gibi bilgileri görüntüleyebilirler. Ayrıca, PlayStation VR2, PlayStation Portal uzaktan kumandası ve en çok kullandığınız DualSense kablosuz kontrol cihazı tasarımı gibi aksesuarlarla oyun deneyimi hakkında da bilgiler mevcut.

2025 Özeti deneyimi yıl sonuna kadar güncellenmeye devam edecek, bu yüzden 2025 özetinizin tamamı için 8 Ocak'tan önce tekrar kontrol etmeyi unutmayın. Deneyimi tamamlayan oyuncular, benzersiz bir cam temalı avatar kazanabilir ve özet kartlarına erişebilirler. Aşağıda 2025 özetime göz atın:

PlayStation 2025 Özeti'ni  adresinden inceleyin ve 2025'teki favori oyun anlarınızı aşağıdaki yorumlarda paylaşın.

https://wrapup.playstation.com/tr-tr

Blog : https://blog.playstation.com/2025/12/09/playstation-2025-wrap-up-launches-starting-today-explore-your-personalized-gaming-recap-for-2025

• 
Sayfa: önceki 95789579958095819582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.