Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
191.628
Cevap
1.623
Favori
10.865.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
354 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 95789579958095819582
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen gün, ps5 i 4k 60 FPS TV'den söküp hdmi girişli bir monitöre bağladım 165hz veren dedim ki bf6 yı 120 fps sabit oynayayım. İlk başta ayarlarda 60 FPS gösteriyordu görüntü çıkışını sonrasında biraz uğraştım falan 120 FPS göstermeye başladı. Oyuna girdim ama hiç 120 FPS gibi değildi hatta bence 30 FPS bile olabilirdi. Neyse dedim söktüm tekrar TV ye götürdüm taktım 4k da 60fps açtı oyunu ve monitörden daha akıcı hissettiriyordu. Yaşayan var mı acaba bu tarz bir problem. Bu arada monitör Samsung LS24AG32X model ve oyun da performans modundaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 11 Aralık 2025; 17:37:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Monitor vrr destekliyorsa acmak lazim. Konsolun da ayarlarindan vrr acik olmasi lazim. Bf6 ps5de ortalama 85 fps calisiyor

Performans modu 120 hz displayler icin optimize edilmis. O yuzden vrr olmayan ekranlarda sorunlu. Ya balanced modda oynayin yada konsolun ayarlarindan vrr kapatin. Balanced modda o sorunun cozulmesi lazim. Ben de 60 hz tvde performansta oynayinca fps balanced mod gibi degildi.

Odadaki anormal Playstation sayısı. Super Slim arızalı sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.