Şimdi Ara

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU''' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
65
Favori
233.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12345...96...195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 çıkmaya yakın 1 ay kala bu konu açılacak zaten şimdi gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: drejtc

Ps4 çıkmaya yakın 1 ay kala bu konu açılacak zaten şimdi gerek yok.

tamam hocam kusura bakma kapatıyorum konuyu.Sen ferman verince geri açarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Ps4 çıkmaya yakın 1 ay kala bu konu açılacak zaten şimdi gerek yok.

tamam hocam kusura bakma kapatıyorum konuyu.Sen ferman verince geri açarız.

Kardeş ps4 için tv alacaklar en erken 1 ay kala tv aramaya başlarlar yani konuyu çok erken açmışsin.

Konuyu açan arkadaş , olası tv ve projeksiyon önerilerini güncel fiyatlarını ilk mesajda topla istersen.

• geçmişteki deneyimlerimizden biliyoruz ki panel kalitesi aynı panelin farklı " boyutlarında bile baya fark ediyor. onu öğrendiğimden beri bu tv-elektronik işi miğdemi bulandırır oldu . ellerinde halihazırda lcd-led tv olanlar acele etmesinler. kışı yeni yılı beklemekte yeni serileri görmekte fayda var .

kaldı ki ps4 çıktığında sony ps4ün reklamını yapmak için ps4'e vurgu yapan tv ürünlerini gösterir .

İstediği zaman tv'sini yeni modelle günceleyebilen kullanıcılar amiral gemi değil de üst seviyelere oynayan tv modellerine ; bütçesi oldu olası kısıtlı olan bir tvyi de benim aile gibi 7-10 sene kullananlar ise en üst amiral modeli alsınlar çünkü bir kez alacaklar en iyisini almaları hiç değilse onları uzun bir süre teknolojik olarak götürsün. zaten neyi alırsak alalım 2 yıl sonra demode oluyor yeni özellkler fonksiyonlar çıkıyor.

ben olsam projeksiyon alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

geçmişteki deneyimlerimizden biliyoruz ki panel kalitesi aynı panelin farklı " boyutlarında bile baya fark ediyor. onu öğrendiğimden beri bu tv-elektronik işi miğdemi bulandırır oldu . ellerinde halihazırda lcd-led tv olanlar acele etmesinler. kışı yeni yılı beklemekte yeni serileri görmekte fayda var .

kaldı ki ps4 çıktığında sony ps4ün reklamını yapmak için ps4'e vurgu yapan tv ürünlerini gösterir .

İstediği zaman tv'sini yeni modelle günceleyebilen kullanıcılar amiral gemi değil de üst seviyelere oynayan tv modellerine ; bütçesi oldu olası kısıtlı olan bir tvyi de benim aile gibi 7-10 sene kullananlar ise en üst amiral modeli alsınlar çünkü bir kez alacaklar en iyisini almaları hiç değilse onları uzun bir süre teknolojik olarak götürsün. zaten neyi alırsak alalım 2 yıl sonra demode oluyor yeni özellkler fonksiyonlar çıkıyor.

ben olsam projeksiyon alırdım

Bu kadar tv den bahsedip son cümlende nasıl projeksiyona dönmüşsün

Şimdi konu ps4 olunca projeksiyonun 1080 p olması gerekit değilmi?Böyle olunca fiyatlar çok artıyor be kardeş.2.000 üstü modeller hep..2.000 üstüne çıktığın anda çok çok iyi Tv lede alıonabilr oluyor.Bilemiyorum kafam gittikçe karışıyor.

• 40" FullHD kesin şart da bakalım inşallah çıkana kadar para toplayabiliriz.

ama işte şu da var projeksiyona verdiğiniz parayla 85" tv alamayız . kaldı ki 50-60" yeni nesil tvlerden almayı düşünenler güzel bir projeksiyon parasını harcıyorlar o tvlere . projeksiyonlardaki ampül ömrü ne olacak derseniz aldığınız büyük ekran ve müthiş görüntüye değer derim .

tvyi 1 kere alıyorsun 4-5 sene sonra aynı kalite değil haliyle . eee içini de değiştiremeyiz ki ilk günkü gibi canlı göstersin . projeksiyon öyle mi 1 lamba değişimiyle yine eski kaliteye kavuşuyorsunuz.

M.E.T.U Northern Cyprus Campus Computer Engineering / PSN ID: Muhammed_Turkey / Youtube Channel: PlayerInGameChannel / Steam ID:muhammeddurgun94 / Gamecenter ID: nohutadam / Origin ID: nohutadam /
  • 46" W905'lere 5000+ verecek adam zaten tavsiye falan istemez gider alır beğenmez satar birdaha alır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

PS4'e ancak şu TV yakışır.

http://mcdn01.gittigidiyor.net/5135/SONY-TELEVIZYON-37-ekran-kendinden-antenli__51355027_0.jpg

Sony Trinitron serisi televizyonlar her yönden mükemmeldi.
    />

Konu hayırlı olsun.
    />

• Fazla söze gerek yok = Sony KDL-40"W905/A
    Triluminos
    X-Reality PRO
    1080p
    1milyon kontrast
    Motionflow XR 800 Hz (panel 200hz)
    NFC
    Dvb-t2

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU'''

• Elimde lg 42lw4500 full hd tv var ps3 de 1080p oyun yok denecek kadar azdı ps4 un oyunları standart 1080p çözünürlük te calistiracagini açıkladılar yani tv nin performansını asıl simdi gorucem :) o yuzden tv konusunuda sıkıntı yok

Projektor konusuna gelince elimde lg pb62g led projektor var 720p çözünürlükte ama 1080p 60 Hz e kadar destekliyor led olduğu icin 20000 saat lamba ömrü var oyun performansına gelince gayet guzel sonuclar veriyor ama ben film icin almıştım simdi de kullanmadığım icin satliga çıkardım burdan reklam yapalım bari :)
    Almak isteyen olursa 800 tl ye rahatlıkla 70 inç goruntu alabilirsiniz fiyata gore müthiş performans bence buyrun Buda linki

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77748542&p=1#77748542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 15 Temmuz 2013; 4:10:58 >

• Hocam bu tvnin 46-50' arası olanından var mı? Aynı performansı verir mi

Orijinalden alıntı: Xbox One

PS4'e ancak şu TV yakışır.

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU'''

Bu tv den kullandım zamanına gore müthiş bi tv ama sen bekle Microsoft xboxone alana tv hediye edicekmis ordan alırsın
    Birde Allah rızası icin Ramazan'da bari su playstation bölümüne gelme yahu

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Hocam bu tvnin 46-50' arası olanından var mı? Aynı performansı verir mi

46" modeli:
    bizdeuygun.com
    BizdeUygun.com - Güvenli ve Uygun Alışveriş
    http://www.bizdeuygun.com/KDL-46W905#1

55" modeli:
    bizdeuygun.com
    BizdeUygun.com - Güvenli ve Uygun Alışveriş
    http://www.bizdeuygun.com/KDL-55W905#1

Input lag değeri en düşük (6ms) led televizyondur.

• Hangi tvyi alırsınız bilmem ama 32 inchden yukarıya çıkmamanızı tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: Zala_

Konu gayet mantiklı. Thecaliph denen arkadaşa bakmayın siz. Kendisi açsa konuyu , her dakika over :)

Ps4 başlığında 1000 tane tv mesajı ile konu yeterince kirlendi. Ps4 ile ilgili mesaj ara ki bulasın.

Konuya gelecek olursak ps4 için 4k tv erken. Fiyat iyice düşsün , 4k tvler led tv gibi evrimini tamamlasin alınır. Hd ready tv sahipleri 1080p led tv ile ps4 dünyasına giriş yapabilir.

Bencede son derece mantıklı, böyle bir konunun açılması beni sevindirdi.

drejtc kardeşimiz 2, 3 hafta önce konunun PS4 dün çıkışından bir ay önce açılmasının uygun olabileceğini söylemiş ve hak vermişdim.

Konunun önem arzettiğini düşünenlerden biri olarak açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum elinize sağlık.

Bu arada bende ciddi bir arayış içerisindeyim. 27 inçh Monitör olur LED veya plazma olur kısmet input lag ve ms dikkate alıp bütçe çerçevesinde doğru bir hamle yapmak gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345...96...195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.