Şimdi Ara

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU''' (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
65
Favori
233.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Arkadaşlar bugun gidip samsung ue32h5570 model televizyonu aldım alırken birde lg 32lb582v modeli vardı cok arada kaldım özellikler aynıydı varmı kullanan bu televizyonu memnun olan

m.lg.com
    32LB582V LG Smart TV | LG Electronics Türkiye
    http://m.lg.com/tr/televizyon/lg-32LB582V

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung, Sony arasında kalanlar. Performans olarak ikisinide beğenmişseniz ve sadece fiyatı pahalı olduğu için Sony'den vazgeçecek olan varsa üçe, beşe bakmadan Sony'i alın kafanız rahat etsin. Elimizdeki konsollara alabilceğimiz tek donanım tv ve monitörlerdir. Tüm oyun fuarları ve konferanslarda boşuna Sony tv'ler kullanılmıyor. Arada kalanlara kesinlikle kefilim. Sony'den şaşmayın (9 yılda 3 farklı model kullanan Sony tv kullanıcısı)

Orijinalden alıntı: freakofnature

bende lg lw4500 var sıkıntı yaratırmı ps4te acaba

Aynı tv bende de var hocam, LG 42LW4500 modeli... PS4'te sorunsuz çalışıyor fakat fazla bi kalite beklemeyin. Sonuçta 3 yıllık bi cihaz, ben aylarca sorunsuz ve tatminkar olarak kullandığımı zannettim. Yazlık için Asus monitör aldım, malum monitörlerin tepkime süresi çok düşük. Bu yaz PS4'ü Asus'ta kullanırken farkına vardım ki bunca ay LW4500'te PS3,5 oynamışım ben :) PS4'ün performans ve grafik kalitesi yeni nesil tv ve monitörlerde ortaya çıkıyor gerçekten. Şimdi mevcut LG tv'mi satıp, Sony'nin W815b serisini almayı düşünüyorum.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13&amp;quot; MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

bende lg lw4500 var sıkıntı yaratırmı ps4te acaba

Aynı tv bende de var hocam, LG 42LW4500 modeli... PS4'te sorunsuz çalışıyor fakat fazla bi kalite beklemeyin. Sonuçta 3 yıllık bi cihaz, ben aylarca sorunsuz ve tatminkar olarak kullandığımı zannettim. Yazlık için Asus monitör aldım, malum monitörlerin tepkime süresi çok düşük. Bu yaz PS4'ü Asus'ta kullanırken farkına vardım ki bunca ay LW4500'te PS3,5 oynamışım ben :) PS4'ün performans ve grafik kalitesi yeni nesil tv ve monitörlerde ortaya çıkıyor gerçekten. Şimdi mevcut LG tv'mi satıp, Sony'nin W815b serisini almayı düşünüyorum.

W815 cok ovuyorlar hic gormedim onu. 32 varsa bende alayim onu. Bide hocam ps4u monitorde kullanmak bana mantiksiz geliyo. Tvde dahabideal. Tepki suresi dusuk olanlar tabiki yuksek ama kalitede ayni oranda artıyor. Ben pcmi bile 32" lcdye baglayip kullanirken ps4u monitorde dusunemem. Lw4500 teknoloji olarak iyi ama sonyler cok iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freakofnature -- 30 Ağustos 2014; 10:10:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

1000 tl ye kadar hangi tv yi önerirsiniz ps4 için yada direk monitör mü alsam hangisini önerirsiniz? Mümkün olduğunca büyük inc tercih etmek isterim.

32" SAMSUNG 5070 alabilirsiniz

yada 1 ms benq marka 27" ekranı mevcut. karar sizin

hocam önerdiğin samsung ps4'te online oyunlarda sorun yapar mı sence? tepkime süresi gibi.
  • Samsung 40 H7000 aldim 4 gun once kliksa dan.1900 tl. Arti 150 tl paraf para yani 1750 geldi . Super bi tv her yonden tavsiye ederim

quote:

Orijinalden alıntı: tonysparkov

Ben de PS4 için tvmi değiştirmeyi düşünüyorum. Şu anki model LG'nin 42" modellerinden biri; 3-5 sene önceki kalın çerçeveli lcd modellerden sanırsam.

Aklımda Sony KDL47W805 var. Odam aslında baya geniş, fakat oyun oynarken yatağımın ucuna oturarak oynadığımdan tv ile aramdaki mesafe yaklaşık 1, 1,5 metre. Çoğunlukla ps4 oyunlarını oynamak için kullanacağım, o yüzden uydudan kanalları izleme vs.. ikinci planda kalıyor. Yatağıma uzanıp seyretme poziyonuna geçtiğimde ise yanlış değilsem 3,5, 4 metre arası izleme mesafem oluyor.

Sizce 47" fazla mı kaçar, yoksa Sony KDL42w805 modeline mi yöneleyim? İki modelin arasında da 500 TL gibi bir fark var bu arada.

47" alın imkanda var ise, büyük ekran her zaman iyidir TV panel olarak 10 numara zaten.

46w905 aldım, 47w805 kapalı kutu bulamadım, teşhirdekilere de güvenemedim. Bu arada iyi ki 42" almamışım, oda da büyük olunca iyice küçük kalırmış.

Biraz masrafa girdik ama çok beğendim w905 serisini, tavsiye ederim herkese

• mükemmel bir seçim, iyi eğlenceler dilerim

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • quote:

Almak isteyen arkadaşlar içi

mediamarkt de kampanya mevcuttur

40" 605b sony - 1599
    42" 815b sony - 1699

kaçırmayın derim.

vay ya yakalasaydım o fiyata kaçırmazdım

• Bu tv'yi nasıl bilirsiniz arkadaşlar, alınabilir mi? Sorun yaşar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Bu tv'yi nasıl bilirsiniz arkadaşlar, alınabilir mi? Sorun yaşar mıyım?

bunu alın direk.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK

• Arkadaşlar baya bi araştırmam sonrasında benim icin hem fiyat hem de performans bakimindan PS4 icin en uygun panel Sony 42W815B gibi gozukuyor. Simdi MediaMarkt'in tekrar guzel bi indirim yapmasini bekliyorum almak icin, olur da guzel bi fiyata denk gelen olursa alintilasin haber versin bi zahmet :) bu arada suan sitesinde 2.099 TL olmasina ragmen Beylikduzu MarmaraPark'ta ki magaza fiyati 1.999 TL haberiniz olsun.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13&amp;quot; MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • Iyi günler 32h5070 ve 32h5570 arasındaki fark nedir ve bu fark ps4 oynanmasını ne kadar etkiler. Tvleri sadece ps4 icin alacağım, cevaplarınızı ona gore verirseniz sevinirim. Şimdiden tesekurler

Orijinalden alıntı: Yatmaz1

55 olanı akıllı tv tek farkı o ben alırken ikiside aynı fiyattı 55 olanını tercih ettim doğal olarak çokta önemli değil yani

cevabın için çok teşekurler:)) peki nasıl memnun musun tvden onu da sorayım hazır kullanan birini bulmuşken:)
  • Daha iki üç gün oldu alalı gerçide memnunum fullhd uydu alıcılı smart ufak ama 32" onu bilerek al ben salon için almadım ayrıca alternatif olarak lg 32lb582v modelinede bakabilirsin samsung istemezsen herşeyi aynı özellikte lglerde ekran koruyucu varmış galiba farklı olarak gözü yormuyomuş samsunglar daha parlak yani

Edit: Monitör mü alsam acaba ne gibi + ları - leri olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 4 Eylül 2014; 13:31:27 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.