Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
287
Favori
1.311.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • riquelme76 kullanıcısına yanıt
    Korku salınacak bir durum yok Allah'ın emri değil sonuçta almayız olur biter alan alsın tutan yok. Esli nesillerde cihazı çözmeleri tam performans kullanmaları yıllarını alırdı oyun firmalarının. Şimdi daha konsol çıkar çıkmaz güçsüz vs laflar ediliyor kardeşim elle tutulur kaç tane yeni hit oyunun var diyorsun 1. 2 tane kalanı remastered ve bildiğin eski oyunların devamı cod bf fifa gibi ondan sonra grafik detay hastalığı yüzünden yeni konsol çıkarma derdine düşüyorlar. Ortada doğru düzgün oyun yok akılları fikirleri grafik detay. 4k konsol çıkarırsın 8k isterler 16k isterler bunun sonu yok mevcut ps4 ün ne eksiği var gayet iyi kullanıyoruz şart mı 4k sonra 4k çıkarırlar tam konsola programcılar açılacağı zaman yeni konsol haberi gelir bu iş böyle gider oyun fiyatları da grafik arttıkça daha da artar. eski ps4e aldığın kutulu oyunu yeni ps4 e takarsın psn den msj gelir bunun 4k yaması var indir diye indirmek istersin yaması 50tl demeyeceklerinin garantisi nedir. Onun için diyorum iş çığırından çıktı. Mide bulunduruyor diye. Ayrca yeni ps4 çıkarsa 230 oyun zor alınır 250 300 tl bandına çıkar. Malum 4k yani o kadar uğraşmışlar eski fiyata satacak halleri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neo modelinin ömrü konsol dünyasının en kısa ömürlü cihazı olacak. Ahada buraya yazıyorum.
  • Forsage kullanıcısına yanıt
    Bekle ps*neo nun çıkış tarihi ve fiyatı netleştigi an ps4 fiyatları çıkılacak ve çıktığı an ortalık ikinci el ps4 kaynar uygun fiyata amaaaa Sony tabiki yeni konsolu ps4 fiyatına satarsa yada 50-100 daha pahalı. Beklemek şuan en iyisi. Yakında herşey netleşir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde ps4 ü olupta bu habere üzülen açık ve net sayılara takılan ve kapitalist düzenin kölesidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    2012 yılında aldığım hd 7870 şuan alt seviye ekran kartı sınıfına giriyor. Ben aldığım dönemde orta-ustseviye diye satılıyordu. Neredeyse bir konsol fiyatıydi. Ps4 çıktığı dönem 4k yi bırakın 2k oynatacak ekran kartı ve tv zengin işiydi. Eğer ps Neo bu donanım ile gelirse en fazla 2 yıl sonra pc nin yine çok gerisinde kalacak. Adamlar tutturmuşlar 400-500 dolara 5-6 yıl oyun zevki madem 400 dolar veriyorsun 2 yıl sonra pc nin çok gerisinde kaldı diye ağlamak da neyin nesi.


    Şuanki kullanıcı kitlesini tatmin etmek için farklı donanım versiyonları olan konsollar çıkartmak şart.


    Örneğin ps Neo çıkar 400 e sat sonra ps neo elite çıkar koy 2x8 Jaguar 3 GHz koy 2x8gb Polaris DDR5 1000mhz sat 800-900 dan

    AMD ve Sony sürümünden kazanacağı için 900 Dolarlık bir sistemin toplama pc de karşılığı en az 1700 dolar olurdu bence. Hertürlü 4k yada VR da canavar gibi çalışırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chiehsheshuai

    Elinde ps4 ü olupta bu habere üzülen açık ve net sayılara takılan ve kapitalist düzenin kölesidir.

    Kapitalist düzenin kölesi oldugumuz için konsollar var zaten. Kapitalist düzenin kölesi olmayan Kuzey Kore mesela bizden cok daha şanslı, onlar hiç yeni çıkacak olan konsollara uzulmuyor çünkü uzulebilecekleri bir eski sisteme sahip konsolları yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 alacaktim anlasildi hersey E3 te cozulcek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayer olayı ne olacak acaba konsol mantığına 60-30 fps olayı taban tabana zıt. Ayrı serverlar olursa millet yavastan ps4u terk eder sonra oyunlar neoya gelmeye başlar. Ps4e oyunlar daha geç çıkar, ed boon gibiler önce her iki konsol için duyuru yapar sonrasında diğer sistem için dut yemis bulbule döner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    bence tek fark vr oyunlarında olacak.
  • Dedikleri gbi omru kisa olacaga benziyor.Bu yeni neo mudur morpheus 'mudur.Artik her ne haltsa.Benim anlamadigim bundan oncrki konsol (ps3) o donanimi ile neyi doyuramadi yahu.Last of Us gbi bi yeri zor doldurulacak bi yapimi oynadikmi ? oynadil keza gow un grafikleride harikaydi ki.Dusunun ps3 bu ps4 katbe kat guclu zaten.Neo yu alanlar en fazla 2 yil icinde yeni cihaza hazirlansinlar.

    insanoglu ne doyumsuz dimi 4K suan icin olmaz olsa 8-16 dye gder istek bitmez.VR de cok fazla tutulmuycak bence kafa agrisi yapar.

    Ps2 nin oyun zenginligini hicbirzaman goremeyecegiz sanirim.Adam akili yilda 2 oyun ciksa yeter ben grafik delisi deilim ama bu milletin acgozlulugu teknolijinin hızı doymak bilmeyen fps muhabbetleri .bu sektoru yiyecek en sonunda ahanda buraya yaziyorum.Bu makina gayette guzel gayette guclu fiyatina gore heleki muazzam.O yuzden oynayin gecin yahu bu firmalar da iyyce cozuttu.Fiyat anlaminda zaten oyunlar cok pahali kardeslikdi al satti kendimizce cozumler buluyoruz zar zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Forumda bu kadar mühendis olduğunu görse Sony buradan baya adamı işe alırdı potansiyel harcanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire

    Neo modelinin ömrü konsol dünyasının en kısa ömürlü cihazı olacak. Ahada buraya yazıyorum.

    Sızdırılan donanım eğer doğruysa AMD'nin Zen işlemcisini koymayıp overclock edilmiş tablet işlemcili Jaguar'ı koymak demek 2 hadi bilemedim 3 sene ömürlü konsol demek. PS4'ün en büyük sorunu Jaguar işlemciyken ısrarla aynı işlemciyi koymalarının amacı nedir? Tabii ki kısa süre gidecek, tökezleyecek konsol yapmak. 2-3 sene sonra AMD Zen işlemci koyacaklar alın daha iyi işlemcili 60 fps garantili konsol diyecekler. Sony'nin konsola özel donanımdan vazgeçmesinin sebebi fiyat veya yapımcıların ağlaması değildi amaç kısa ömürlü ucuz maliyetli konsol ile 3 senede bir hem oyunlardan hem donanımdan para kazanmak. Oyuncu dostu denilen Sony'nin açgözlülüğü yüzünden konsol diye bir şey kalmadı artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Yeni konsolun E3 2016 da tanıtılacağı hangi kaynakta yazıyor? Sony den açıklama geldi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    Forumda bu kadar mühendis olduğunu görse Sony buradan baya adamı işe alırdı potansiyel harcanıyor.

    Mühendis çok. Sırf daha iyi grafik verecek diye , istemiyorlar. Şöyle bir izlenim var. Ps4 neo çıktıktan sonra mevcut ps4'e daha oyun çıkmayacak, ps4 neoya özel exclusive oyunlar olacak, grafiklerde aşırı derecede fark olacak, optimizasyon sorunları olacak vs vs.

    Ps4 neo denilen lanet şey , sizin elinizdeki ps4'ü rafa kaldirmayacak, ne kadar oyun çıkarsa hepsi ortak bir şekilde çıkacak. Grafikler 1080p'de aşırı derecede fark olmayacak. Benim pc'de oynadığım ultra ayar oyun ile ps4 versiyonu arasında büyük farklar yok. İşte en büyük fark 30-60 fps farkı oluyor.Yoksa grafik olarak dağları deviren fark yok. Benim için minimal diyeceğim farklar var.Asıl grafik farkı 4k ile 1080p oyun arasında olur. 4k tv'si olan bu versiyonu alır , hemen hemen 1080p'de ki aynı grafik ayarları ile oynar. 4k oyun deneyimi görmeyen biri için ne var 4k'da yav diye eleştirebilir. Ancak oynayan , deneyim eden biri anlayabilir. Gerçekten ciddi bir fark oluyor. Ozellikle tv büyükse , uzak mesafeler, çok iyi duruyor. Daha geniş bir görüntü alanına hakim oluyorsun.
    Son olarak optimize sıkıntısı olmayacak. Çünkü tıpatıp aynı mimari ile sadece daha güçlü bir donanım ile geleceği için , yapımcı sadece medium veya high ayari ultra ayara getirecek ps4 neoya yaparken. Yoksa iki versiyon için baştan kod yazmayacaklar. Kısacası bu kadar tantanaya gerek yok. Grafik takıntısı olan, 4k tv'si olan ps4 neo alır. Şimdiki mevcut ps4'ü olanda yeni çıkacak oyunları çatır çatır oynamaya devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ps4 neo çıktığında yapımcılar potansiyellerinin çoğunu Neo ya ayıracağı için PS 4 versiyonları olabileceği kadar iyi olmayacak bence. Yada Neo çıktığında biz PS4 sahipleri oyun oynarken oynadığımız oyunun tam olarak rafine PS4 ü tam olarak kullanan oyunlar olduğuna inanacakmıyız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    Yeni konsolun E3 2016 da tanıtılacağı hangi kaynakta yazıyor? Sony den açıklama geldi mi?

    Bütün bu sızan bilgiler için Sony'den resmi bir açıklama yok zaten hepsi medya kaynaklarının dökümanlara bir şekilde erişmesi ile öğrenildi.
  • Bizde macbook verip ps4 alacaktık. Beklemekte fayda var Exc. oyunlar için alınacak bilgisayar demeliyiz artık. Nerde eski konsolculuk. Hala xbox klasik peşindeyim. Ps1 aldığım gün Sakarya Sony cennet ürünü poşete koydular ben çıkartıp kolumun altına alıp gezdiğin günü hatırlıyorum. 21lira taksitle 94 liraya almıştık sanırım. Elden taksitle hemde . O zaman bir oyun hediyeydi ilk cıkınca hercules üstten görünen ve crash bandicoot 1 vardı. Şimdi ps4 cıkmış hemde neo su hiç bir elektrik nede heves var. Ne var ne yoksa bilgisayar bu saatten sonra....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    En basitinden Fifa 16. Playstation 4 versiyonu ile Playstation 3 versiyonu arasında tek fark grafik mi peki? Hayır değil, hem de hiç değil. Hatta Ps4 versiyonunda Türkçe dil desteği varken, Ps3 versiyonunda yok mesela.

    Derdimiz şu, yeni konsol çıktığında bizim cihazlara özensiz oyunlar gelecek. Yalnızca çözünürlüğü az olan oyunlar değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _botturgec_

    En basitinden Fifa 16. Playstation 4 versiyonu ile Playstation 3 versiyonu arasında tek fark grafik mi peki? Hayır değil, hem de hiç değil. Hatta Ps4 versiyonunda Türkçe dil desteği varken, Ps3 versiyonunda yok mesela.

    Derdimiz şu, yeni konsol çıktığında bizim cihazlara özensiz oyunlar gelecek. Yalnızca çözünürlüğü az olan oyunlar değil.

    Hayır, dediğiniz doğru bir örnek değil. PS3 eski nesil iken, PS4 yeni nesil konsol.

    Eğer böyle bir şey çıkarsa, ikisi de PS4 olacak. Birisi PS4, diğeri PS4 NEO... Yani ikisi de yeni nesil konsol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Nisan 2016; 19:22:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _botturgec_

    En basitinden Fifa 16. Playstation 4 versiyonu ile Playstation 3 versiyonu arasında tek fark grafik mi peki? Hayır değil, hem de hiç değil. Hatta Ps4 versiyonunda Türkçe dil desteği varken, Ps3 versiyonunda yok mesela.

    Derdimiz şu, yeni konsol çıktığında bizim cihazlara özensiz oyunlar gelecek. Yalnızca çözünürlüğü az olan oyunlar değil.

    Dediğin farkların olma ihtimali , %0 gibi bir şey. Çünkü bu konsolun adı ps5 değil. Güçlendirilmiş bir ps4 sadece. Bu hamle ile ps4'un ömrü uzatıldı diyebiliriz artık. Çıkacak olan oyunlara odaklanalım. Önümüzde güzel bir nesil bizi bekliyor. Bu kadar karamsar olmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.