Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.823
Cevap
288
Favori
1.310.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony konsolu, senede iki tane çıkardığı telefonlarla aynı kefeye koyma derdindeyse ve kullanıcıları da "hehe ne olacak canım onu da alırız. Almayanlardan korkacaksın sen asıl" şeklinde yorumlarda bulunuyorsa kusura bakmayın ama konsol mantığının bağıra bağıra sonunu getiriyoruz demektir.
  • ps4 - neo farkında yaşananlara bakıp, yorum yapabileceğimiz bir tane örnek var o da nintendo 3ds ve new3ds modeli.
    iki konsol arasında çok fazla performans geliştirmesi olmamasına rağmen xenoblade chroincles oyunu sadece new 3ds için çıktı, 3ds için çalışmıyor oyun.
    bakalım sony böyle bir olayı deneyecek mi?
  • Konsolları bir kere alıyoruz zaten yıllarca kullanmak için. 400 değilde 800 dolar yap tam yap. Herkes cebindeki her sene değiştirdiği telefona minimum 2000 lira verirken 6 yıl kullanacağı konsola neden vermesin. Ben razıyım bu bedeli ödemeye yeter ki 2-3 yılda bir keriz yerine konmayalım. Şimdi bununda sonu gelmez,neo geldi seneye trinity olur, öbür sene morpheus. Böyle sürüp gider bu. Kazlar düdüklesin seni Kazuhiro.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga etmeyin...Konsol çok,"OYUN" yok...Dolayısıyla sıkıntı yok...GtaV i daha da iyi mi oynayacağım?COD da 80 fps ye mi ulaşacağım?Witcher da teee anasının nikahındaki dağda 4-5 tane gözüken çam 20-30 a mı çıkacak...çıksın...gerek yok...


    Ne zaman "OYUN" yapılır... öyle böyle olmayan,işte o zaman burda küfür küryan eden arkadaşlarım bile sövsede gider cihazı alır adı ne olursa, ister fourandhalf derler adına ister neo ister ajan smith...uçarak alırız...

    Öngörümdür genelde tutar(keşke tutmasa)...Sony ayakta zor duruyor...dururken de sony computer ent. ve playstation tescilli markası temel dayanağı oldu...Batmamak için SCEI yi satar...satarsa batar...satmazsa batar...felaket tellallığı olmasın ama küreselleşmenin hayati yan etkisi olan "kendinden, seni sen yapan şeylerden ödün vermek" hastalığına kapılan her firma gibi kepenk kapatabilir.Nerde japon kültürü gururu...?Sıradan bir dünya markası olmak düzene ayak uydurmak için sen de TİCARİ KAYGI ile yanlış hamleler yaparsan (4.5 neo mevzusu değil) kaçınılmaza doğru gidiyorsun demektir.Nedenine nasılına çözümüne kafa yoramayacak biri olarak (ki yorsak neye yarar) sadece izlenim ve deneyimlerden yola çıkarak derim ki Kutaragi leri falan mumla arayacaklar...Şu VR işinin tutup tutmayacağı ve Sony nin bunda ne noktada olacağı biraz belirleyici olacak marka için...Şöyle ki yepyeni bir sayfa açılıyor oyunculuk için...Resmen resetlenecek sistem.İyi saf tutan kazanacak diğerleri kaybolacak...ilk vr si aceleye gelse de kafadan girmiş oldu olaya yer kapmak için.

    Sen kaç sene oldu bi gran turismo çıkartamadın ya SCEI...işte belki de çıkartamadın..?Kimse sordumu neden çıkarmadın?çıkaramadın.?Belki maliyeti karşılayamadı??Belki 2 yılda çıkaracak bütçe yok anca 7 senede çıkarabiliriz geceli gündüzlü çalışacak ekibe verecek paramız yok???neden olmasın??
    üzülürüz SONY...ama acımayız...siz ki cebimizdeki her kuruşa göz diken kapital bir şirketken biz son kullanıcı acımayız.

    Şu yazıdan kızgın atarlı bir çıkarım yapmayın.İyi kötü takip eden herkesin görebileceği vaziyetler olduğunu düşünüyorum...Ben hala online arkadaşlarımı zıp diye görüp şak diye mesaj attığım eski xmb yi neden işlemeyen şu garip şekillerle dayattıklarını merak ediyorum...Benim gibi kaç milyon kişinin küfür ettiğini oraya buraya girerken tahmin ediyorum en basit örnek olarak...Bak yine kendinden ödün vermeye geldi iş.Yenilik adına "içine etmek" olayına.

    Azcık özünüze dönün dedelerinizin o sözünü hatırlayın "Bozulmadıysa Düzeltmeye Çalışma"...

    Yoksa microsoft 5 milyar$ verir,google 10 milyara alıverir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S R T


    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    konsol oyuncusu oynanabilirlige bakar, grafikle felan pek isi olmaz. konsol sattiran exc oyunlardir.ps4'un exc oyunlari pek tatmin etmedi. daha konsol altin cagini yasamadan yeni bir model cikarmasi hos degil. ismi ps4 fakat bildigin ps3 remastered oldu. bu kadar satan bir konsola destegini cekecegini zannetmiyorum fakat yeni model cikarmasi konsol mantigina ters. insanlar ekran karti parasina 7-8 yil oyun oynuyordu, artik o da mumkun olmayacak.

    Madem grafik önemli değil eee sorun ne isteyen ucuza ps4 alır grafik,yüksek fps isteyen neo alır.Hala lanet sony umarım batarsın sony niye salıyorsunuz adamlara.Adamlar seçenek sundular piyasanın istediğini verdiler.Hala konsol mantığı diye dinazor düşüncelere sahipsiniz devir değişti artık bugünün en güçlü cihazı yarın eskimiş oluyor.Sony doğru adım attı yakında MS de aynı adımı atacak.

    iste tuketim toplumununun sizin gibi askerleri oldukca adamlar istedigi gibi at kosturur. ps4 zaten yeni bir konsol kac tane adam akilli exc oyun cikardi? ps3 gibi exc oyunlara doyabildik mi? sony yarin ps neo-4.5 adi artik neyse, satislari arttirmak icin " only ps neo exclusive" adi altinda oyun cikardi mi ps4 sahipleri ne yapacak? bu arada ps1 den bu yana tum sony konsollarina sahip oldum. ps4'umu mgs oynayip oynanacak oyun yok diye sattim.

    Tüketim toplumu falan değil o çok bahsettiğiniz konsol geleneğinde zaten konsol çıktığı gibi güçlü olur.PS4 Xone bunlar çıkar çıkmaz konsol geleneğine aykırıydılar zaten.Only neo exc çıkıp çıkmamasına sony müdahale edecek ki tepki çekmemek için edeceklerdir de.İsterse 720p olsun fark etmez bir şekilde ps4 neo ya çıkan ps4 e de gelir.Güçlü bir konsol arayıp bulamayanlar,60 fps hastaları,grafik hastaları,0 dan konsol almak isteyenler için iyi bir alternatif olacaktır neo.Hatta pc oyuncularını da kendin çekecektir bu da donanım firmalarını daha rekabetçi olmaya yöneltecektir.Sonuçta kazan kazan olacak hala neye itiraz ediyorsunuz anlamak güç.
  • PS4 Neo mu Ulan bu neogaf tam alem ya :D
  • Bakalım eğer güzel bir donanım koyup bunun gücünden faydalanan oyunlar çıkarırlarsa almayı düşünürüm ama bir oyunun geliştirmesinin en az 2 yıl sürdüğünü düşünürsek... AAA oyunların sonu geliyor derim.
  • zamanında 2 firmada konsolları ilk ben çıkartacağım pastadan büyük payı ben alacağım sevdasıyla erkenden yetersiz şekilde çıkarttı. Şimdide biraz geliştirip tekrar iteleyecek. yine alanlar olacak. satışları yüksek olacak. Bu millet akıllanmaz. Böyle insanlar oldukça daha çok itelerler. Ben bir daha konsol almam. ps1den beri konsol kullanıyorum 2-3-4 xbox360 hepsini aldım. benim gibi müşteriyi küstürdüler. Umarım daha çok benim gibi düşünenler vardır da bu tatlı su kurnazlarına para yedirmezler.
  • Valla ps4 aldigima nr bu haber öncesi ne bu haber sonrası hiç pişman olmadım lakin bi arkadaş bahsetmiş popüler mesajlarda ps4 ve ps4 neo oyuncuları aynı serverda buluşturacaksa çok ciddi kufur ederim , konsolun en büyük artısı standart donanım olmasıdır bir kişi diğerine donanımsal avantajlar elde edemez MP da çok yanlış hareket , ama grafiklerin işlemcilerin kısacası her bir haltin inanılmaz bir hızla geliştiği su dönemde ps4 u de tıpkı ps3 gibi aşağı yukarı 8-9 sene oyun oynayacak bi konsol olarak gormek de bizim hatamiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacmaligin daniskasi. Umarim patlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 olup NEO haberine sevinenleri anlamak mümkün değil bana kalırsa. Zaten çıkan haberlere göre PS5'in olup olmayacağı kesin değilmiş böyle bir mantıkla 2-3 yılda bir yeni konsol çıkartma mantığına gidebilirler. Böyle olunca konsol oyuncuların 'biz para veriyoruz alıyoruz 6-7 sene kafamız rahat' mantığı güme gidecek. PS4'de failin daniskası sayılacak en kısa ömürlü konsollardan biri olacak sanırım. Şimdi PS4'e bir şey olmayacak devam edecek sözlerine inanmayın. Firmalar NEO'yu baz alarak yapacaktır Sony de buna zorlayacaktır böyle olunca normal PS4 sürümünde ya performans sorunları olacak ya da downgrade yemiş versiyon olacaktır. Konsol oyuncuları da artık PC ekran kartı performansları gibi performans karşılaştırma videoları izleyecekler artık. Ben sırf ex. oyunlar için PS4 kullanan biriyim ama tüm oyunlarını konsolda oynayan biri gitsin PC alsın o zaman zaten 2-3 yılda bir değiştirecekse. Ex. oyunlar için alanlar, oyunlarını full konsolda oynayan herkes gidip belki 1 belki 2 sene sonra Neo'yu alacaktır, almak isteyecektir PS4 eskisi gibi olmayacak downgrade sürümlerin çıktığı bir platform olacaktır çünkü bunu gören Sony ne yapacak bunu bir iş modeli haline getirecek Xbox da geri kalmamak için bu yola gidecek.
  • Bence pc donanımına da bir standart getirilmeli artık. Mesela oyunlar mesut çeviğin güçlü pc'sine göre optimize edilebilir. Mesut çeviğin kullandığı sistem örnek alınarak MÇ markalı pc'ler dünya genelinde satışa sunulabilir.Böylece 8K ve ∞ fps değerlerine herkes stabil şekilde ulaşabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Bir an önce çıksınlar çıkacaklarsa artık. Üzülerek söylüyorum ki konsollar oyunları ciddi bir biçimde sınırlamaya başladı artık.

    "Grafiğe önem vermek" ne demek yahu? O kadar itici bir cümle ki...

    Grafik fetişistlerine de sinir oluyorum. Bir de sırf grafiğe göre oyun alan reziller var.

    "Oyunun grafikleri nasıl, iyi mi?" şu cümleyi kuranların ağzına vurasım geliyor

    Teknoloji geliştikçe oyunumdaki teknik kalitenin artmasını isterim.
    Bunun içine grafikler girer, ışıklandırma girer, seslendirme girer, oyun fiziki girer vesaiyre. İster inanın ya da inanmayın ama grafiklerin ve teknik elemanların gelişmesi oyunun kalitesini ve sürükleyeciğini arttırır.

    Eğer grafikler önemli değilse hadi gel Super Mario Bros seviyesinde oyunlar oynayalım
  • Konsol yenilenirmiymiş ya. Yapacaksan çıkar ps5 olsun bitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Siir gibi yazmissiniz her kelimesi ozellikle son paragraf cok cok dogru.

    Ps4 ciktigindan ne oyunlar gorduk? Akilda kalan saglam oyunlari siraladigimizda ne kaliyor elimizde? The Order, Bloodborne, Driveclub, Infamous, Killzone, Until Dawn

    Baska var mi? 3 seneyi gecti. Gelen oyunlar bunlar. Elde oyun yok daha oyun. Elde oyun yokken bu 3 sene habire remasteredlar geldi. Keklik gibi gitti aldi herkes. "Aman da gecen nesilde oynamamistim iyi oldu oh"

    Bu keklikleri goren sony dayatti da dayatti remasteredlari. Peynir ekmek gibi satildigini goren diger firmalar "ben de cikaricam lan mal miyim" dedi gitti onlar da remastered dayadi. 3 koca sene boyle gecti. Su 3 sene icinde cikan tum oyunlari ele alalim. Suruler halinde indie oyunlar, cikan oyunlarin cogu indie. Bunu gectikten sonra cok fazla sayida remastered, bir cok sacma sapan multiplatform oyunlar, her sene regular cikan spor oyunlari, ve en son elimizde kalan cok kaliteli aaa multiplatform ve exc. Oyunlar. Sayilari? Cok az. Bu 3 senenin ozeti. Simdi de yeni konsol cikarma derdine dustu Sony.

    Paraniz batsin ne diyelim.

    Eyvallah kardeşim.

    Ben yavaş yavaş pc ye dönüyorum galiba. ekran kartı bakıyorum bu aralar. Steam falan yükledim. cs go aldım bi. Path of exile indirdim. Baya da güzel valla. Uzun zamandır pc de oynamadığım için verdiği keyfi unutmuşum :). Bi de 360 kolu aldıkmı dark souls 3 falan da indiririm ekran kartı aldıktan sonra. Şu haliyle de masaüstüm fena değil iş görüyor. ps4 de kenarda dursun artık. Öyle çok sağlam exc gelmedikten sonra açmayacağım.

    360 zamanlarını çok özlüyorum yahu. onlarca muhteşem oyunu vardı. Gerçekten çok keyif aldım. bence şu iki nesilde en iyi iş çıkaran kesinlikle 360 dır. Düşün bir de donanımsal problemlerine rağmen böyle bir yorum yapıyorum. one da ps4 de bi bok değiller 360 ın yanında. Ha bi de ps2 vardı o ayrı bi efsane zaten.

    Yazıklar olsun ya. Koca neslin 3 yılda çıkardığı tek adam gibi exc oyunu bloodborne du. Hakikaten yazıklar olsun.
  • Valla bende 980ti olan PC'de var. Ps4 de var. İkisinin de yeri ayrı. Kaldı ki her yeni şeyi almak zorunda değiliz. Ps3 varken ben daha çok zevk alıyordum . Ps4'ün ana sorunu oyun azlığı..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olay konsol tarihinde ilktir heralde ama son olmayacağı kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 biter oyun yapılırken özenilmez gibi düşünceler var ama sony veya oyun yapımcılarının en az 2 yıl ps4 ü gözden çıkaracağını sanmıyorum oyun satmaya hazır 35-40 milyon civarı konsoldan bahsediyoruz kimse bunu gözardı edemez, neo çıktığında da böyle bir rakama ulaşması en az 2-3 yıl civarı sürecek.

    ben konsol yapan sony ve microsoftun sürekli konsol çıkarmaya can attıklarını düşünmüyorum ama teknolojide gelinen nokta, özellikle bu nesille birlikte saçmapsan bir noktaya gelen pixel sayıcılığı nedeniyle rekabet karşılıklı hamlelere dönüştü, yoksa sony neden rakibine bukadar fark atmışken başka bir aksiyon alma ihtiyacı hissetsin tamda konsol üretim maliyetleri düşmüş konsola sahip oyun almaya hazır kitle 40 milyona dayanmışken.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.