Şimdi Ara

Playstation 4 Klavye Mouse desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
22.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şöyle ki bu gün biraz araştırdığımda playstation 4 'ün resmi olarak bluetooth klavye mouse desteklediğini okudum kendi sitesinde böyle bir şey deniyen oldu mu ? veya klavye mouse desteği sadece multimedya olayında mı yoksa oyun içerisindede destekliyor mu bilen var mı :) yada araştıran

• Bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xim 4 adında bir ürün söylentisi dönüyor piyasada :D nisan gibi cıkacak diyorlar ps4 ve xbox one icin oyunlarda klavye mouse desteği getiriyor..
    buda videosu

https://www.youtube.com/watch?v=Uie9KpczTLY

https://www.youtube.com/watch?v=TsI7-hUhXTY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bioleon555 -- 25 Ocak 2014; 16:08:52 >
  • Bu daha güzel bir ürüne benziyor.

https://www.youtube.com/watch?v=jOj65-Za77Y
  • Benim baktigim offical sitede destekledigini yaziyor aparatsiz

• Bluetooth klavye ve mouse destekliyor bağlayabilirsin fakat oyunda geçersiz kalıyor. sadece internette gezinirken, sistem menüsünde vs kullanılabiliyor.
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde de desteklese PS4 alacağım fakat Joystick ile Battlefield oynamak cehennemde yanmaya benziyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • USB portundan veya Bluetooth yolu ile kablosuz olarak bağlanan klavye ve/veya fare, sadece arayüzde kullanım ve mesaj yazma işlevlerini yerine getirmektedir. Oyunların, herhangi bir desteği yoktur. (PS3 sisteminde de olduğu gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Bluetooth klavye ve mouse destekliyor bağlayabilirsin fakat oyunda geçersiz kalıyor. sadece internette gezinirken, sistem menüsünde vs kullanılabiliyor.

peki hangi klavye markası ve kullanan varmı öneri lazım
  • resmi olarak oyun içi desteklenecegini zannetmeme cunkuklavye mouse ikilisini kullanan kişiler gamepad kullanıcılarına karşı bariz avantajlı olurlar buda oyunların online dengesini bozar
  • Logitechin ps3 icin sattigi klavye ps4 te ve pc de calisiyor mu

• Öyle olursa kimsenin playstation alacağını sanmam online için playstation alanların çoğu zaten herkes eşit olsun diye alıyor yani pcde bir oyunu online oynarken her oyuncunun monitörü sistemi klavyesi mouse ı farklı oluyor o yüzden genelde ekipmanı en iyi olan kazanıyor.Ama playstation da herkes eşit herkesin sistemi aynı kontrolcüsüde aynı öyle olursa zevki kalmaz zen bir yandan controlcü ile vuracaksın adam gelecek 3000 dpi mouse ile bf4 de tanka binecek tankın namlusu 10 gr mış gibi sağa sola savrulacak birde macro yaparlar tam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgün134

Logitechin ps3 icin sattigi klavye ps4 te ve pc de calisiyor mu

yanında touch pad i olan çalışıyor, ben kullanıyorum nadiren de olsa.
  • Donanımhaberin eski incelemesinde demişlerdi. Destekliyor. Deneyenler söylesin. Ben daha yeni alıyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xim 4 diye bir aparat mevcut fakat fiyatı 550 tl civarında. yabancı anlatımlarda el yapımı da mevcut ama elektronik bilgisi gerekli sanırım baya karışık anlatmışlar.
  • 650 tl ye gitti gidiyorda satılıyor şuanda..Yanlız bu aparat resmen hile sayılır terminatör gibi olursun bununda ps4 te !
  • bende var ama inanın hile ile alakası yok iyi oynayan her zaman kontrollerda daha rahat oynar tamam coğu oyunda birinci oluyorum ama bu iyi oynadığımı göstermez o değilde bu bildiğin hile :D
  • bana kalırsa mouse ve fareyle konsol oynanacak arkadaşlar mümkünse konsollardan uzak dursun milletin amacı oynadığı oyundan keyif almak bu aparatı kullananlar bana kalırsa konsol eziklerinden başka birşey değil. zaten kontrollerle oyun oynamak klavye ve mouse göre daha zevkli. zamanlada alışıyorsunuz. gerek yok bu aparata
  • öyle deli dünyası paralar vermeyin arkadaşlar yazık günah. bakın bu mesajı Everest M/N: K7540 ile yazıyorum. fiyatını hatırlamıyorum ama 20 tl almış olabilirim. birde mouse kullanıyorum o da Microsoft Wireless Notebook Mouse 3000 model no: 1056 diye birşey onun fiyatıda 45 tl.. bunlarla War Thunder oynuyorum malum ps4 ve pc çapraz platform ve pc den oynayanlar daha iyi savaşıyor mouse un etkisi çok büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remzi_izmir

Oyun içinde de desteklese PS4 alacağım fakat Joystick ile Battlefield oynamak cehennemde yanmaya benziyor

Bence gamepadi bir deneyin. Klavye-mause ikilisinden daha rahat gelecek bir zaman sonra.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.