Şimdi Ara

Playstation 4 Klavye Mouse desteği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
22.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

quote:

Orijinalden alıntı: Remzi_izmir

Oyun içinde de desteklese PS4 alacağım fakat Joystick ile Battlefield oynamak cehennemde yanmaya benziyor

Bence gamepadi bir deneyin. Klavye-mause ikilisinden daha rahat gelecek bir zaman sonra.

Büyük konuşmuşum.
    Bu yazıyı yazdıktan sonraki aylarda PS4 aldım ve Battlefield 4, Kill Zone, GOD Ghost, Watch Dogs vb oyunları zorlanmadan bitirdim ve çok zevk aldım.
    Şimdi Klavye mouse ile oyun oynamak zor geliyor. Biraz daha zaman geçerse klavye ve mouse ile oyun oynamak cehennemde yanmaya benziyor olacak

PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaylandIZMIR -- 9 Şubat 2015; 15:35:04 >

• quote:

quote:

quote:

Oyun içinde de desteklese PS4 alacağım fakat Joystick ile Battlefield oynamak cehennemde yanmaya benziyor

Bence gamepadi bir deneyin. Klavye-mause ikilisinden daha rahat gelecek bir zaman sonra.

Büyük konuşmuşum.
    Bu yazıyı yazdıktan sonraki aylarda PS4 aldım ve Battlefield 4, Kill Zone, GOD Ghost, Watch Dogs vb oyunları zorlanmadan bitirdim ve çok zevk aldım.
    Şimdi Klavye mouse ile oyun oynamak zor geliyor. Biraz daha zaman geçerse klavye ve mouse ile oyun oynamak cehennemde yanmaya benziyor olacak

PS4

Mesaj tarihine dikkat etmemişim alalı olmuş bayağı . Bunun gibi alışkanlıklar değişime açıktır tabii. Forever PS4

• quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük konuşmuşum.

PS4

Mesaj tarihine dikkat etmemişim alalı olmuş bayağı . Bunun gibi alışkanlıklar değişime açıktır tabii. Forever PS4

İyi oldu benimde içimde PS4 sevgisi oluşmuş. Dışa vurup ferahladım

• Ps4 fiyatina alinacak bilgisayarda oyunlar bu denli akici ve guzel oynananamaz. Ben joystickle gta 5'ten zerre zevk almiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde kafama silah dayasalar klavye mouse dan gram zevk alamıyorum.

•  Playstation 4 Klavye Mouse desteği
  • Ee son durum? Aparatı alıp deneyen?

• Nedir şu PS4' e klavye-mouse bağlama merakı ya
  • Arkadaşlar başka bir markanın aparatını alıp ps3'te uzun süre bf4 oynarken kullandım. Nişan alırken rahat olduğunu söyleyebilirim ancak araç kullanırken uçak helikopter gibi araçları kullanırken zorlanıyorsunuz. Bu arada online level 100 olmama ve silahların hepsini açmış olmama rağmen öyle oyuncularla karşılaşıyorsunuz ki, imkansız pozisyonlarda sniper ile head yiyorsunuz... Bunu gamepad ile yapmaları mümkün değil... Siz istediğiniz kadar eşitlik olsun bla bla diye kendinizi kasın, yabancı oyuncuların %90 ı bu zımbırtıyı kullanıyor

• Sony, PS4 için özel olarak bir klavye-mouse tasarladı zaten fakat bunu kisme kullanmayacak zira PS4'ü PC gibi kullanmaya çalışan kesimin PS macerası fazla uzun sürmüyor
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Nasıl fazla uzun sürmüyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıyorlar, bakıyorlar ki birinci şahıs nişancılarda gamepad kullanmak çok zor, klavye-fare deniyorlar, baktılar ki zevki çıkmıyor, konsolu satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensemaker27

Arkadaşlar başka bir markanın aparatını alıp ps3'te uzun süre bf4 oynarken kullandım. Nişan alırken rahat olduğunu söyleyebilirim ancak araç kullanırken uçak helikopter gibi araçları kullanırken zorlanıyorsunuz. Bu arada online level 100 olmama ve silahların hepsini açmış olmama rağmen öyle oyuncularla karşılaşıyorsunuz ki, imkansız pozisyonlarda sniper ile head yiyorsunuz... Bunu gamepad ile yapmaları mümkün değil... Siz istediğiniz kadar eşitlik olsun bla bla diye kendinizi kasın, yabancı oyuncuların %90 ı bu zımbırtıyı kullanıyor

%90 ı derken
    Gercekten sacmalamada Nirvana

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    %90 değil ama yurdışında bu tür aletler ucuz olduğu için kullanan sayısı çok fazla

• sensemaker27 kullanıcısına yanıt
    %90 mouse kullanıyor olsa, gamepad ile online oynamak imkansız olurdu. PC'de gamepad ile online oynamaya çalışmak gibi olurdu yani :) %90 çok abartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Benimde kafama silah dayasalar klavye mouse dan gram zevk alamıyorum.

Aynen öyle, yazı yazmak için tasarlanan klavye ve PC'yi kontrol etmek için mouse ile ergonomik gamepadler bir olur mu ya. Birde FPS mouse ile oynanır demiyorlar mı Niyeyse?
    Sadece FPS ama TPS'ler için demiyorlar onlar Shooter değil çünkü

Hiç oyun oynamamış birinin eline mouse ver kolayca nişan alabilir. Birde gamepad ver bakalım neler oluyo Öyle ipini koparan oynayamaz, deneyim ister Nasıl çok kolay oyunlar fazla keyif vermez, çabuk sıkar, zor oyunları bitirmek, başarılı olmak başka bir keyiflidir. İşte Mouse ile gamepad arasındaki ilişkide tam olarak böyle.

O yüzden gamepadlerimizin değerini bilelim, klavyeyi mouseu PC'de bırakalım :)

Ek bilgi: PS3'de Unreal Tournament 3'ün PS4'de War Thunder'ın klavye mouse desteği vardır, aparat gerektirmeden oynanabilirler :)

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kaç yabancı oyuncu ile bunun muhabbetini yaptın da biliyorsun? BF4 online oynarken kime sorsam klavye mouse kullandığını söyledi. Benim de öyle haberim oldu...
    siz gamepad ile fps oynamaya çalışmaya devam edin..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.