Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.067
Cevap
12
Favori
88.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • arkadaslar demo felan oynarken yada store vs network'de geziniyorsaniz BD'yi cikarin tray bos kalsin. aletin hem isinmasi azalir, hem de omru uzar.
    730 tl"den veriyorum herkese ii aksamlar

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

Ps3 slim taze taze kutudan çıkardım şuan update oluyor makineyi beyendim baya sessiz çalışıyor ışıkları yanmasa çalıştığını anlamıycaz

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

Kısmetse bende yarın aksam Slim Ps3 sahibi olacağım olmadı Perşembe gününe kalacak. İşin kötü tarafı Mgs 4'ü oynasın diye bir arkadaşıma verdim geçen gün elimde oyun olmayacak birkaç gün boyunca. Mgs 4'ü bitirmiştim ama olsun en azından Slim'de siftah yapmış olurdum

• şu slim'i bir türlü alamadım gitti ya, halen daha uygun bir fiyata inmesini bekliyor gibiyim...bir de şu oyunlu bundle paketler de çıkacak en sonunda, kararsızlık kötü birşey gerçekten...

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Ps3 slim taze taze kutudan çıkardım şuan update oluyor makineyi beyendim baya sessiz çalışıyor ışıkları yanmasa çalıştığını anlamıycaz

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

Kısmetse bende yarın aksam Slim Ps3 sahibi olacağım olmadı Perşembe gününe kalacak. İşin kötü tarafı Mgs 4'ü oynasın diye bir arkadaşıma verdim geçen gün elimde oyun olmayacak birkaç gün boyunca. Mgs 4'ü bitirmiştim ama olsun en azından Slim'de siftah yapmış olurdum

Sağol

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

• arkadaşlar ben izmirde oturuyorum bu yıl sonuna kadar ps3 slim almayı düşünüyorum ama hala fiyatlar ucmus durumda kampanyalar felan gelecek mi yanında 3 tane felanda oyunla almayı planlıyorum acaba izmirde bildiğiniz uygun fiyata garantili satan bi yer var mı?Ayrıca 250gb ın sacma oldugunu düşünüyorum bosuna para vermeye değmez bence yani hem 120gb hemde icinde oyun olan kampanyalar gelecek mi?simdiden teşekkür ederim..

PSN bekow
  • Arkadaslar elımde Almanya'dan gelmıs sıfır PS 3 Slim 120 gb cıhaz var PAL Kutusu daha acılmamıs acıp denemedım bıle ambalajı kapalı seklınde tum parcaları tam 700 tl'ye verıyorum ısteyen arkadaslar pm atıp danısabılırler

hayırlı olsun. güle güle kullan. çift konsol tadını çıkarırsın artık oyunların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 30 Eylül 2009; 19:07:14 >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

quote:

hayırlı olsun. güle güle kullan. çift konsol tadını çıkarırsın artık oyunların

Sağol yanlız
    X360ı gene sattım tek konsol var şuan ayarlıyabilirsem yıl başında bir arcade getirticem dubaiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 30 Eylül 2009; 19:23:23 >

• Yarın doğum günüm ama bu gün akrabalarımdan birisi bana ps3 slim hediye etti hiç beklemiyordum çok şaşırdım ve sevindim tabii ki

Fazla hdmı kablom yok 2mt hdmı kablo temin eder etmez açılışı yapacağım şu an kutusunda duruyor cihaz, çok kibar ve harika görünüyor
    herkese ps3 almak nasip olur inşallah.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Yarın doğum günüm ama bu gün akrabalarımdan birisi bana ps3 slim hediye etti hiç beklemiyordum çok şaşırdım ve sevindim tabii ki

Fazla hdmı kablom yok 2mt hdmı kablo temin eder etmez açılışı yapacağım şu an kutusunda duruyor cihaz, çok kibar ve harika görünüyor
    herkese ps3 almak nasip olur inşallah.

Hayırlı olsun hocam güle güle eskit.

• Hayırlı olsun. Allah bizede böyle akraba nasip etsin diyelim artık
  • Arkadaşlar bende bugün ps3 slim aldım yanında gt5 i aldım fakat bir türlü oyunu çalıştıramıyorum yardım ederseniz sevinirim. Diski sokunca okuyor fakat sonra sanki çıkarır gibi yapıp öyle kalıyor. oyunda pal makinede teşekkürler. Bide adanada Barajyolunda oturan bir arkadaş varsa bana pm den ulaşabilirmi başka oyun yokta elimde deneme amaçlı yardım istiyorum arkadaşlar

dayanamadım cihazı tv'ye av kablo ile bağladım görüntü hafif kumlu gibi ama fena değil şu an update ediyor.

Hayırlı olsun hocam. updateden sonra bi psn adresi bide uncharted 2 beta indirdimmi senin için çok güzel bi açılış olur

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

theraptorx, seyido çok teşekkür ederim.

dayanamadım cihazı tv'ye av kablo ile bağladım görüntü hafif kumlu gibi ama fena değil şu an update ediyor.

Sakın oyuna öyle girme.Sonra makinaya haksızlık edersin bazı sözler sarfedip HDMİ şart
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.