Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağol üstadım uncharted 1 oynadım daha önce 2'yi de cidden oynamak istiyordum beta da olsa iyi denk geldi.

GoldPunch

Haklısın evet hdmı ve optik ses kablosu temin etmem lazım en kısa sürede yoksa cidden av kablo ile oynamak
    lcd tv'de olsa tüplü tv'de oynamak gibi bir şey.
  • arkadaşlar kendimi lanetli gibi hissettirmeyin lütfen biri sorunuma çözüm olabilecekmi şimdi ps3 kafeye gittim orada gt5 okudu benim makina okumuyor
  • @BeyazBüyü
    Hayirli olsun hocam ama uncharted2'de ifadeni alacagim icin simdiden üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyido

arkadaşlar kendimi lanetli gibi hissettirmeyin lütfen biri sorunuma çözüm olabilecekmi şimdi ps3 kafeye gittim orada gt5 okudu benim makina okumuyor

Ps3 kafeden emaneten yada ne biliym parasını falan bırakıp getirince almak koşuluyla başka bi oyun alıp kendi makinende bi deneme imkanın yokmu dostum?
  • gittim ps3 kafeye adama gt5 +200 tl kaparo veriyim dedim adam salak yok diyor artık yarın sony servisine gideceğim daha bugün aldım aleti
  • quote:

gittim ps3 kafeye adama gt5 +200 tl kaparo veriyim dedim adam salak yok diyor artık yarın sony servisine gideceğim daha bugün aldım aleti

ps3 ü oraya götürüp deneseydin o zaman arkadaşım. onada yok demez heralde. en azından sorunun nerde olduğuna kesin emin olurdun
  • slm arkadaşlar. bu gün ps3 me bir kumanda aldım fakat bir türlü tanıtamıyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bir yol gösterirse sevinirim. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1999

slm arkadaşlar. bu gün ps3 me bir kumanda aldım fakat bir türlü tanıtamıyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bir yol gösterirse sevinirim. saygılar

ps3 ün menüsünden SETTINGS - ACCESSORY SETTINGS - BD REMOTE CONTROL bölümüne gireceksin. uzaktan kumanda nın üzerindeki START ve ENTER tuşlarına aynı anda basılı tutucaksın sonrasında ekran görüntüsü değişecek ve kumandanı tanıtmış olucaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 30 Eylül 2009; 22:23:03 >
  • arkadaşlar kafeye gittim hiçbir oyunu açmıyor ne yapacağım şimdi ben adam gözü ölmüş dedi bunun garantiye mi götüreyim yoksa iademi edeyim
  • quote:

arkadaşlar kafeye gittim hiçbir oyunu açmıyor ne yapacağım şimdi ben adam gözü ölmüş dedi bunun garantiye mi götüreyim yoksa iademi edeyim

dostum yeni almışsın ne garantisi direk iade et aldığın yere
  • Beyazbüyü hayırlı olsun banada erken doğum günü hediyesi Ps3 Slim geldi bugun daha doğrusu dün itibariyle

Hanım doğum günümü hediyemi erken yapmak ve Gold bilgisayardaki Ps3 Slim'e 120 TL'lik bonus puan verme olayını duyunca senin hediyeyi çıkaralım aradan demişti ve bugun kart sıfırlanınca kampanyanın son gününe yetiştik hediyemi aldı. 2 Kasımda olan doğum günümde yeni bir hediye daha istesemmi o zaman hanım benide makinayla birlikte camdan aşağıya atar

Mgs 4'ü çok yakın bir arkadasa verdiğimden dolayı birtürlü oyun oynama fırsatım olmadı artık aynı arkadasta bana Uncharted'ın ilk oyununu yollayacak hemde bu sayede ilk oyunuda oynama sansına eriseceğim ona vereceğim parayada Heavenly Sword kaparım birtane. Hanımda tutturdu LittleBigPlanet diye onuda görmek lazım bu kıyağından sonra

• ps3 slim alan Herkese hayirli ugurlu olsun. Burdan sony de calisan artik CYBORG mu dyim butun muhendislere tesekkuru bir borc biliyorum .helal olsun size
  • mükemmel bir ürün eskisini tarihe gömdü çizilecek el izi kalıcak sorunuda yok çok büyük sorundu benim için forewer ps3 ı lowe you slim
  • Cihaz kapanmıyor ve kendini bekleme moduna alıyor ama ben bekleme moduna geçtikten birkac dk sonra fisi cekiyorum ve cihazı tamamen kapatıyorum, elektronik cihazları bekleme modunda falan bırakmayı sevmem. Bunun bir zararı olabilir mi?

Birde fisi cektikten sonra yine acınca cihaz herseyi ile sıfırdan açılıyor. HDMI ayarını yeniden sec arka koydugum tema yok bu normal mi ?
  • arkadaşlar bide oyun oynarken çok ses çıkartıyomus slim dogrumu bide bu power tusu yokmus her seferınde kabloyumu çekicez prizden cihazı kapamak için....
  • Bana da hediye gelmişti Slim PS3 rahat 2.5 hafta oluyor. Şimdiden 8 oyun yaptım. Durmak yok yola devaaaaaaaaaaaaaam....

Bugün de Killzone 2 alacağım. Geceye dalarım artık hemen.

Demin de kargodan Little Big Planet ile Resistance 2 geldi. Demeyin keyfime.
  • ürün bozuk çıkmtı :) iade ettim yenisini bekliyorum...
  • quote:

ürün bozuk çıkmtı :) iade ettim yenisini bekliyorum...

Neyse en azından garantili aldığına sevinmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Cihaz kapanmıyor ve kendini bekleme moduna alıyor ama ben bekleme moduna geçtikten birkac dk sonra fisi cekiyorum ve cihazı tamamen kapatıyorum, elektronik cihazları bekleme modunda falan bırakmayı sevmem. Bunun bir zararı olabilir mi?

Birde fisi cektikten sonra yine acınca cihaz herseyi ile sıfırdan açılıyor. HDMI ayarını yeniden sec arka koydugum tema yok bu normal mi ?

Sakın yapma BOZARSIN ! o kapanmama sorunu burda başka arkadaşın da başına gelmişti . "Remote settings" den kapatıyosun tam bilmiyorum ama o arkadaşın sorunu çözüzlmüştü Resmote Settings de remote control off mu yapıcan vs... öyle bişeydi Hatta dur hatırladım RDS nickli Moderatör çözmüştü ssourunu ona bir sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 1 Ekim 2009; 20:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Cihaz kapanmıyor ve kendini bekleme moduna alıyor ama ben bekleme moduna geçtikten birkac dk sonra fisi cekiyorum ve cihazı tamamen kapatıyorum, elektronik cihazları bekleme modunda falan bırakmayı sevmem. Bunun bir zararı olabilir mi?

Sakın yapma BOZARSIN ! o kapanmama sorunu burda başka arkadaşın da başına gelmişti . "Remote settings" den kapatıyosun tam bilmiyorum ama o arkadaşın sorunu çözüzlmüştü Resmote Settings de remote control off mu yapıcan vs... öyle bişeydi Hatta dur hatırladım RDS nickli Moderatör çözmüştü ssourunu ona bir sor

Çok sağol o zaman işin ayrıntısını öğrenelim

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.