Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben Gökhan benim PS3 Slim ile ilgili bir sorum olacak şimdi sıkıntım şu mesela oyun oynuyorum 3-4 saat gibi oyundan çıkmak isterken makine yeniden başlıyor ama bu her zaman olmuyo arada bir oluyor acaba ps3 te bir sorunmu var yoksa normal birşey mi şimdiden teşekkür ederim ....
  • Kardeş senin izlediğin dvdler orjinal zaten o yüzden hata veriyor
    Pending olayını düzeltemezsin
    quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

@uguraycicek

5tane kopya dvd fılm denedım hıcbırını malasef calıstırmadı,hepsıne pal dedı arkadasım,yanı malesef ızleyemıyosunbıde ben bısı sorcam arkadaslar oyun veya demo oynarken ındırdıgım demolar pendıng durumunda gecıyor,bunu nasıl ıptal edıcez?
  • Ben demiştim sizler de slim kasayı görünce beğeneceksiniz diye.
  • @addidas_85

cevap ıcın sagolasın,valla kardes denedıklerımın hıcbırıde orjınal degıldı,bırı recep ıvedık,dıgerı saw5 bırıde horsemen dı,hepsıde kopya,hepsınıde pal dedı...
  • bu slim'in normal ps3 ten donanım olarak farkı ne
    aralarında grafik farkı var mı?
    varsa hangisi daha iyi
    pc'mi sattım ve playstation alacağım
    xbox vs ps3 diye kafayı yerken birde slim çıktı
    bu 3.ünden hangisi
    oyun parası msn facebook falan değil
    grafik ve hız

pek bir bilgim yok ps konusunda yardımcı olursanız sevinirim

birde PAL NTSC var hangisi tercih edilmeli
    PAL NTSC farkı ne
    ps2 oyunları ps3 te çalışırmı

çok soru sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 26 Eylül 2009; 20:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

bu slim'in normal ps3 ten donanım olarak farkı ne
    varsa hangisi daha iyi
    bu 3.ünden hangisi
    grafik ve hız

PAL NTSC farkı ne

çok soru sordum
    bütün hepsinin cevapları üst konuda mevcut.
  • inan bana o cevabı verene kadar bana yararı dokunacak bir cevap verseydiniz daha yararlı olurdu
    konu çok uzun ve ben yeteri kadar boş vakti olan biri değilim

eğer size ve diğer bilgisi olan kişilere zahmet olmazsa sorduğum sorulara cevap alabilir miyim?
  • gugıla bu soruların hepsini yaz cevabı çıkar direkt olarak bu forumdan.
  • IBM-toshiba nın ortak urettigi cell islemci (ps3) islemcisi iddia edildigine gore dunyada yapılmıs en iyi islemci icinde tam 8 cekirdek bulunuyor ve hepsi 3.2ghz frekansta calısıyor bunun yanısıra oyunlar islemcilerin sadece 6 sını kullabiliyor geri kalan islemciler xmb yani isletim sistemi icin, 6 islemciyi oyun programcıları istedikleri gibi kullanabildikleri icin harikalar yaratıryorlar ve nvdianın urettigi 'Reality Synthesizer'yani 256 mb lık ddr3 ekran kartı 1920 1080 cozunurluk verebiliyor ve blue ray a gelelim kendisi tek katmanlı 50 çift katmanlı 100gb kapasiteye sahip yeni teknolojilerle bu 250 ye kadar çıkarıldı bunun yanında xboxı ele alırsak rezaletin daniskası diyebilirm hala dvd kullanılıyor ve hdmı girişi yeni eklenmiş durumda xbox ın içinde wireless bile yok ek bir parca ile saglanıyor fiayatları arasında 50$ lık bi fark var
    gelelim slime

%33 daha küçük %36 daha hafif ve %34 daha az enerji harcıyor onceki modellere gore ve cell işlemcisinin teknolojiside geliştirilmiş durumda
    harddisk 120gb herkez bunu biliyor zaten
    bide artık ek işletim sistemi yuklemiyor

bu bilgiler daha once paylasılmıstır kusura bakmayın gaza geldim yazıyım dedim

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

bu slim'in normal ps3 ten donanım olarak farkı ne
    varsa hangisi daha iyi
    bu 3.ünden hangisi
    grafik ve hız

PAL NTSC farkı ne

çok soru sordum

• Arkadaşlar ben perşembe günü aldım ve bence alet çok güzel, sessiz, hızlı hiçbir şikayetim yok aletle ilgili ve beklediğimden daha şık duruyor..
  • Kesinlikle fanboy degilim, PS3 slim alali 2-3 hafta oluyor. Sessizlik acisindan tespitim su:

XBOX : Massey-Ferguson Traktor PS3 Slim: Mercedes-Benz S 500
  • Slim PS3 alanlar çoğalıyor yavaş yavaş işte bu çok güzel.

Artık FAT PS3 alınmaz. Devir Slim PS3 alma devri.
  • Kısmetse bende bir tane alacağım fiyatlar genelde pal için 730 ntsc için 690 deniyor en düşük; sadece İstanbulda bir yer pal için 750 diyor ve Türkiyede geçerli olacak garanti de veriyorum diyor bakalım ne yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 27 Eylül 2009; 13:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kısmetse bende bir tane alacağım fiyatlar genelde pal için 730 ntsc için 690 deniyor en düşük; sadece İstanbulda bir yer pal için 750 diyor ve Türkiyede geçerli olacak garanti de veriyorum diyor bakalım ne yapacağım

Türkiye'de garanti veriyorum diyen yerle bende konuştum ama ne fatura nede garanti belgesi veriyorlar. Bu durumda Türkiye Garantisi nasıl oluyor anlamadığımdan almadım
  • Biraz gülmek isteyenler başlığın 1. sayfasından itibaren SLIM için yazılanları bir okusunlar Ne cevherler varmış aramızda haberimiz yokmuş
  • bende sonunda ps3 slim almaya karar verdim insallah fati satikdan sonra slim alarak hata yapmam biraz bekledim sorunlumu diye ama pek sorun yasayan olmamis slimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bende slim kasanın görüntüsünü çok eleştirmiştim ama cihazı geçen haftalarda yakından görünce çok daha güzel göründü gözüme. Slim'de sade bir şıklık var ayrıca eski kasa gibi çizilme durumuda yok.

Birde arkadaşlar cihazı mümkün olduğunca garantili almaya çalışın. Allah Korusun istenmeyen arıza gibi durumlarda karşınızda bir muhattabınız olur ve kafanız rahat olur

cihazı görünce gercekten begeniyorsun, fotolarda sade gözüküyof ama gercekte görünce kendini garip bicimde sevdiriyor.

İlk defa ortak bir noktada buluştuk şaka bir yana gerçektende cihaz resimlerden göründüğünden çok daha güzel görünüyor gerçekte. Çok sade ama sade olduğu kadarda şık bir görüntüsü var slim'in. Bakalım bir hafta sonra terslik olmazsa elimde hayırlısıyla

• Bugün ilk defa canlı olarak gördüm.Dehşet bişey olmuş.Babama sipariş verdim.Oynamasam bile gözüme hitap ediyor.Resimlerdekinden daha asil ve sempatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkito

Bugün ilk defa canlı olarak gördüm.Dehşet bişey olmuş.Babama sipariş verdim.Oynamasam bile gözüme hitap ediyor.Resimlerdekinden daha asil ve sempatik

Gerçekten resimdekilerden daha güzel.Ben pek fazla beğenmiyordum ama canlı görünce hoşuma gitti.Alıp eve gidesim geldi.Ama olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.