Şimdi Ara

Playstation 2 mi yoksa bilgisayar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisinin oyunları daha güzel ve ve görüntüleri kalitelidir ?

playstation 2 7000 alınırmı yada hangi modeli. ?

5.1 dolby digital varmı ps2 de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 25 Kasım 2006; 12:31:11 >

• PC alırsan arkadaşım, yaptığın masrafla doğru orantılı olarak kalite alırsın. Ne kadar çok masraf o kadar iyi görüntü. Güncelliğini yitirdiği takdirde içindeki parçaları sürekli değiştirmen gerekecektir, bu sene aldığın bir ekran kartı ile gelecek sene çıkacak oyunları oynayamazsın mesela. Sırf oyun oynamak için düşünüyorsan kendine hiç işkence etme, ne paran yeter ne asabın pc'de oyun oynamak için. Git bir ps2 al, o kadar çok hit oyunu var ki piyasada, ve o kadar yaygın ki oyunları bakkalından bile alabilirsin neredeyse. Şimdiye kadar almadıysan oynaman gereken birçok ps2 oyunu seni bekliyor.

PS2 alacaksan bu saatten sonra kalın kasa alma, next-gen in görüşünüşü çok zarifken vhs teyip gibi aleti koyma evine. Slim model gayet şık, hafif ve kullanışlı. Çantana atar istediğin yere taşırsın.
  • lcd monitörüme playstation 2 yi nasıl bağlayabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

lcd monitörüme playstation 2 yi nasıl bağlayabilirim

Bağlasan da iyi performans alamazsın arkadaşım. PS2 LCD ürünlerinde ( tv olsun monitör olsun) iyi performans vermiyor görüntü kalitesi olarak.

CRT (tüplü) televizyonlar için PS2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 25 Kasım 2006; 12:41:01 >
  • ps2 görüntü kalitesini geçmek için bilgisayarda en düşük hangi ekran kartı olmalı
  • ps2 nin hangi modeli daha kaliteli arkadaşlar ve dolby digital 5.1 var ?
  • Tabi ki ps2 al ( slim modeli). Eğer şu ana kadar ps2 deki hit oyunları, ( Gran turismo, GTA, DMC, Resident Evil 4, God of War , MGS ) ve daha birçok başarılı oyunu oynamamışsan, çok şey kaybetmişsin demektir. Bu saydığım oyunlar, şu anki next gen oyunlara rakip olabilecek kalitede oyunlardır.... PC alırsan , aldığın pc,bir yıl sonra eskiyecek ve yeni parçalar takman gerekecek. Her gün yeni bir işlemci modeli çıkıyor. Bundan 5 -6 önce ,pc teknolojisi bu kadar hızlı ilerlemiyordu. Mesela pent 3 - pent 4 işlemciler bayağı uzun bir süre kullanıldı. Gelişen konsol teknolojisine karşı, pcler de sürekli kendini yenilemek zorunda. Bu işten en karlı çıkanlar ise, donanım üreticileri oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Kasım 2006; 13:12:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Ps4 mü Pc mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki ps2 hangi modelini alayım arkadaşlar.
    hangisi daha iyi donanımsal olarak ?
    bir çok model var tam bir karmaşa
  • Dostum pc deki gibi donanım olayı yok ps2'nin, tüm parçaları standarttır. Hangi modeli alırsan al donanımsal olarak farklılık olmaz. Slim model sadece daha küçük ve daha şık görünür, yoksa grafiksel kalite olarak modellerin arasında hiçbir fark yok.

Slim model 7004 ;http://www.megasayfa.com/img/urun/11334.jpg
  • aşağıdaki modeli düşünüyorum fiyatı uygunmu sizce
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125080352&CS_Category=_PS2_KONSOL274&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

yada izmir'de daha ucuza nereden bulabilirim ?

birde chip filan takılıyomuş

1: aletin ömrü kısalırmı
    2: hangi chip daha iyi
    3: ses - görüntü - oyananbilirlik kalitesinde chiplerin etkisi ne kadardır

• Hocam o fiyata o kalın modeli değil slim modeli ( 7004 ) bile alma. Garantiyi düşünüyorsan zaten bir manası kalmayacak chip taktırınca o yüzden sırf garanti için dolu para dökme boşuna. İzmir 'de çankaya'ya git hocam, oradaki esnaftan çok daha iyi fiyata hazır chipli alırsın. Mağazayı boşver 250-300 ytl arası elektronik esnafından alırsın çankaya'da

1. Kaliteli bir chip taktırırsan kısalmaz. Bundan önemlisi üzeri baskılı gümüş dvd leri kullanırsan optiğin ömrü artar, çekim mor dvdlerden oynama.

2- dms4 pro en iyisi diye billiyorum. Çok da önemli değil aslında chip modeli sen kaliteli dvd kullanmaya bak.

3- Hiçbir olumsuz etkisi yoktur, sadece korsan oyun oynamanı sağlayacak.

Ayrıca ps2 bile bu kadar karışık geliyorsa sana pc nin yanından bile geçme kafayı yersin

• izmirde bitparazarında geçen sordum izlem elektronik olması lazım
    260 ytl sıfır dedi. pazarlık falanda yapmadık 250 ytlye verir sanırım.
    çipli ve çipine iki yıl garanti veriyor diye biliyorum. yanlış hatırlamıyorsam çipi modbo galiba yada yanlış hatırlıyor olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraaslans

izmirde bitparazarında geçen sordum izlem elektronik olması lazım
    çipli ve çipine iki yıl garanti veriyor diye biliyorum. yanlış hatırlamıyorsam çipi modbo galiba yada yanlış hatırlıyor olabilirim.

tasit yaparmı acaba
  • Lcd ler Ps2 için iyi goruntu vermiyor diyorsunuzda arkadaslar,ben projeksiyon cihazına baglayıp oynamıstım,
    (RE4 oyunu) crt TV ile arada hatırı sayılır derecede fark vardı.Cihaz 3LCD teknolojili Epson emp-S3 idi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ultraaslans

izmirde bitparazarında geçen sordum izlem elektronik olması lazım

Orjinalden alıntı: dgnzcn
    tasit yaparmı acaba

taksit yaptıklarında vade farkı alıyorlar bence varsa paran peşin al ama illaki kredi kartı ilen taksitli alcam diyorsan taksit yaparlar tabiki

• Arkadasım Ps2 al ve oyun dünyasının icine mükemmel bir giris yap bircok efsane oyunun tadına bak.
  • ps2 al oyunları muhteşem ve sayısını bilmiom
  • Resident Evil serisi Silent Hill serisi Metal Gear Solid serisi Devil May Cry serisi zaten seni baya oyalar onlar dısında Gow ve nice mükemmel oyun var Ps2'de.

Hic düsünme Ps2 al.
  • ya peki bana neden iğrenç geldi görüntüler nfs carbon a 5 dakika zor dayanabildim diğer oyunlar da öyle. grafik olarak öyle çok ahım şahımlığı kalmadı ancak fiyat performans olarak tam bir play station süper grafikler alacağım diye beklentiye girmeyin ancak eğlence faktörü çok yüksek bir konsol
  • Arkadaşım bilgisayar komleks bir makinadır bunun nazını çok çekersin birde üstesinden gelemezsen yazılım olsun donanım olsun cuzi olsada masraf yapacaktır. Öte yandan sadece oyun yok program film vb. var. Playstation sadece oyun için yapılmış bir alet ve problem çıkarırsa senin yapman çok düşük bir ihtimal (elektronik mühendisiysen o ayrı) buda masraf çıkaracaktır. Oyun amaçlı alacaksan düşünmeden ps2 alabilirsin bilgisayarda alabilirsin bence en makul olan ucuz bir bilgisayar ve ps2 olacaktır. Daha iyi oyun için ps3 alabilirsin ama türkiyeye resmi gelmesini beklemen gerekecek yoksa garanti olmadığından ve yaygın olmadığından elin de patlayabilir. Xbox360'ta var ama ülkemizde resmi olarak satılmıyor dolayısıyla elinde kalması kuvvete muhtemel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.