Şimdi Ara

Playstation 2 mi yoksa bilgisayar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

ya peki bana neden iğrenç geldi görüntüler nfs carbon a 5 dakika zor dayanabildim diğer oyunlar da öyle. grafik olarak öyle çok ahım şahımlığı kalmadı ancak fiyat performans olarak tam bir play station süper grafikler alacağım diye beklentiye girmeyin ancak eğlence faktörü çok yüksek bir konsol

Sen herhalde hiç Final Fantasy serisini oynamamışsın

Final Fantasy X veya X,2 veya ff 11 veya :D 12 yi öneririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

quote:

ya peki bana neden iğrenç geldi görüntüler nfs carbon a 5 dakika zor dayanabildim diğer oyunlar da öyle. grafik olarak öyle çok ahım şahımlığı kalmadı ancak fiyat performans olarak tam bir play station süper grafikler alacağım diye beklentiye girmeyin ancak eğlence faktörü çok yüksek bir konsol

arkadaşın dediği doğru özellikle need for speed serisi ilerledikçe grafikler saçmalıyor. en iyi need for speed grafiği underground 2. 1. si ile neredeyse aynı tabi. mostwanted kötü . carbon daha da kötü. ama most wanted oynarken nedense sollamalarda deli gibi kasıldığımı hatırlıyorum. demekki herşey grafik değilmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

quote:

Sadece FF içi bile alınabilecek bir alet. (12 mutlaka oynanmalı)

Ben mesela Gow,Resident Evil,Metal Gear Solid ve SquareEnix Rpgleri(Final Fantasy vb.) için aldım playstation 2yi.

• ya beyler ben de bu aralar almayı düşünüyorum ps2 de buğün çıktım fiyat araştırması falan yaptım..ben ankarada oturuyorum..kızılayı biraz dolaştım..bi yere baktım armağan pasajında adam 340 milyon dedi...herşey dahil..ikinci kol kart chip te var tabi..slim modeli chipin markasını sormadım ama sorduğum diğer yerlerdeki m7 mi öle bişey sölediler..acaba bu marka çiple bayağı bi oyun oynarmıyım..bide slim modelinde fan varmı..bazı arkadaşlar ısınmadan dolayı kolun bozuldğunu falan söylüyorlar..birde ankarada daha uygun fiyata nerede bulabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 28 Kasım 2006; 1:09:40 >

• Arkadaşlar bu gümüş dvd kullan kopya dvd kullanma olayı tamamiyle bir yalan.Bu yalan istanbul kadıköyden çıkmadır.Maksat millet kopyalamasın gelsin gümüş alsın diye.Bu yalan gayet güzel tuttu ve böyle biliniyor.
    Nereden biliyorsun dersen bu adamları tanıyorum ve kendileri bile söylüyorlar "o zamanlar gümüş satmak için uydurduk bu olayı " diye.Ben 5 senedir kopya kullanıyorum ps2de daha yeni makineyi ve gözü temizlettik.Malum içi toz dolmuş eskisi gibi çalışıyor.5 sene bu şekilde gidiyorsa alet demekki olayda gerçek payı yoktur.
    Arkadaşım alıcaksan arkadaşların dediği gibi slim al.Onun dışında eğer seni maddi olarak yormayacaksa dms4 pro taktır.O çipin çok özelliği var ve faydasını görürsün.Eğer dms4 istemiyorum diyorsan çipleri sor fiyatlarını öğren netten veya forumdan bi araştır.Hangisi iyi ise onu taktır.
  • Sadece Oyun İçin İstiyorsan; Ortalama Performansa Sahip Bir Pc Alacağına; Git Ps2 Al Bi Tane Xbox Al Daha Fazla Verim Alırsın...
    Hatta Bana PM Atarsan Sana Yanında 200 Oyun+ Biri Sıfır Diğeri Makine Üzerinde Temiz Samsung Lazerli Xbox Satabilirim...
    Sadece Ps2 Alırım Dersen 3 Kuruş Fazla Ver DMS4Pro Chipli Olanından Al. MediaPlayer (DivX/Vcd/Mp3/Jpeg) - Slimler (7000 Serisi İnce Ps2) İçin Usb Hdd den Film-Müzik-Oyun Çalıştırma Özelliği Var.

Bu Arada myfranco ya Katılıyorum.
    Ben Yıllardır Kullandığım Tüm Makinelerde (Dvd Player/ Ps2 / Xbox / Pc) En Kötü Markaların Dvd ve Cd lerini Bile Kullandım. TDK ve Sony den Tutun, Çin Malı NoName Disklere Kadar. Tek Sorun Makinenizi Nasıl Kullandığınızdır. Temiz Kullanır ve Bakımını Yaparsanız Cihazınızı Ömrünü Doldurana Kadar Kullanırsınız. Ama Unutmayın Ki! Bazı Dvd/Cd Rom lar Cd/Dvd Seçer. Bu Tamamen Firmaya ve Ürettiği Modele Bağlıdır. Yani Bir Firmanın Bir Modeli Dvd Seçiyor Diye, Aynı Firmanın Başka Bir Modeli De Dvd Seçecek Diye Birşey Yoktur. Ayrıca Oyun Konsollarındaki Bazı Chiplerin de Lazeri Bozduğu Bir Gerçektir. Bilen-Bilir Zamanında Ps2 İçin İçine Kablo Atıldıktan Sonra GameShark İle Açılan ve Sadece Cd Oyunları Çalıştıran Usb Chip ler Vardı. Bi Arkadaşın Lazeri Bu Chip Yüzünden Öldü.

Yani Kısaca Yeşil-Mor-Kırmızı-Sarı-Mavi-Gümüş Cd/Dvd Farketmez.
    Bazı Arkadaşlar İnatla Savunur Ama İnanmayın. Bozulsaydı Benim Makinelerim Bozulurdu.
    Bu Arkadaşların İnanma Sebebi de Yine Kullandıkları Rom ların Cd/Dvd Seçmesidir...

Başka da Dicek Bişeyim Yok...
    Herkese Şimdiden Kolay Gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devil01 -- 29 Kasım 2006; 12:13:19 >

• al ps2 paşa paşa oyna oyunlarını
  • ya bu m7 çiplerinden haberi olan yokmu..dms4pro ya oranla nasıldır..alacaz ama fikir veren yok yaaa.
  • ps2 de bence eniyi ve sorunsuz cip,matrix infinitiv
  • ps2'im var oyun için onu kullanıyorum bilgisayarımda var özellikleri de iyi ama strateji haricinde oyun oynamıyorum internete giriyorum.. PS2 al derim ben
  • ya nere gitsem fiyat sorsam arada çok fazla uçurum oluyor...buğün biyere gittim herşey dahil 440 milyona veririm dedi..bu yer metronun içinde biyer..armağan pasajındada şu eski japon oyuncakcısının olduğu yer de de 340 diyor...çok kararsız kalıyorum böle çok fazla fiyat farkı olunca..ucuzuna kaçmamak mı gerek yoksa diyede düşünüyorum ama diğer tarafta neden 440 milyon diyor onuda bilmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakın

ya nere gitsem fiyat sorsam arada çok fazla uçurum oluyor...buğün biyere gittim herşey dahil 440 milyona veririm dedi..bu yer metronun içinde biyer..armağan pasajındada şu eski japon oyuncakcısının olduğu yer de de 340 diyor...çok kararsız kalıyorum böle çok fazla fiyat farkı olunca..ucuzuna kaçmamak mı gerek yoksa diyede düşünüyorum ama diğer tarafta neden 440 milyon diyor onuda bilmiyorum..

Herşey dahildir ikisindede ama atıyorum 340'a verenin kolları yan sanayidir.memory kartı yan sanayidir,çipi kötüdür.Yani bu şekilde fiyat kırmıştır.Sen iki satıcıdanda paket içeriklerini net bir şekilde öğren.hangisi senin için avantajlı olur o zaman yardımcı oluruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orjinalden alıntı: aakın

ya nere gitsem fiyat sorsam arada çok fazla uçurum oluyor...buğün biyere gittim herşey dahil 440 milyona veririm dedi..bu yer metronun içinde biyer..armağan pasajındada şu eski japon oyuncakcısının olduğu yer de de 340 diyor...çok kararsız kalıyorum böle çok fazla fiyat farkı olunca..ucuzuna kaçmamak mı gerek yoksa diyede düşünüyorum ama diğer tarafta neden 440 milyon diyor onuda bilmiyorum..

Herşey dahildir ikisindede ama atıyorum 340'a verenin kolları yan sanayidir.memory kartı yan sanayidir,çipi kötüdür.Yani bu şekilde fiyat kırmıştır.Sen iki satıcıdanda paket içeriklerini net bir şekilde öğren.hangisi senin için avantajlı olur o zaman yardımcı oluruz.

aslında paket içeriği de ikisinin aynısı bütün extra parçaları yan sanai...zaten ikinci kolu kimse orjinaldir diye vermiyor yada memory kartını..ama çipleri farklı sanırım..440 diyen adam en iyisini takarım diyor 100 milyona veriyor çipi..açamayacağı oyun yok diyor açmassa getir ben sana sıfır aleti tekrar veririm diyor...çipin markası dms7pro mu diye sorduğumda da değil diyor zaten o çip slimlere göre değildir diyor....normal de aleti 350 den veriyor..100 milyonda çip diyor kol du kartıydı falan toplamda 550 iken 440 milyon diyor...diğeride öle hepsi 340 milyon diyor bütün extra parçaları yan sanai..sanırım 340 milyona diyen adam çipi m7...walla kafam karıştı ne yapcağımı nereden alacağımı şaşırdım..

• Arkadaşım sanırım ankaradasın istanbulda fiyatlar 300 civarı. molbo7 slim makina. istersen aracı olurum.
  • hoca sıfır almak istiyorum birde ankaradan..elden yani...saol genede..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.