Bildirim
playasia dan oyun alacam,yardım gerekiyr
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
asia al boşuna para verme.....ama mesela fifa 08 asia alırsan europe kişiler ile oynayamazsın...asia daki insanlar ile oynarsın...okadar fark bu..online da ayrım olur sadece..... -
teşekkürler dostum,dil olarak ingilizce seçeneği var dimi oyunda,yani çince,japonca menü biraz zor olurda -
Tabiki var alacağın oyunun bilgilerine dikatli bakarsan tüm dilleri desteklediğini göreceksin,bu arada play asia'dan alışveriş yapan birisi olarak söyleyim adresini yazarken türkçe karakterler kullanma ve en önemlisi posta kodu mutlaka yaz en geç 10 gün içinde elinde olur oyun -
teşekkürler -
peki arkadaşlar bnde alışveriş yapmayı düşünüorum burdan parayı nası vericez illaki kredi kartı numarasını vermek gerekio mu? -
kredi kartı paypal secenekleri mevcut ve son derece güvenli bir site hiç çekinmeden alınabilir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: sagorap
kredi kartı paypal secenekleri mevcut ve son derece güvenli bir site hiç çekinmeden alınabilir..
paypal ne demek bn bu internetten alışverişe biraz yabancıyımda -
quote:
Orjinalden alıntı: celalpsp2
quote:
Orjinalden alıntı: sagorap
kredi kartı paypal secenekleri mevcut ve son derece güvenli bir site hiç çekinmeden alınabilir..
paypal ne demek bn bu internetten alışverişe biraz yabancıyımda
Paypal, sanal kredi kartıdır. Senin istediğin miktarda para bulunur. Korsan bir durum olursa, o koyduğun limitten fazlasını kullanamazlar. 100 $ var mesela, sen oyun aldın 50 $ kaldı. Bir korsan senin sanal kartınla 250$ lık bi ürün almaya çalışırsa alamaz, çünkü 50$ kalmıştı hesabında. OK?
Bu arada ben de sorayım sorumu: Play-asia dan 6-7 oyun satın alsak Fedex ile, gümrüğe takılır mı? Not falan yazdırsak birşeyler olabilir mi? Ayrıca gümrük vergisi %10 muydu?
-
quote:
Play-asia dan 6-7 oyun satın alsak Fedex ile, gümrüğe takılır mı? Not falan yazdırsak birşeyler olabilir mi? Ayrıca gümrük vergisi %10 muydu?
forumdan bi arkadaşımız 230$ civarı bi alışveriş yapmıstı sanırım fedexle ve hiç bir sorun yaşamamıs -
peki bu sanal kartı bankalardan çıkarıcz dimi ? bide her karta çıkarılabilir mi ve çıkarırken herhangi bir ücret veriyor muyuz? vermiyorsak babama söliyimde çıkarsın bi tane -
quote:
Orjinalden alıntı: celalpsp2
peki bu sanal kartı bankalardan çıkarıcz dimi ? bide her karta çıkarılabilir mi ve çıkarırken herhangi bir ücret veriyor muyuz? vermiyorsak babama söliyimde çıkarsın bi tane
sanal kart elinde olan kredi kartı üstünden cıkartılır yani kredi kartı sahibi olmak şart sanal kart için -
Şu ikili satışlarda keşke biraz daha indirim yapsalar LAİR+HEAVENLY SWORD paketini alıcam topu topu 4 dolar indirim var........ -
sizce bu playasiadan oyun almak mantıklı mı şimdi orda bi oyun 64$ bu oyun aynı fiyata gelio dimi mesela fifa 08 alıcm diyelim toplam gümrük fln vergi yol parası gibi şeylerle türkiyedeki fiyata denk gelio mu, bu gibi yerlerden almak mantıklı mı?? -
ya istanbuldaysan çok mantıklı olmayabilir ama mesela xbox oyunları olmadığı için burada mantıklı -
asia versiyonlarda inglizce desteği var ama bazı oyunların konuşmalarının,oyun içi diyaloglarnın japonca veya çince olduğu söyleniyor ..doğrumu bu,yani 15 dolar az verecez diye çince konuşmalarla beynimiz bulanmasın -
horikori morikori toyota yamaha kawasaki hidotoshi nakata inamoto hesabı :)) eheuheu bende bu konuda bir arkadaşa sordum Asia versiyonlar full ingilizce dedi. sorun olmaz yani.... -
Ntsc-j Asia oyunlarının genellikle (% 95i' i ) oyuniçi diyaloglar alt yazı menu secenekleri gibi tamamı ingilizcedir...bazı bir kac oyunların(çok az) diyalog alt yazıları konusma vs gibi japonca olabilir...ama bu tarz oyunlar asia versiyonlu oyunlarda çok azdır....bu tarz oyunlar genellikle japonca için ozel cıkmıs olan oyunların asia versiyonlarında olabilir...kalkıpta fifa 08 nba 08 carbon vs gibi avrupa ve amerikada cıkmıs oyunlarda boyle bir şey kesinlikle yoktur....
play-asia dan FEDEX ile 200 dolar a kadar(urun+ fedex kargo parası-gumruk vs hepsi dahil) istediğiniz her turlu urunu alabilirsiniz.ben şu zamana kadar 25 in uzerinde FEDEX ve PTT ile alım yaptım....Fedex ile 3-4 gun arası kapınızda oluyor...PTT ile 7-9-15-30-45 gun arası urununuzun size ulaşması surebiliyor..
PTT ile alımlarda oturdugunuz ikamet adreside çok onemli..şehir merkezi gibi yerler daha cabuk ulastırıyor PTT.. AMA Fedex ile boyle bir olay söz konusu değil Ağrı da da otursanız İsatnbulda da otursanız 3-4 gun arasında kesin geliyor...zaten netten dakika dakika gün gün takip edebilme imkanınızda çabası....
Play-asia dünyaca ünlü guvenlik sertifası olan VERİ -SİGN guvenlik sertifikası tarafında korunuyor..istediğiniz kart ile guvenle alışveriş yapabilirsiniz....
not: play-asia ile aklınıza takılan her turlu sorunlarınız için elimden geleni yaparım.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 7 Ekim 2007; 18:12:20 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: by _GoKhAn
Ntsc-j Asia oyunlarının genellikle (% 95i' i ) oyuniçi diyaloglar alt yazı menu secenekleri gibi tamamı ingilizcedir...bazı bir kac oyunların(çok az) diyalog alt yazıları konusma vs gibi japonca olabilir...ama bu tarz oyunlar asia versiyonlu oyunlarda çok azdır....bu tarz oyunlar genellikle japonca için ozel cıkmıs olan oyunların asia versiyonlarında olabilir...kalkıpta fifa 08 nba 08 carbon vs gibi avrupa ve amerikada cıkmıs oyunlarda boyle bir şey kesinlikle yoktur....
play-asia dan FEDEX ile 200 dolar a kadar(urun+ fedex kargo parası-gumruk vs hepsi dahil) istediğiniz her turlu urunu alabilirsiniz.ben şu zamana kadar 25 in uzerinde FEDEX ve PTT ile alım yaptım....Fedex ile 3-4 gun arası kapınızda oluyor...PTT ile 7-9-15-30-45 gun arası urununuzun size ulaşması surebiliyor..
PTT ile alımlarda oturdugunuz ikamet adreside çok onemli..şehir merkezi gibi yerler daha cabuk ulastırıyor PTT.. AMA Fedex ile boyle bir olay söz konusu değil Ağrı da da otursanız İsatnbulda da otursanız 3-4 gun arasında kesin geliyor...zaten netten dakika dakika gün gün takip edebilme imkanınızda çabası....
Play-asia dünyaca ünlü guvenlik sertifası olan VERİ -SİGN guvenlik sertifikası tarafında korunuyor..istediğiniz kart ile guvenle alışveriş yapabilirsiniz....
not: play-asia ile aklınıza takılan her turlu sorunlarınız için elimden geleni yaparım.....
dostum ben 230 dolarlık fedex ile alışveriş yaptım sorun çıkmadı
-
ok bana mail gelmişti sınır 200 dolar diye..demekki sorun yok...ozaman yapabiliriz
buradan öğrenmiş olduk.saolasın......
Benzer içerikler
- ps2 oyunları listesi
- bilkom garanti sorgulama
- ps5 cfi kodu nedir
- ps4 ses var görüntü yok
- f1 24 türkçe yama
- intergalactic the heretic prophet
- ps5 kırıldı mı
- mart ayı ps plus oyunları 2025
- assassin"s creed
- ps plus fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X