Ya arkadaşlar tamam bu siteden sipariş verince çok geç geliyo ya da gelmiyo fln gibi şeyler varmış da biz napıcaz şimdi?
13 gündür bi oyun bekliyorum PTT desen barkod numarası diye bişiy soruyo Play-Asia dakilerde yok öle bişey diyolar.Bu sefer PTT de kayıtlı postalarda olmak zorunda öle bişey diyo.İki araya bi dereye soktular.Play Asia'dakiler diyo haftasonuna kadar gelmzse mail at bize tracking başlatalım diyolar.
Airmail'le geliyo bu arada Ankara'da oturuyorum fiyatı ise kargo dahil 52 $
Bu hong kong dan gelen kargolar böyle haftalarca bekletiyo mu genelde?Yani anlamadığım şey HongKong dan bile olsa uçakla gelen bi posta en geç 2 günde girer türkiyeye bence hadi aktarmalı desek 5 gün en fazla.
Şu siteden son zamanlarda alışveriş yapanlar bi deneyimlerini paylaşın ya iyi yada kötü.Bundan önce Pc için Advent Rising i almıştım Amazon.com dan tabi o kargo şirketiyle geldii için bir hafta içinde gelmişti ama bu PTT nin böyle sorunlu olacağını bilmiyodum.Yok mudur şu postanın nerde olduğunu öğrenmenin bi yolu?
valla baktım hatta üyeyim diyim ama ordakilere kaldıysa işimiz ürün hiç gelmeyebilir bile dediklerine göre. ama yinede bir denemye değer tkrar ve tekrar...saol.....
kolay gelsin dostum bazen çok uzun sürdüğünü biliyorum ama en iyisi sabret biraz...
öyle olcak zaten sabretcez sonuna kadar umarım kayıp olayıyla yada gümrük olayıyla karşılaşmayız yani 29 gram ağırlığında küçük bi paket metal bile deil sanmıyorum gümrük sorunu olacağını ama belli de olmaz.Sinir bozucu olan postalar 1 ayda mı gelir ya ne saçma bişiy hangi devirde yaşıyoruz 1 ayda dünyayı gezersin
site bozuldu dandikleşti
ne gibi?site bozuldu?hangi site?
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert site bozuldu dandikleşti
Eğer Play-Asia.com'un eski hizmet kalitesini düşürdüğüne inanıyorsanız, lütfen örnekler verin, ki bizde bu mesajın laf olsun diye ve sadece forumdaki diğer olumsuz mesajlara bakılarak atıldığını düşünmeyelim.
Bazen Play-Asia.com sitesini "posta işletmeleri" ile karıştırıyoruz galiba. Bu sitenin asli görevi (tarafsız olmak gerekirse), sipariş verilen ürünün, söz verilen tarihte, TERCİH EDİLEN şekilde sevk edilmesi ile sona erer.
Paketinizin geç gelmesi, artık bu sitenin dışında olan bir durumdur. Eğer test etmek istiyorsanız, TAKİP NO veren Fedex, Ups veya EMS seçeneklerinden biri ile isteyin satın aldığınız ürünü; eğer size kurye takip no. göndermezlerse, ürünü hiç bilgi vermeden, söz verilenden 1 hafta sonra gönderip özür bile dilemezlerse, size ulaşan ürün sipariş verilenden farklı bir ürün olursa, o zaman siteyi eleştirirsiniz.
kardeş kolay gelsi n ben playasiadan 2 sene once alışveriş yaptım. dreamcast için oyun ve kol falan almıştım. tam 18 günde geldi. aslında gecikme sorunu burdaki gümrük ve havayolu şirketlerinin işi savsaklamasi. normalde 10 günde en geç gelmesi gerekir. bir de sana 3 5 gün adresinde kalmanı tavsiye ederim. kurye getirip apartman boşluguna atıp gidiyo çoğuzaman. biri gelse alsa götürse diye düşünmüyo hayvanherifler. neyse gelir merak etme.
quote:
Orjinalden alıntı: giannakopoulos
kardeş kolay gelsi n ben playasiadan 2 sene once alışveriş yaptım. dreamcast için oyun ve kol falan almıştım. tam 18 günde geldi. aslında gecikme sorunu burdaki gümrük ve havayolu şirketlerinin işi savsaklamasi. normalde 10 günde en geç gelmesi gerekir. bir de sana 3 5 gün adresinde kalmanı tavsiye ederim. kurye getirip apartman boşluguna atıp gidiyo çoğuzaman. biri gelse alsa götürse diye düşünmüyo hayvanherifler. neyse gelir merak etme.
+1
valla sagolun varolun işin kötü yanı ben 5 gün adresimde yokum apartman boşluğuna atacaklarını sanmam aşağısı görünmüyo bile
ama evde en kötü birileri oluyo kapıyı açacak ayrıca tebliğ fln bırakmıyolarmı bunlar kapıya evde yoksan? yani ömrümde görmedim bi kere paketler sigortalı ve kayıtlı yani memurun imza alması lazım verirken.apartman boşluğuna atma olayı bayaa bi hardcore olmuş bence.Hangi şehirdesin sen neresinde oturuyosun diyim bide sana?Ankara'nın Çankaya'sında öyle bi hareket yapılacağını sanmıyorum. Zaten gelcek kişi Kurye değil postacı olacak adamları aradığımda getirdik pakedi demek zorunda kalacaklar bende cevap olarak pakedi bana vermediniz dersem şayet o zaman PTT her türlü sormululuğu almak durumunda kalır, yasalı budur. Benim en kötümser yaklaşımım kapıya yada posta kutusuna tebliğ bırakmaları olur ben yokken.
quote:
Orjinalden alıntı: Kralmelkor Zaten gelcek kişi Kurye değil postacı olacak adamları aradığımda getirdik pakedi demek zorunda kalacaklar bende cevap olarak pakedi bana vermediniz dersem şayet o zaman PTT her türlü sormululuğu almak durumunda kalır, yasalı budur. Benim en kötümser yaklaşımım kapıya yada posta kutusuna tebliğ bırakmaları olur ben yokken.
Bence sizin PTT ve hizmetleri hakkında biraz daha bilgi edinmeye ihtiyacınız var !
PTT "taahhütlü" gelmeyen bir postayı, kapıya bırakır ve gider. Siz istediğiniz kadar almadım deyin, biz teslim ettik derler ve hiç bir yasal sorumlulukları olmaz.
Eğer "taahhütlü" olarak gelen bir paketse, o zaman imza almadan teslim etmezler. Bu durumda hakkınız ararsınız. Eğer teslim edildi derlerse, kim imza atmış, kim teslim almış diye sorarsınız. Onlar da kayıtlara bakıp söylerler. Zaten teslim edilmediyse imza yoktur. (Gerçi uydurma imza atarlar, o zaman mahkemeye verirsiniz eğer pakette 10.000 Usd'lik elmas varsa ! İmza analizi yaparlar)
Üç kuruşluk fener, bu kadar yanar... Her yönüyle profesyonel insanlarla muhattap olup, paketimi saniye saniye takip edeyim istiyorsanız, hiç başınızı oraya buraya vurmayın, tek çareniz Dhl, Fedex, Ups gibi kuryeler...
quote:
Bence sizin PTT ve hizmetleri hakkında biraz daha bilgi edinmeye ihtiyacınız var !
Türkiye'de PTT nin sorumlulukları offff ki ne offff bulursan söyle yakalarına yapışayım
quote:
Orjinalden alıntı: iudex
quote:
Türkiye'de PTT nin sorumlulukları offff ki ne offff bulursan söyle yakalarına yapışayım
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme