Şimdi Ara

Plat 1 Hesabı Arkadaşıma Verdim Sonuç...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elmas 2 de bir arkadaşım var
    bende bir türlü Plat 1'den elmasa çıkamayan biriyim
    seriye çıkıp düşüyorum çıkıp düşüyorum puanım 0 a geliyor sonra tekrar serilere kadar çıkıyorum hep aynı terane.

birgün arkadaşla konuşurken bu olaydan dem vuruyorduk o da elmas 1'e çıkamıyor.
    bana dedi ver senin hesabı elmas'a çıkaram
    bende dedim tamam vereyim
    benim üniversiteden en iyi arkadaşım
    neyseee iki gün sonra bu bana whatsapp'dan yazmaz mı kanka senin hesap ban yemiş.
    bütün şampiyonlar açık pulsefire ezreal olmak üzere 55-56 tane skin vardı.
    girdim e-mail'e baktım script'den ban yedimi söylüyor.
    ki ben hayatımda script kullanmamış birisiyim ne olduğunu bile tam olarak bilmiyorum
    diyeceğim o ki babanıza bile güvenmeyin !
    ben arkadaşlığımı sonlandırmadım hala hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyoruz ama cidden ayıp etti yani...

• Ileride baska bisey yapmayacagini nerden biliyorsun?

Arkadasin kotu niyetli biri bence. Bir baskasinin esyasina "bilerek" zarar veriyor.

Sahsen benim arkadasligim eskisi gibi istesemde olamazdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo elmas olmuşsun qnq h.o
  • Arkadaslıgını sonlandırmadın mı :D ben ıcınden gecmıstım onun

• acaba şöyle birşey mi oldu arkadaşın hesaba girdi plat adamları ezdi ezdi sohbetde birde onlara laf attı aşağıladı felan bunlarda her oyun sonu script kullanıyor hile yapıyor diye reportladı ve sonuç böyle oldu.script kullanmadı ama bu şekilde reportlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 3 Mayıs 2017; 15:6:50 >
  • iyi olmus
  • Elmas üstü herkesin script ile kastığını mı anlamamız gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ermandgn kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum script çok belli oluyor.Smurf kasan adamı anlarsın ,scriptide anlarsın .O kadar smurf hesap kastım kendi hesaplarım arkadaşlarımınki daha script banı yemedim.
  • Hocam,şunu belirteyim arkadaşın senin hesapta script denemiş olabilir.Elmas ve üstü oyunlarda rapor daha hızlı sonuçlanıyor.Dönütü hızlı oluyor.Elmas 1 kadar scripte kasamaz rahat ban yer kasarken yemezse bile olduktan sonra yer emin olabilirsin.Bu arkadaşın senin hesapta script denemiş olabilir nede olsa başkasının hesabı.Güvenme derim ona.
  • Arkadaşın hesabını kasarken hangi şampiyonları oynamış ?
  • hesabımı elmasa çıkar nedir arkadaş yani bir başkası seni elmasa çıkarınca ben elmasım diye sevinebilecek misin? ne anlamı var ? Sen arkadaşını duşunuyorsun ama o seni duşunmemiş bir özur bile dilememiş script diye ban yemiyorsun 3.parti yazılımdan yiyorsun diye biliyorum direk script diye mi yazmışlar.Ben script kullanıcam seni öyle çıkarıcam demesi lazım sana demeden yapmışsa o çocuk sorunludur yakasına yapışman lazım konu csb gibi geldi bana ya da duzgun anlatmıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 3 Mayıs 2017; 17:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

hesabımı elmasa çıkar nedir arkadaş yani bir başkası seni elmasa çıkarınca ben elmasım diye sevinebilecek misin? ne anlamı var ? Sen arkadaşını duşunuyorsun ama o seni duşunmemiş bir özur bile dilememiş script diye ban yemiyorsun 3.parti yazılımdan yiyorsun diye biliyorum direk script diye mi yazmışlar.Ben script kullanıcam seni öyle çıkarıcam demesi lazım sana demeden yapmışsa o çocuk sorunludur yakasına yapışman lazım konu csb gibi geldi bana ya da duzgun anlatmıyorsun

evet 3. parti yazılım diyor ama ben yukarıya script yazdım
    3. parti yazılımın manası script oluyor işte
    ayrıca bana scriptle çıkarıcam falan demedi ver çıkarayım dedi
  • Boosttan ban yemişsin gibi düşün sen de

• quote:

Orijinalden alıntı: higuain75

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

hesabımı elmasa çıkar nedir arkadaş yani bir başkası seni elmasa çıkarınca ben elmasım diye sevinebilecek misin? ne anlamı var ? Sen arkadaşını duşunuyorsun ama o seni duşunmemiş bir özur bile dilememiş script diye ban yemiyorsun 3.parti yazılımdan yiyorsun diye biliyorum direk script diye mi yazmışlar.Ben script kullanıcam seni öyle çıkarıcam demesi lazım sana demeden yapmışsa o çocuk sorunludur yakasına yapışman lazım konu csb gibi geldi bana ya da duzgun anlatmıyorsun

evet 3. parti yazılım diyor ama ben yukarıya script yazdım
    3. parti yazılımın manası script oluyor işte
    ayrıca bana scriptle çıkarıcam falan demedi ver çıkarayım dedi

NVidia'nın GeForce experience programı, Skin programları vs de 3. parti yazılıma giriyor. Detaylı olarak asla( yersen ) açıklamıyorlar ama hiç script-skin prog. kullanmadığım halde, Deep Freez'li bilgisayarda sadece NVidia'dan ban yedim geçen sene.

• Arkadaşın script kullanmış mı sorsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 3 Mayıs 2017; 18:19:47 >
  • MK Jogo kullanmış. :D:D:DDdd.
  • Arkadaşına script kullanıp kullanmadığını sor direk bitirme işi. Kullandıysa ya da kullanmadıysa ona göre hakkını ara. Ya riottan, ya arkadaşından hesap sor :) Normalde bir hesap için uğraşma derdim ama hesabına çok emek vermişsin sonuna kadar hakkını aramanı tavsiye ederim
  • Arkadaşınla hiçbişey olmamış gibi devam etmn ii bişey..adam muhtemelen hep scprit kullnıyodur hiç ceza almamştır ondan sana yardımcı olmk istemiş..hangi oyun olursa olsun hiçbiri arkdştan önemli olamaz..eğer ki çarına çok değer veriyosan bundan sonra hesabını hiç riske etcek bi harekette bulunma..suçun büyüğü sende

• Flameden üç tane arkadaşımın hesabına ban yedirttim hiç biri arkadaşlığını kesmedi zaten keserse bir sıkıntı vardır oyun bu alt tarafı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.