İyi günler arkadaşlar benim 8.9 kilo fazlam varda 1.67cm boyum var aç karnıma 79 çıkıyorum nornalde 70 le 72 benim için iyi 72 70 kiloya düşmek istiyorum netten en kolay yapılanı plankmış denedim hiç bi ısınma hareketi yapmadım ama denememde 1dk durdum aşırı zorlanmadım bunu yapmaya devam mı edeyim yoksa başka bişey mi yapayım sizece neyapayım ben ideal kiloma düşmek istiyorum yardım edermisiniz lütfen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Plank hakkında merak ettiklerim

-
-
167 mi. Kız mısın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
buyur hocam
6.62607004 × 10-34 m2 kg / s
-
O tarz hareketler kilo vermene pek etkisi olmaz. Ağırlık + kardiyo yapman lazım. Ağırlık çalışacak ortamın yoksa, günlük 30-40 dakika tempolu yürüyüş veya koşu yeterli olacaktır. Yediğine içtiğine de dikkat etmen şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardıyo yap ve toplamı en fazla 2 lira eden öğünler yeme
Kardiyo yapacaksın Kas çalışacaksın senin ideal kilon bu arada 65 falan onun dışında göbeğin hep olur.
Yağlı ve şekerli beslenmeyi azaltacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 30 Temmuz 2020; 21:58:26 > -
Plank la 9 kilo vermeyi düşünmüyosun dimi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öncelikle kız degilim ve bilmiyorum bilmediğim için soruyorum önceden 83kiloya kadar çıkmıştım ama yürüyerek 70e düşmüştüm askerden sonra aldım 70kilo idim askerden geldiğimde dikkat etmeyince böyle oldu günde 7 8 bin adım attığımda oluyor hatta 12000 de şimdik bu plank ne işe yarıyor kilo vermeye yardımcı olmuyorda sitenin birinde günlük 1dk plankla zayıflıyabikirsiniz gibi gibi bakın tekrarlıyorum bilmiyorum ve her insan farkkıdır ben 70 ken göbeğim felan yoktu 33 beden pantolon giyiyordum
bir cümlelik tavsiyeler bir işine yaramaz. ağırsağlam.com sitesine gir ben oradan bilgilendim bu konularda. Şuan çok bilgisiz olduğun belli oluyor siteden yararlan sen de.
-
Boğazına hakim olmadıktan sonra istediğini yap boş.
-
Shawn T.'nin Focus t25 diye bir programı var. 25 er dakika farklı egzersizler. Ben öyle zayıfladım ve öneririm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Harbiden plank çok yaktırıyor kalori önce 1 hafta 30 sn yap ,2.hafta 45 sn, 3.hafta 1 dk, 4.hafta 90 sn ye zorla ama pes etme. Ben böyle yaptım dik vücudum.
-
Fazla kilo ile çok rahat 1 dk plank yapıyorsan ya çok güçlüsün yada hareketi yanlış yapıyorsun.
soğukken yapar da. ikincisini yapamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X