Şimdi Ara

PLANETSIDE 2 ÇIKTI F2P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ödüllü fps oyunu Planetside 2 bugün PlayStation 4 için yayımlandı. Ücretsiz olarak sunulan MMO shooter oyununu PlayStation Mağazası'ndan indirip oynayabilirsiniz.

PLANETSIDE 2 ÇIKTI F2P

Eğer oyunu indirmek için vaktiniz yoksa tarayıcınız üzerinden oyunu sepetinize ekleyip daha sonra PlayStation 4'ünüze indirebilirsiniz. PlayStation 4 sistemi üzerinde 10.7GB'lık yer kaplayan Planetside 2'nin boyutunun güncellemeler ile artacağı da düşünülüyor.

PC inceleme puanlari

IGN 90
    PC Gamer 90
    GameSpot 85
    Polygon 75

PLANETSIDE 2 ÇIKTI F2P

PLANETSIDE 2 ÇIKTI F2P

PLANETSIDE 2 ÇIKTI F2P

PLANETSIDE 2 ÇIKTI F2P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 24 Haziran 2015; 1:02:35 >

• İlk yorum benden olsun. Closed Beta olarak inmesi normal mi. Beta bitmedi mi? Dün gece saat 2 civarı indireyim dedim, bi baktım closed beta diyor. Güncelleme ile birlikte indirdi. Daha açma fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 23 Haziran 2015; 8:06:41 >
  • oyle heralde cunku cikis tarihi tam bugun. BSC'de haber gectigine gore normaldir
  • Us psn de bulamıyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gun icersinde gelir buyuk ihtimal Amerika 23'une yeni girdi diyebiliriz, 3 saat olmus
  • sabah haberim olsaydı evden çıkmadan indirmesini başlatırdım.. neyse akşam artık indirecem
  • Beta'yı oynuyordum zaten de şimdi onu silip yeni dosya halinde mi indireceğim yoksa mevcut dosya ufak bir güncelleme ile tam sürüm mü olacak acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun için pay to win yorumları yapılıyor, öyle mi gerçekten ?
  • Teşekkürler hemen indirmeye bıraktım bakalım nasılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt
    Bende araştırdım biraz reddit te. Pay to win değil diyorlar. Ödeyenlerin tek avantajı daha fazla puan kasmaları. Bazi silahlara abone olmayanlardan daha erken ulaşmaları vs ve aylık sabit 500 oyun içi para elde etmeleri.
    Başka bir avantajı yokmuş.
  • bu oyunu oynamak için ps plus lazımmı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BazirBidir

bu oyunu oynamak için ps plus lazımmı şimdi

evet al end. psn den enpara ile 1 yıllık 45 tl filan
  • güzel oyuna benziyor. deneyelim hemen teşekkürler
  • hayir free to play oyunlar icin plus gerekmiyor
  • Betasını uzun uğraşlar sonucu elde etmiş ve kısa bir oynama deneyimi yaşamıştım. Sıkı bir BF ci olarak betadan kaçmam 1 hafta sürdü.

Şimdi tekrar indiriyorum, umarım bu sefer olmuştur.

US PSN de gözükmüyor, beta hakkım olduğu için kütüphanade beta gözüküyor sadece. İndiren var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disc0nnect -- 23 Haziran 2015; 17:57:37 >
  • disc0nnect kullanıcısına yanıt
    Neden gelmedi daha anlamiyorum oraya. Bende TR PSN'de indiriyorum
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Uzak dur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek isteyen eklesin beraber takılırız,PSN; darkdogan (tr psn den indirdim oyunu) server kapalı uyarısı alıyorum ama ne alaka anlamadım.Oyun full indi şu an.
  • Türkçe mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Türkçe mi?

Extra 2.25 GB lık güncelleme dosyası varmış o yüzden bakamadım,menüye geçemedim yani,bilgisini vericem iner inmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.