Bildirim
Plaka kenarları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ondan dolayı bir sorun çıkmaz,plaka çıkartma ücreti 16 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam ... -
peki slikonlayımmı yoksa vida(nasılsa delikleri mevcut)ve çift traflı bant yetermi
sorun çıkartmadıklarına sevindim plaka kenarlıklarıyla başka bir firmanın reklamını yapmayı sevmiyorum
ve her gittiğim tamircide plakalık değişiyor
plakayı benzinle yada mazotla yada gaz yağıyla silsem sinek böcek vs kurumuş leklerden ve bazı lekerden kurtulurum demi plaka üstündeki boyalara zarar vermeden
yeni plaka çıkartmak mantıklı geliyor (üzerindeki muyane fişide var onu nerden bulurum ki gidip söylesem verirlermi yapışkandan) -
Ben çift taraflı bant + silikon kullandım taş gibi oldu çıkartmak istesem zor ... -
peder silikona karşı boyaya zarar verir diyor çıkarmak istersen diyor
dedim benzinle silince zarar vermez bakalım şimdilik vidalı duruyor -
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Ben çift taraflı bant + silikon kullandım taş gibi oldu çıkartmak istesem zor ...
bende aynı şekilde kullanıyorum.hem çok güzel görünüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: freeman6161
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Ben çift taraflı bant + silikon kullandım taş gibi oldu çıkartmak istesem zor ...
bende aynı şekilde kullanıyorum.hem çok güzel görünüyor
denemeLiyim -
salsa777 sünger kullanma
selülozik tiner ve üstübü ile 5-10dkkada halledersin -
Aman arkadaşlar yüksek sularda plaka avına çıkmayında -
plakanın altındakalan bölgede boya sorunu olsa ne olur ki? varsın olsun matlaşsın.. ne farkeder? -
Arkadaşlar benim plakada silikonla yapışık durumda.
Plakayı çıkarırsak araca yapışık kalan silikonu çıkarmanın bir yolu var mı?
Benzin, tiner vb. gibi birşeyle.
Yoksa zımpara ve boya mı gerekecek? -
quote:
Orijinalden alıntı: enginu
plakanın altındakalan bölgede boya sorunu olsa ne olur ki? varsın olsun matlaşsın.. ne farkeder?
boyanın inceldiği yerden pas oluşma olasılığına ne dersin, çok daha ikna edici he? -
tampon metal mi de pas olacak? en iyisi vidala kaza yapmadığın sürece plakan düşmez. -
Daha 1 hafta önce arkadaşımın motorunu plakanın çevresindeki siyah boya yok, plaka özelliğini yitirmiş diye trafikten men ettiler bilginize -
quote:
Orijinalden alıntı: guerlain
Arkadaşlar benim plakada silikonla yapışık durumda.
Plakayı çıkarırsak araca yapışık kalan silikonu çıkarmanın bir yolu var mı?
Benzin, tiner vb. gibi birşeyle.
Yoksa zımpara ve boya mı gerekecek?
Sıcak su ile gayet rahat sökebilirsin.Hem de hiç iz bırakmadan.Benim günlük eşyalrda Çok kullandığım bir yöntemdir.Kurumuş silikonları iz bırakmadan ve zarar vermeden çıkartabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: hi-jackers
Daha 1 hafta önce arkadaşımın motorunu plakanın çevresindeki siyah boya yok, plaka özelliğini yitirmiş diye trafikten men ettiler bilginize
Evet, burda da ( Antalya ) trafik sık sık denetim yapmaya başladı, (polis tanıdığımızın dediğine göre, yukardan emir gelmiş) plakanın şekli şemaliyle oynandığı zaman men sebebi. Yani çerçevesini kesmek, silmek, karakterleri değiştirmek vs... her türlü şey... Ama şimdilik en çok üzerine düştükleri şey çerçeve. Karakterlere pek birşey demiyorlar şimdilik. Benim arkadaşın motorsikletini de bağladılar çerçevesi ile oynanmış diye. Motoru bağladılar. Gitti yeniden plaka çıkardı, mühürletti, otopark parası, çekici parası ..felan bir sürü iş...
-
Yeni plaka bastırılması ankara emniyet'te 17 TL olan var, birde beklemek istemiyorsan 25TL olan var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hi-jackers
Daha 1 hafta önce arkadaşımın motorunu plakanın çevresindeki siyah boya yok, plaka özelliğini yitirmiş diye trafikten men ettiler bilginize
plakanın etrafında siyah çerçeve var ancak plastikten değil siyah ile boyanmış bi siyah çerçeve var :) -
Siyah boyayı bulaşık süngerlerinin tırtıklı kısmı ve tinerle 5 dakikada çıkarttım. yıllardır da bu şekilde kullanıyorum, Ankarada hiç bir sorun olmadı. yapıştırma olayına gelince bence silikonu hiç karıştırmayın işin içine. "outdoor" yazan yeşil çift taraflı bant ile plaka üzerine dikey şekilde yapıştırarak bantlayın (lllllllll şeklinde). yağmurda, araba yıkanmasında sular rahatça aksın diye .
-
8 aydır bu şekilde kullanıyorum hiç bir polis birşey demedi
Benzer içerikler
- fiat egea beyaz duman
- drift nasıl atılır
- golf 5 1.4 tsi
- e toggle vites nedir
- en iyi yağ filtresi markası
- elektron quasar
- byd 2025 modelleri
- türkiye"de en çok satılan elektrikli araçlar
- ford puma 2025
- jetour türkiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X