Şimdi Ara

Anakart arka plakası boşluklu duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Asus tuf anakart aldım fakat resimde ekleyeceğim DVI portundaki çentikler bir türlü araya kaymadı takarken çok uğraştım. Anakartı hafif ittirerek vida yuvalarını denk getirdim ama çok az boşluk kaldı plakada. Sizde de aynı mı durum acaba merak ettim? önceki asus prime 450m modelindede aynı sorunu yaşamıştım. Yani ben mi yanlış yapıyorum yoksa herkes mi bu durumu yaşadı onu merak ediyorum gerçekten.

not: resimde bombeli olduğu belli oluyor plakanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 13 Mayıs 2022; 2:10:50 >

• araya derken?

hangi anakart o?

anakartın kendisine monte şekilde arka plakası var mı yok mu?

o arka plaka başka anakartın arka plakası mı?

• shruikan kullanıcısına yanıt

Yani demek istediğim o dvi portunun çentikleri sokete yakın bir metalin üstünde duruyor araya girmiyor. Tam açıklayamıyorum ama buda arada boşluk kalmasına sebep oluyor.

modeli: B450m plus II

kendiliğinden monteli değil harici koymuslar kutuya kendim taktım.

başka anakartın plakası değil

Yani mesela suan bir DVI kablosu takmak istesem plaka çok üstte oldugu için tam girmicek sokete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 13 Mayıs 2022; 2:26:33 >
  • Flakel kullanıcısına yanıt

önemli bi şey değil o. tırnak makasıyla kes at ya da arka tarafına penseyle falan katla.

• shruikan kullanıcısına yanıt

penseyle katladım düzeldi teşekkürler, boşluk yine var ama enazından DVI felan taksam sorunsuz girer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.