Site Adı : Sportix
Site adresi : https://sportix.tr
Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Spor Okulları ve spor kulüpleri için yönetim sistemi
Sportix, spor okulları, spor kulüpleri, branş akademileri ve kurs merkezleri için geliştirilmiş profesyonel bir spor okulu yönetim yazılımı ve spor kulübü otomasyon sistemi çözümüdür. Öğrenci kayıtlarından ödeme takibine, yoklamadan veli bilgilendirmeye, antrenör yönetiminden raporlamaya kadar tüm süreçleri tek panelden yönetmenizi sağlar.
Geleneksel yöntemlerle yürütülen Excel tabloları, WhatsApp mesajları, manuel yoklama listeleri ve dağınık tahsilat takipleri zamanla yönetilmesi zor bir yapıya dönüşür. Sportix, spor kurumlarının bu karmaşık süreçlerini sadeleştirir, dijitalleştirir ve daha kontrollü hale getirir.
Sportix bulut tabanlı bir spor okulu otomasyon yazılımıdır. Sisteme internet bağlantısı olan her yerden erişebilir, kurumunuzun kayıt, ödeme, yoklama, ders programı, şube, antrenör ve iletişim süreçlerini kolayca takip edebilirsiniz. İster tek şubeli küçük bir spor okulu olun, ister çok şubeli büyük bir spor kulübü; Sportix esnek yapısıyla kurumunuzun büyüklüğüne göre kullanılabilir.
Ankara'da en iyi kokoreç nerede yenir?
Arkadaşlar merhaba,
Aslında ailecek KOKOMET Kokoreç te yiyoruz. Hem yaşamkent hem de gençlik caddesinde şubesi bulunuyor. Her ikisini de denedik çok da memnun kaldık fakat başka lezzet durakları da olabilir diye sormak istedim. Sizce Ankara'da en iyi kokoreççi hangisi?
|
|
|
ucreti karsiligi android uygulama yaptırmak istiyorum
|
silinebilir.
|
|
sitemde kod düzenlemeleri - ücret karşılığı
|
Yeteneklerinizden para ve arkadaş kazandıran site...
|
Meslek: Elektrik ve Elektronik Mühendisi
İlgi Alanları: Masatenisi, Elektronik, Aviyonik, Robotik
| Sportix.tr - Spor Okulu Yönetim Yazılımı |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.105
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 507)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0