Şimdi Ara

Plaka harf/rakamını boyayla kapatan araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Ankara'da taksiyle giderken koyu gri bir Peugeot 301'in 06 YD XXXX olan plakasının "D" harfini ve rakamlarının ilkini beyaz boyayla kapadığını farkettim. Bazen engelli plakasındaki tekerlekli sandalye işaretini beyaza boyayanlar gibi. Aracın camları en koyu cam filmli ve filo plakalığı vardı.
    Sabahtan beri şehirlerarası yolculuk yaptığımdan kafam kazan gibi. O an polisi aramak aklıma gelmedi, inşallah dikkatli bi polis rakamlarla harflerin arasındaki orantısız boşluktan benim gibi durumu farkeder. Ankara'da yaşamadığımdan tam bilmiyorum orda 2 harf 4 rakam plaka kullanılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• commandostigre kullanıcısına yanıt
    Evet var 2 harf 4 rakamli plaka. Ama arasi açık gözükmüyor normal plaka gibi. Sizin dediginiz gibi arası aciksa bir şeyler dönüyor olabilir.

• Bi şey döndüğü kesin adam bariz beyaza boyamış.

• o ceza yememek için. çok ca var Ankara da öyle öküzler, kırmızıda geçecek öküz, yada gezici radara yakalanmıyacak
  • bende geçen hafta menemen yolunda 36 plakalı fluence gördüm, 35 rakamı ufak bir fırça darbesiyle 36 olmuş ,, 36 tk idi, son rakamını hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 28 Mayıs 2016; 0:07:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.