Şimdi Ara

Piyasada dar olmayan pantolon yok mu? Bıktım pantolon aramaktan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru düzgün pantolon alamıyorum şu slim fit extra slim vs vs. Ulan yeter sıkıldım valla.pantolin almaya gidiyorum sinirden çıkıyorum. 174 boy 64 kilo. Dar pantolonlar aşırı rahatsiz ediyor. Hic giymedim denerken bile kalbim sıkışıyor o derece rahatsiz oluyorum. Yok mu dar olmayan sanirim boru oluyordu o tip pahali olmayan güzel pantolon satan bir yer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lc den her tarz mevcut ve ucuz

• Fiyat cok dert degilse Mavi de birçok farklı kalıp var bakmanizi tavsiye ederim

• Rahatsız edici derecede piyasa da fazlalaştı bu pantolonlar. Hayırlısı bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • regular kesim diye arayacaksın her markada var moda dar kesim özellikle dar paça ondan her yer slim fit olu
  • Terziye diktir bir de kumaş pantolon dene

• Kız gibi çöp bacaklı erkekler için üretiyorlar o iğrenç pantolonları.
    Chinolara bak daha bol oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşamaktan zevk alan var mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma ama alisveris yapmayi bilmiyorsun demek ki isyan etmeye gerek yok

Mavi ye git kaliplari genis baya dar kesim yok neredeyse, colins de de olur hem biraz daha ucuzdur. Koton da olabilir yillardie pantolon almiyorum param olmadigi icin 1 tane var hep aynisini giyiyiorum.

• Mavi, koton Collins gibi yerlere bak, illaki Regular kesim bulursun.

• kotondan aldım robert olan rahat kesime bak

• hocam napalım biz istermiydik sanıyorsun bacaklar ve kollarımızın ince olmasını ona kalırsa bende 26 beden istiyorum hiçbir yerde yok xdd maaleseff
  • Zara,Bershka,Pool Bear buralardan giyenlerin gunluk hayatta justin bieber gibi gezdigini dusunuyorum.O kadar gezdim baktim gercekten bir erkegin giyecegi turde bir sey bulmak zor.Zara yine en normali.Imkaniniz varsa Levi's alin diz yeri olmaz,kesimi ve tarz secenegi cok var.

• dar yok dar

• Dar yok diyenler kadin reyonundan bakabilir. Bilek acik giyiyorlar nasil olsa boy da sorun olmaz

• rodrigo marka kotlardan aldım geçen sene. ne dar ne çok geniş tam aradığım şekil. fiyatları ise harika 50 lira civarına bu kadar kaliteli ürün olabileceğini tahmin etmezdim.

istanbul beylikdüzündeki şubesi hariç başka nerede vardır bilmiyorum. yakınlarda yoksa internetten bakarsınız.
  • dar pantolları moda eden markaların mağazaların bile gayet catır catır regular kesim pantol var? keko pazarından alısveriş yapmayın bulursunuz rahatca
  • Kotondan alıyorum ben ama dar kesim genelde çoğu yine de ligrali olduğu için esniyor ve bir süre sonra rahat hissettiriyor , ltb de bol var ama kalitesiz pantolonlar , 2 tane kot almıştım ikisini de terzide kot kapri yaptırdım

• Hocam ben de aynı dertten müzdariptim. Ben LittleBig de buldum aradığım kesim pantolonları. Tavsiye ederim. Hem ucuz.
  • Loft Carlos kalıp deneyin

• Bence abartmışsın her mağazada normal kesim pantolonlar dar kesimlilerden daha fazladır. En basit öyle maviye filan git, kotona git bulursun. lcw de defactoda bile regular kesim var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.