Şimdi Ara

piyano çalmak derslerimi etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta da gördüğünüz gibi değerli forum arkadaşlarım, odamda piyano bulunmakta ve de her gün 1 saat çalıyorum. klasik müziklerden gidiyorum, tyt-ayt için sıkıntı yaşatır mı?

• asıl tyt-ayt sıkıntı yaşatır mı piyano çalmana
  • Hocam çok alakasız olacak ama kaç yaşından beri çalıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bence iyi bile gelebilir
  • Düzenli piyano çalan, sınavda yüksek puan almış forumdan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Böyle birisi pek çıkmayacağından, diğer ders dışı aktiviteler gibi düşünürsen aynı sonuç olur sanırım. Ders çalışmanı etkilemiyorsa, kafanı dağıtıp stresini alıyorsa süresini çok abartmadığın sürece olumlu yönde etkisini görebilirsin.
  • youniverze kullanıcısına yanıt
    bu iyiydi hocam, eyvallah

• Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    estağfurullah hocam, 3 yıl oldu hocam çalmaya başlayalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bogazicilibirkedi1 B kullanıcısına yanıt
    ikisi arasında kaldım ben de hocam 😁

• ikigai kullanıcısına yanıt
    yani hocam 7/24 ders çalışmak mümkün olmuyor, karanlıkta klasik müzikleri çalmak o kadar hoşuma gidiyor ki, bir de tüm arkadaşlarım üniversiteye gitti...

• bagetleraskina kullanıcısına yanıt
    Piyano çaldığınız Youtube kanalınız filan var mı hocam? Çalamasam da klasik müzik, özellikle piyano dinlemeyi seviyorum.
    7/24 çalışmak zaten sadece işi bilmeyenlerin kafalarında kurduğu bir hayal. 1 sene boyunca günde düzenli 7-8 saat çalışan çok başarılı olabilir.
  • Ben de çalıyorum zararı olmaz aksine faydası olur
  • Etkiler.Olumlu olarak.
    Hem piyano çalmanı hem de mümkünse ve ilgin varsa aranje ile ilgilenmeni öneririm...Konservatuvar okumuş biri olarak beynin her iki yarım küresini çalıştıran böyle bir çalışmanın Yks çalışması için yapılacak en iyi antrenman olacağından hiçbir şüphen olmasın...

Ayrıca küçük bir not olarak da geçmişte "mathematica" diye adlandırılan alanın "astronomi, müzik ve matematik" kavramlarını kapsayan bir altın üçlü olduğu bilgisi de tesadüf olmasa gerek 🙂...

Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail Murat AYDIN -- 19 Kasım 2018; 7:20:45 >
  • Bende elektro gitar çalıyorum dostum, oek bi zararını göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hergün biraz çalıyorum, ayrıca hergün kısa bir süre Kayıt, aranje vs yapıyorum üstüne de günlük 1-2 beste patlatıyorum. Kafa dağıtıyor güzel.
    hocam öyle bir şey vardı aklımda ama sınav senesi çok uğraştırıcı olur dedim, bir de yapsaydım kimliğim gizli kalırdı herhalde
    evet hocam bazıları abartıyor sanırım dediğiniz saatler verimli kullanılsa yeter yani.

• İsmail Murat AYDIN kullanıcısına yanıt
    hocam sizinle görüşmem mümkün mü? birkaç şey danışmak istiyorum, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimm

• Tartarusxd kullanıcısına yanıt
    çok güzel hocam, kaç seneden beri çalıyorsunuz?

• turanozt91 T kullanıcısına yanıt
    hocam, aranje yapmak için ekipman gerek sanırım doğru mudur? kaç seneden beri çalıyorsunuz piyanoyu?

• bagetleraskina kullanıcısına yanıt
    5 ayımı elektroyla doldurdum 1 yıldır klasikleyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.