Şimdi Ara

Gitar Çalmaya Başlayacağım,Ama ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli bilgisayar başında oturmaktan sıkıldım yapacak uğraş ararken enstrüman çalma fikri aklıma yattı.Bütcem 100TL civari,bana bu fiyat aralığında beni yarı yolda bırakmayacak gitar önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden yorum yapacak arkadaşlara teşekkür ederim.

• 100 tlye gitarın tellerini alırsan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

100 tlye gitarın tellerini alırsan iyi

Klasik alacaksa gayet yeterli bir miktar.
  • Ben 70tl ye aldım gitar
  • sahibinden ve GG ye bak 100 liradan daha ucuzdur...zaten profesyonelleşince yenilersin
  • Gitar Öğrenilmesi Güç Bir Enstrumandır Ve Sabır İster Alıp Bırakıp Kenara Süs Olsun Diye Alıcaksan Hiç Alma..
    Gitar Almak İstiosan Klasik Var Elmde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    17 yıl önce açıldı
    klasik gitar yardım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben gitarımı yenilicem o yüzden elimdeki ibanez sa120 yi satmayı düşünüyorum gitar temiz ayrıca klavyesi de çok rahat yani kendini geliştirmen için ideal bir gitar eğer ilgilenirsen fiyatta anlaşırız istanbuldaysan gelip göredebilirsin almadan önce
  • @ScreaMOuT
    Elektro Gitar falan almayacağım hocam,klasik gitar düşünüyorum.

Önerileriniz için teşekkür ederim 2. el düşünmüyorum.Ayrıca önerdiginiz gitarlarin marka-model şeklinde bilgisini verirseniz memnun olurum.

• Valencia cg 160 alabilirsin 100 liraya falan. Güzel gitardır (100 TL likler içinde). 2. bir seçenek olarak Barcelona LC3900 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremolo

Valencia cg 160 alabilirsin 100 liraya falan. Güzel gitardır (100 TL likler içinde). 2. bir seçenek olarak Barcelona LC3900 olabilir.

Valencia CG160 1-2 forumda daha araştırma yaparken karşıma çıktı ama Barcelona LC3900 görünüş olarak daha cezbedici.Kalite ve kullanış bakımından hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

quote:

Valencia cg 160 alabilirsin 100 liraya falan. Güzel gitardır (100 TL likler içinde). 2. bir seçenek olarak Barcelona LC3900 olabilir.

Valencia CG160 1-2 forumda daha araştırma yaparken karşıma çıktı ama Barcelona LC3900 görünüş olarak daha cezbedici.Kalite ve kullanış bakımından hangisini tavsiye edersiniz?

Hiç kullanmadım diyebilirim. Fakat Valencia gitar konusunda Barcelonadan daha ilerdedir. Valencia'yı tavsiye ederim. Görünüş olarak Barcelona tabii ki ama samimiyetimle söylüyorum bendeki gitarla çaldığım zaman kimse gitara bakmıyor. Valencia'yı alın derim.

Gitarım:
     Gitar Çalmaya Başlayacağım,Ama ??

DBZ Barchetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renkli Sohbet -- 28 Ekim 2010; 16:34:03 >

• 200 den aşşagı gitar telli tahtadır. ögrenmek isteseniz bile hevesinizi kırarlar. teller kalvyeden uzaktır kolay basamazsınz vs. zevk alamazsınız. paranızı çöpe atmayın koyun az daha. yamaha nın 200-250 liraya baslangıc gitarları var 100 basar valencia barcelona ossasuna gitarlara..
  • Valencia cg serisini alabilirsin ilk etapta . Gitarın kasa iyi olmalı zaten telleri 15 liraya dadario alabiliyosun . Vernikli olması daha iyidir her zaman . Kasa çok hafif olmamalı . Vidalı olanlar varsa onlardan alabilirsin daha sağlam .Tabi fiyatı bayağı etkiler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

200 den aşşagı gitar telli tahtadır. ögrenmek isteseniz bile hevesinizi kırarlar. teller kalvyeden uzaktır kolay basamazsınz vs. zevk alamazsınız. paranızı çöpe atmayın koyun az daha. yamaha nın 200-250 liraya baslangıc gitarları var 100 basar valencia barcelona ossasuna gitarlara..

Yok öyle birşey ya. 200 den aşşağı iyi bir gitar çok büyük bir genelleme. İlk başta onu sert kullanacak, tellerini attıracak, kucağındayken sağa bir dönecek baam duvara çarpıcak... Dediğiniz doğruluk payı orta seviyedekiler için.
  • quote:

200 den aşşagı gitar telli tahtadır. ögrenmek isteseniz bile hevesinizi kırarlar. teller kalvyeden uzaktır kolay basamazsınz vs. zevk alamazsınız. paranızı çöpe atmayın koyun az daha. yamaha nın 200-250 liraya baslangıc gitarları var 100 basar valencia barcelona ossasuna gitarlara..

Hocam şuan bilmediğim bir şey için 200-250 TL vermek abes kaçar,eğer kendimi geliştirebilirsem ileride neden olmasın.

@DieselTRoniC
    Barcelona LC3900 serisinde Dadario tel stock olarak üzerinde satiliyormus zaten ama Barcelona markasini kötüleyenler kadar iyi olduğunu söyleyenlerde var.

@Tremolo
    Gitarınız güzelmiş,ayrica internetten biraz baktımda Valencia CG160 serisi Çin menşeili,ileride bir sorun olurmu ?
  • quote:

quote:

Hocam şuan bilmediğim bir şey için 200-250 TL vermek abes kaçar,eğer kendimi geliştirebilirsem ileride neden olmasın.

@DieselTRoniC
    Barcelona LC3900 serisinde Dadario tel stock olarak üzerinde satiliyormus zaten ama Barcelona markasini kötüleyenler kadar iyi olduğunu söyleyenlerde var.

@Tremolo
    Gitarınız güzelmiş,ayrica internetten biraz baktımda Valencia CG160 serisi Çin menşeili,ileride bir sorun olurmu ?

Güvence veremem. Sonuçta 100 TL' lik bir gitar hakkında konuşuyoruz. Fakat temiz bakılırsa 1 sene rahat gider. Kesin tavsiyem budur. Alın.

• quote:

quote:

quote:

@DieselTRoniC

@Tremolo

Güvence veremem. Sonuçta 100 TL' lik bir gitar hakkında konuşuyoruz. Fakat temiz bakılırsa 1 sene rahat gider. Kesin tavsiyem budur. Alın.

Son olarak ürünü hepsiburada.com'dan alacağım fakat o kadar marka arasinda Valencia'yı göremedim.Rodriguez yada Manuel Raymond tarzi markalar hakkinda bi bilginiz varmi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

@DieselTRoniC

@Tremolo

Son olarak ürünü hepsiburada.com'dan alacağım fakat o kadar marka arasinda Valencia'yı göremedim.Rodriguez yada Manuel Raymond tarzi markalar hakkinda bi bilginiz varmi ?

Raymond'dan uzak durun. Rodriguez iyidir. İlk tavsiyem Rodriguez idi. Bence elden almanız daha iyi olur. Bilmiyorum kargoda zarar gelebilir. Hem Valencia da alabilirsiniz.

• Manuel raymond önermem. Alcaksan valencia cg160 al pişman olmazsın. bizzat denedim çok rahat bi gitar..
    Barcelonanın da dediğin gibi kasası güzel ama o modelini denemediğim için birşey diyemeyeceğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.