|
Şu sıralar hem ders, hem ingilizce hem de programlama çalışıyorum ve genelde akşamları dizi film izleyip oyun oynuyorum. Bazen acaba kendimi bu 15 saat gibi kısa bir gündelik yaşantının içine çok mu sıkıştırıyorum diye düşünüyorum. İngilizceyi bitirip hazırlığı atlayacağım(hazırlığı atlamak için öğrenmiyorum vaktim yeterince olduğundan doldurmak istiyorum mezun senem). Programlamayı da bir an önce öğrenip proje geliştirip üniversitede yan gelir elde etmek istiyorum çünkü maddi durumumuz kısıtlı. Film ve oyuna da genelde akşam 7.30dan sonra takılıyorum. Günde 6 gün 6.30 saat, 1 gün 8 saat uyuyorum ve omega 3 hapı kullanıyorum. YKSdeki hedefim sayısalda 19400e girmek. Kalan vakitte yapabileceğime inanıyorum ve ayrietten yanına da bir şeyler eklemek istiyorum. Bulunduğum topluk tabakasından sıyrılıp elitlerin arasına girmek istiyorum. Ama çok mu süratliyim diye de düşünmeden edemiyorum. Sizce bu bahsettiklerim bir günde yapılabilecek şeyler mi yoksa YKS'yi riske atmaya değmeyecek sırası gelmeyen şeyler mi? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler