Şimdi Ara

Kişisel Gelişim Süreci Kaça Parçalanabilir? Ders, Programlama, İngilizce, Oyun, Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıralar hem ders, hem ingilizce hem de programlama çalışıyorum ve genelde akşamları dizi film izleyip oyun oynuyorum. Bazen acaba kendimi bu 15 saat gibi kısa bir gündelik yaşantının içine çok mu sıkıştırıyorum diye düşünüyorum. İngilizceyi bitirip hazırlığı atlayacağım(hazırlığı atlamak için öğrenmiyorum vaktim yeterince olduğundan doldurmak istiyorum mezun senem). Programlamayı da bir an önce öğrenip proje geliştirip üniversitede yan gelir elde etmek istiyorum çünkü maddi durumumuz kısıtlı. Film ve oyuna da genelde akşam 7.30dan sonra takılıyorum. Günde 6 gün 6.30 saat, 1 gün 8 saat uyuyorum ve omega 3 hapı kullanıyorum. YKSdeki hedefim sayısalda 19400e girmek. Kalan vakitte yapabileceğime inanıyorum ve ayrietten yanına da bir şeyler eklemek istiyorum. Bulunduğum topluk tabakasından sıyrılıp elitlerin arasına girmek istiyorum. Ama çok mu süratliyim diye de düşünmeden edemiyorum. Sizce bu bahsettiklerim bir günde yapılabilecek şeyler mi yoksa YKS'yi riske atmaya değmeyecek sırası gelmeyen şeyler mi?

• ingilizce bi bölüm kazanabilirsen hazırlığı atlarsın hoca. bi seneliğine bunları ertele, çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 10 Kasım 2023; 21:53:1 >
  • güncel netlerin kaç ve hayatını yks üzerine mi kuracaksın 20k yapman en önemli sırada mi sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • henüz denemelere başlamadım konuları bitirme aşamasındayım tyt bitmedi özellikle geo kaldı sonrasında ayt geçeceğim. 20K yapmam benim için en önemlisi evet çünkü iyi bir üniversite okumak istiyorum ve bilgisayar mühendisliğinde 20knın altındaki bölümler para etmiyor.

• o zaman nurmagedov reisimin dediği gibi 6 ayda aranan yazılımcı olup ingilizceyi c1 yapamayacaksın istediğin netlere gel önce boş zamanlarında ingilizce okuma yapmayı seviyorsundur o ayrı mesela ama mesai harcama gün içi

• Mezun senesinde yks’den başka hiçbişe önermiyorum. Spor dahil. 1. Elemanın dediği gibi, hayvan gibi çalışmanız lazım

• Redpillci mi oldun la  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laf var icraat yok, yıllardır aynı muhabbet. Hayal kurmayı bırak da ders çalış.

Sende procrastination denen sıkıntı var muhtemelen, başarısızlığın en büyük sebeplerinden biri. Araştır.

Ders dışında da bir şeyle uğraşma 70-80k yapıp gir bi yere. 15k falan hayal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 11 Kasım 2023; 5:57:54 >
  • Spora gitmezsem bel ağrısından oturamam. Ayrıca bir insan zaten günde ne kadar ders çalışabilecek ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soralım. Benim bile 10+ saat gördüğüm günler var. TKR 20 falan çalışmıştır tahminimce. Quantum fiziği değil çalıştığın, dandikten lise müfredatı, kesinlikle her zaman daha çok çalışılabilir.

@The Killing Road

• Ufak atın da civcivler yesin.

Çok çalışmışsınızdır ama bu saatler yalan dolan. Beli en sağlıklı insan bile 6 saatten sonra sandalyeye oturamaz. Uniye geçtiğinizden müfredat basit gibi gözüküyor ama ilk defa öğrenen için gayet zorlayıcı. Tek bir konu da değil çok fazlalar.

• 😁 6 saat oturdun da popon mu acıdı senin soft. Gerçekten yardımcı olmak için yazdım da bazı insanlara sazı şeyapsan az oluyo işte, sen ingilizce çalışmaya devam

• kanka bu adamlar çok iyi dereceler yapmışlar ve adamların çalışma saatinin yalan olduğuna inandırıyosun kendini. ben öylesine bir 12. sınıf öğrencisiyim ve ben bile 10 saat görüyorum. kendini kandırmayı bırak ya da hedefini düşür

• tavsiye alamayacak kişiye tavsiye verilmez burdan bir arkadaşa hayat tavsiyesi verdim psikolojik sebeplerine indim onu düşüneceğine kafası direkt koçluk mesajına gitti 😂

• Aynen öyle ders dışı başka aktivite yapmamak lazım sadece üni yaşamında asosyal bir incel olmamak için haftada bir arkadaşlarla dışarı çıkılmalı

• 2.mezununda olan biri olarak yks dışı şu saydıklarını yapmamanı tavsiye ederim. Hedef 20k diyon bu yoğunlukta heralde 2-3 saat yksye ayırıyorsundur. Ya bu kadar yazdım da trolle benziyosun sen ya da çok insta kullanıyorsun

• Ben 13 14 saat çalışıyodum 50k yaptım
    Demekki kapasitem bu kadarmış
    Şimdi ünide de en az 11 12 saat çalışıyorum da sınavlardan muhtemelen Max 50 falan alırım bizim okul kolay olmasına rağmen

• Ne 20 saati yaw yks senesi 12 saatten fazlasini gormemisimdir o da pandemi zamani + verimlilik konusuna soru isareti duserim

Onun disinda su aralar o kadar cok is ust uste geliyor ki neredeyse yemek+sigara+kahve molalari haricinde 16 18 saati zorlicam, uykuyu max 4 saate indirdim bile zaten

• Dönem 4 kadın dogum stajından istatistiklerimi vereyim günlük ortalama 5 saat çalıştım son 12 gün günde 9,5-10 saat çalıştım ve stajı rahatlıkla geçtim şu zamanda çıkacagın saatler üniversitede işler zorlaşınca kendini ne kadar zorlayabileceğini ifade ediyor bir noktada.Verimlilik konusuna ayrı bir parantez açmak lazım saat arttıkça verimlilik kesinlikle dusuyor molalarla kısa kafa dagıtmalarla belli bir seviyede koruyup yola devam etmek lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.