Şimdi Ara

Pişmiş tavuk dolapta kaç gün durur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ? Bilen var mı? Buzdolabında ve buzlukta kaç gün durur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Piştikten sonra, uygun koşullarda dondurulursa -4C'de 1 ay, -18C'de 1 yıl, -24C'de 2 yıl ama tadı nasıl olur tartışılır. Buz dolabında ise 1 hafta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kokmadığı sürece ye hocam

  • Bu sıcaklarda 1 gün bile tutma bence. Pişirdiysen hemen tüket. Normalde de 1 2 gün en fazla

  • Tavuk çabuk bozulur, bir gün bile bekletme zehirlenirsin helvanı yeriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göm direk dondurucuda duracağına midende dursun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max 2 gun tavuk cok cabuk bozulur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

    Peki pisirdikten sonra buzluğa atsam 4. Gün çıkarıp.gun.ici de yesem?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuğa sormanız daha doğru bilgiye ulaşmanıza vesile olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok durmaz sanırım

  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

    çiğ tavuğu buzluğa atıp istediğin zaman çıkartıp pişir ye anlarım da, neden pişmiş bir tavuğu buzluğa atıyorsunuz, bozulmasa da o eriyince ne tat kalır ne bişi,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt

    İşte bikerede yapacagim 4 günlük tavuk 4 e bölüm saklayacagim amacım bu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

    çiğ tavuğu 4 e bölüp ayrı ayrı poşetlere koyup buzluğa atın, hiçbir şey olmaz. Yemek yapacağınız zaman bir poşeti çıkartıp pişirirsiniz, afiyetle yersiniz, yaptığınız yemeği de dolaba koyun, 2 ila 3 gün tüketebilirsiniz. Pişmiş tavuğu buzdolabına atmayın ama  

  • nekadar bırakırsan okadar durur  

  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Dolapta yada mikrodalgada cozdurmen lazim yoksa bakteri yapar motoru bozarsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt

    Ağa 4 Günlüğü tek seferde yapsam olmazmi imkanlar el vermiiy


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

    Hocam ben yapınca buzluğa atıyorum ondan sonra yiyeceğim günün önceki gecesi buzluktan çıkarıyorum buzdolabına atıyorum


    Böyle olmaz mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahar olmasına rağmen tavuklu pilavı annem dolaba kaldırmamıştı.

    Ertesi gün o tavuklu pilav daha da lezzetli gelmişti.


    Ama 2 saat sonra durmayan bir ifrazat bir şeylerin ters gittiğini anlamama yetmişti.

    İçtiğim suyu bile kusuyordum.


    O kadar halsiz kalmıştım ki araba bile süremeyecek halde olduğumdan komşudan direksiyona geçmesini rica ettim.

    Hastanede serum verilirken halen kusuyordum.


    Serum aldıktan yarım saat sonra kendimi öyle enerjik ve zinde hissettim ki hemşire "Bir gece müşade kalın" dediği halde apar topar acil servisi terkedip eve döndüm.

  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Olur hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • piştikten sonra buzdolabına atıp birkaç gün, 3-5 gün, sonra yemek sorun olmaz genelde. dolap arızalı değilse.


       dikkat edilecek önemli nokta: PİŞMİŞ TAVUĞU DOLAPTAN ÇIKARIP ISITIRSANIZ TEKRAR DOLABA KOYMAYIN. İKİNCİ KERE DONDURULUP SITILAN TAVUK VE KISMIZI ET ZEHİRLER ADAMI.    


    tek seferde yenmeyecek kadarsa bir kısmını çıkarıp ısıtın, kalanı yiyeceğiniz zaman çıkarın dolaptan.


    bakın bundan ölen yakınımız bile var. ciddi konu. dikkat edin.  





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.