olmaz, tavuksuz bir şey yapın o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pişmiş tavuk dolapta kaç gün durur? (2. sayfa)

-
-
Peki hocalarım şöyle sormak istiyordum
Pirinç,bulgur, nohut,fasulye, bu taarz bakliyatlari hir lerede buyuk miktar yapicam işte sonra bolup 4 5 günlük buzluğa yada buz dolabina aticam yiyeceg.gun sadece yiy cegim miktari cikaricam.
Bu şekilde bunlarda bozulma olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: El Kedi
Piştikten sonra, uygun koşullarda dondurulursa -4C'de 1 ay, -18C'de 1 yıl, -24C'de 2 yıl ama tadı nasıl olur tartışılır. Buz dolabında ise 1 hafta.-50de? -100de? -273.15te?
-
5 öğünlük yaptığınızı farzedelim. 5 parçaya bölüp buzluğa attınız, her gün 1 parça çıkartıp ısıtıp yediniz, herhangi bir sorun yok. Fakat buzdolabına girip tekrar ısıtılan yemekten tat beklemeyin. tadını umursamıyorum derseniz yapabilirsiniz
-
Hocam peki neden pişmiş tavuğu buzluga atsak bile bozulma oluyo bu tavuğun meselesi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Started_With_FX5200-50de? -100de? -273.15te?
Alıntıları GösterKonuyu ne hortlatıyon hocam kapanmış gitmiş
50-100 bilmiyorum ama -273.15'i başarabilirse, torunlarına miras olarak bırakabilir isterse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X