Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
7
Favori
33.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Johnny Depp Tekrar Kaptan Jack Sparrow Olma Yolunda!

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)'nin dünya çapında 1 milyar dolarlık gişe hâsılatı yapmasının ardından serinin yeni filmi için hazırlıklara başlayan stüdyo, Kaptan Jack Sparrow rolüyle seriyi sırtlayan Johnny Depp'le resmi imzaları atma aşamasında...

Mayıs ayında senarist Terry Rossio'nun devam filminin senaryosunu tamamlandığını fakat Johnny Depp'in henüz senaryoyu okumadığı açıklanmıştı. Bugün çıkan haberlerde ise ünlü oyuncunun senaryoyu okuduğu ve seriye geri dönmeye hazırlandığı konuşuluyor. Fakat Depp yine de temkinli, Mayıs ayında yaptığı açıklamada projenin biraz ağırdan ilerlemesi gerektiğini söyleyen oyuncu, 2 devam filminin daha çekilmesi planlanan serinin seyircilerini hayal kırıklığına uğratmayacak özel bir yapım olması gerekliliğini vurgulamıştı.

Depp'in önünde şimdi Tim Burton'ın yönetmenliğinde çekilecek olan 'Dark Shadows' projesi olduğu düşünülürse, 'Karayip Korsanları 5'in yakın zamanda çekimlere başlaması zor gözüküyor. 'Dark Shadows'dan sonra da Jerry Bruckheimer'la 'The Lone Ranger'a başlayacak Depp'i tekrar Jack Sparrow olarak görmemiz en az 2013'ü bulabilir.

Bunun yanı sıra projenin yönetmenliğini kimin yapacağı da büyük bir soru işareti. Henüz yönetmeni belli olmayan projede yönetmen koltuğunu tekrar Rob Marshall devralmazsa ya da Disney projenin atmosferini değiştirmek isterse pusulanın hangi isme kayacağı şimdilik muamma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Eylül 2016; 10:27:25 >

• Her filmde bir öncekinden daha kötü.Umarım bu daha güzel olur.Ama sinemada izlemeyeceğim bu sefer.Son rezalet 3D kalitesinden sonra...
  • 3D animasyonlarda güzel olur... birde avatarda güzel oldu..zaten sinemada 3D reklamı avatar sayesinde oldu...artık her alakasız filmin 3D sini yapıyolar...Recep ivedik 3D derlerse yakında şaşmam... 3D lafına kanılıp film izlenmemeli.. 2D nin suyu mu cıktı...
    How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • Bende 4 u begenmedim fazla. Eger daha iyi yapacaklarsa yapsinlar para icin yapacaklarsa hic yapmasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giderek kötüleşen bir seri son filmi serinin en kötü filmiydi. Fakat sırf Jack Sparrow gibi bir karakterin muzipliği ve TR dublajdaki kalite için izledim ve bu ikisi beni tatmin etti ama film olarak baktığımızda hiçbir şey yoktu. 5. film gelirse sinemada izlemeyeceğim kesindir.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Giderek kötüleşen bir seri son filmi serinin en kötü filmiydi +1

Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

4 icime sinmedi hala izlemedim.

4'de filmin o eski havası yoktu. Ben izledim ama beğenmedim. Güzel film ama bu serinin ortalamasına göre çok kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 10 Temmuz 2012; 10:03:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

Sanırım bu filmi de para için yapmaya başladılar. Malum son film 1 milyar hasılat yapınca, adamlar da altın yumurtlayan tavuğu kesmek olmaz demişlerdir.

Böyle devam ederse hasılat, hiç bitirmezler herhalde. Senelik dizi gibi oynar durur.

• Johnny Depp olsun da bana yetiyor adamım.
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Farklı konular bulup yeni projeler uretemedikleri için sevilen eski serileri gereksiz uzatıp batirma yolunu tercih ediyorlar.

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Farklı konular bulup yeni projeler uretemedikleri için sevilen eski serileri gereksiz uzatıp batirma yolunu tercih ediyorlar.

Hatta konu bulmaya bile üşenip Remake yapıyorlar.

• karayip korsanları zaten siyah inci çok tutuldugu ıcın 2.ve3'ü çekti yani normalde 1. filmin sonunda bu film devam eder dedirten bişey olmadı yani senaryoyu açıkdan aldılar saw,hızlı ve öfleki gibi karayip korsanları gibi bir film bence 6-7'lere kadar çıkmasın 1.ve 3. film cok iyiydi 2. film geçiş oldugu ıcın ben pek beğenmedım
  • İlk film harikaydı, ondan sonra seri yavaş yavaş bozulmaya başladı.Tadında bıraksanalar efsane olabilirdi ama iyice cıvıttılar 4. filmde bunun kanıtıooldu.Bana göre en sağlam karakterlerden biri Jack Sparrow gerek mizacı, hareketleri vs. Johhny depp işinin hakkını veriyor.Artık seriden pek birşey beklemesemde 5. film çıkarsa onada gider paşa paşa izlerim sinema da
    Ryzen 5 5600x - Arctic Liquid Freezer II 240 - MSI MAG X570 Tomahawk Wifi - G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz CL16 2x8GB - XFX Merc 319 RX 6900 XT Limited Black - XPG 8200 Pro 1TB + 256 GB M.2 - FSP Aurum PT 1000W - CM H500 ARGB - LG 27GL850-B
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.