Şimdi Ara

pipo hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hobiye yeni başlıyacak biri olarak gerçek kaliteli bir pipo alana kadar sadece yakmayı söndürmeden içmeyi öğrenmek için 10 liralık pipo aldım ama ne yaptım ne ettiysem sönmesini durduramadım her yöntemi denedim 2 fırtta sönüyor tütün olarak captain blackin çikolatalısını kullanıyorum tütünün nemide iyi sizce ne sebepten olabilir

• Onlar öyle hocam 50-60 liralik bir sahin al yakmada sorun cekmezsin. Ama haznesi cok buyuk olmasin sonra bitmiyor.Kibritle yakmayi ogren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani sırf fırt çekimlikmiymiş bilseydim onu alıcağıma alacağım piponun üstüne para katardım son kez şansımı deniyim yarın olmadı ilk pipom diye hatıra olarak sakliyim
  • Ver gitsin. Estate pipolara da bakabilirsin o da iyidir.

• Doldurmasını biliyor musun? Yakmasını ya da sönmeye yakın canlandırmayı, sıcaklık ayarını, vede 10tl'lik piponun içim zevkinin 0 olacağını, şahinle başlamanı ya da denildiği gibi kullanılmış bir pipo kullanmanı tavsiye ederim

Edit: Captain Black bulabileceğin en kötü tütünlerden biri, mac baren (vişneliydi sanırım) bulmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proob -- 6 Nisan 2014; 22:14:58 >
  • Proob kullanıcısına yanıt
    doldurmasını ilk başta çocuk gücüyle 2.sinde kız gücüyle 3.sü gerçek gücümle dolduruoyrum ki internette anlatılanlarda bu yakması kibriti o şeklinde gezdirerek yakıyorum ki anlatılanlara göre öyle olması gerekiyor zevk vermese bile yansın tütün bitene kadar içiyim o bana yeter zevk için almadım zaten bunu deneyim için
  • Mac baren 7seas serisini tavsiye ederim. Velvet green de bulursan yapış ama nemlidir baya su yapar hafif ağızlığın içine temizleme çubuğu sokup sıvıyı alman gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kahve hakkında.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün gittim aldığım yere pipoyu değiştirdim elimdeki pipo 5 liraymış haberim yok aldığım gün çocuk vardı beni kazıklamış sanırım neyse bana 13 liralık bir pipo verdi tabikide o da dandik ama amacım aldığım pipoyu anlatmak değil birazdan deniyecem onu anlatmak istdiğim satın aldığım yerde bir çok pipo tütünü var adresini isteyen varsa veririrm yarın şuanlık bilmiyorum tam adresi birde backwoods filan arıyorsanız ballısıda var
  • Bi ara bende pipo kullanıyordum dedemden kalma on numara birseydi sonra kaybettim ondan beri icmiyorum

• Mojotr kullanıcısına yanıt
    bence devam etmelisiniz ne büyük şeyler saklı şu küçük tütünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay3757

bence devam etmelisiniz ne büyük şeyler saklı şu küçük tütünde

Kaliteli tutun bulmak sıkıntı hocam pekde anlamıyorum aslında tutunden aroması olan kaliteli bir tutun bulabilirsem tekrar baslarım herhalde.

• Mojotr kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz ama napalım bizde captain black che den filan zevk almaya çalışıyoruz ilerde yurtdışından getirtmye başlıycam bende
  • Pipo konusunda Türkçe en doğru bilgilere ve en geniş içeriğe aşağıdaki sitelerden ulaşabilirsiniz.

www.piposayfasi.com
    www.turkiyepipokulubu.com
  • Pipo setimi satıyorum arkadaşlar ilgilenenler ;

http://forum.donanimhab...65043//tm.htm#117165043
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.