Şimdi Ara

Pioneer VSX-923 Kullanıcı Yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
12.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çözümü yabancı forumda buldum ve test ettım. Sorun çözüldü,
    Assuming you already have your amp setup with video signal to your tv and the receiver is wired to an active cable modem/gateway/router.
    1, Manually turn on your receiver.
    2, Turn on your tv and switch the video input to the input the receiver was connected to on the tv.
    3, Grab your receivers remote and press the "home menu button". You will now see the receivers menu on your tv.
    4, Select option 4-System setup> select option D-Network setup> select option 2-Network stanby> And switch to "on". My receiver came from the factory switched to "off".
    And that is all. I turned on my AV2 app and selected the VSX-1021 and it worked great!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkank

Assuming you already have your amp setup with video signal to your tv and the receiver is wired to an active cable modem/gateway/router.
    2, Turn on your tv and switch the video input to the input the receiver was connected to on the tv.
    3, Grab your receivers remote and press the "home menu button". You will now see the receivers menu on your tv.
    4, Select option 4-System setup> select option D-Network setup> select option 2-Network stanby> And switch to "on". My receiver came from the factory switched to "off".
    And that is all. I turned on my AV2 app and selected the VSX-1021 and it worked great!

on durumda zaten ama birtürlü baglanamadım 1022-k nın EQ ayarını yapamıyorum bu yüzden manuel EQ de yok hdmi danda pc den
    görüntü alamadım digital optikle bagladım pc ye EQ da yapamıyorum delirtti beni bu cihaz

• Merhaba arkadaşlar. Bende bu aralar var olan ses sistemimi değiştirme düşüncesindeyim. Bende Onkyo av var ancak sinema performansını olumlu bulsam da özellikle stereo performansını çok düşük olarak algılıyorum. Hopörler sistemim önlerde Pioneer CS-7070 Center Bose VCS 10 Arkalar Pioneer: CS-3070. Performans olarak ve özellik olarak iyi olduğunu düşündüğüm için Pioneer vsx923 almayı düşünüyordum. Burada yazılanlardan da anladığım kadarı ile gerçekten güzel bir av. Ancak GSA elektroniğin yapmış olduğu Pioneer VSX-921 + Magnat Monitor Supreme 1000 Fırsat Paketi (http://gsaelektronik.com/urun/pioneer-vsx-921---magnat-monitor-supreme-1000-firsat-paketi_683.aspx?CatId=109) fiyat olarak bana cazip geldi. Hopörler sistemimin özellikleri de göz önüne alındığında sizde hangisini tercih etmeliyim. Sadece 923 mü yoksa 921+magnat mı? Tavsiyeleriniz benim için önemli olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

PROAV yi aradım Tuncay Bey bütçeme göre 923 yerine 921 önerdi. Elinde olduğu için mi bilmiyorum.

aralarında neredeyse 2 kata yakın fark var. butcenizi bilmemekle birlikte 2 kat fark ciddi bir fark.
  • dusunur71 kullanıcısına yanıt
    elinizdekileri komple veya tek tek satıp ; yeni bir sete geçmeniz daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: indigo_blue

quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

PROAV yi aradım Tuncay Bey bütçeme göre 923 yerine 921 önerdi. Elinde olduğu için mi bilmiyorum.

aralarında neredeyse 2 kata yakın fark var. butcenizi bilmemekle birlikte 2 kat fark ciddi bir fark.

1500-2000 arası birşey düşünüyordum. Sony STR-DN 1040 alacaktım TR gelmeyecekmiş , yerine STR-DN 840 alacağım o da henüz stoklara girmedi.
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Dostum bence biraz bekle.

Sony 840 stoğa girdi mi yarın öğrenirim. Hatta girmişse benim arkadaş yarın getirebilir. Eğer benim Heco hoparlörler ile uyumlu olmazsa indirimli aldığım fiyattan sana veririm. Bu şekilde sen de kazançlı çıkarsın ben de Nasıl fikir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur tabi neden olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxata

quote:

Orijinalden alıntı: tugberkank

on durumda zaten ama birtürlü baglanamadım 1022-k nın EQ ayarını yapamıyorum bu yüzden manuel EQ de yok hdmi danda pc den
    görüntü alamadım digital optikle bagladım pc ye EQ da yapamıyorum delirtti beni bu cihaz

sorununu halledebildin mi?

• bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    selamlar , size farklı bir ürün tavsiyesinde bulunmak isterim fiyatında oldukça indirim yapıldığı için. belki girişleri ve hop çıkışları daha az ama STR-DN 840 ile kıyaslama yapılan bir sitede ses kalitesi başarılı bulunan (benimde kullandığım) yamaha rx-v473 modeli, iki ürün aynı kategoride değerlendirilmiş. sesvegörüntüsistemleri.com sitesinde fiyatı 950 TL ye düşmüş (1400 TL den). ama 1 hdmi out ve 4 hdmi girişi yetmez derseniz ve 5+1 den fazla hop çıkışı düşünüyorsanız uymayabilir. ama sesi gerçekten fiyatına göre başarılı.
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende vsx520 kullandım ve vsx921 e geçiş yaptım, harman kardon hkts 16 kullanı yorum arada gerçekten kalite farkı var , eq ayarlarını kendi kulağına göre yaptığın zaman aradaki fark dahada büyüyor , .
    Bas tonlaması daha dengeli kısacsı sesin dahada hatalardan arınmış hali 921 de .
    Kulağıma çok güvenirim , 2 pioneer avr ve birde yamaha avr kullandım , sattım ,şuan 3. pioneer olan 921 deyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 5 Aralık 2013; 18:32:16 >
  • Başka bir başlıkda yazdım da sallayan olmadı. Belki siz bir ışık yakarsınız :)

Amfi olarak 923'de karar kıldım ancak hop. muamma.

Kafamde iki tane marka/model var.

Dali vs Magnat

Link:
    http://gsaelektronik.com/urun/magnat-supreme-802-hcp-50-hoparlor-seti_712.aspx?CatId=229
    http://gsaelektronik.com/urun/dali-lektor-8hcp-hoparlor-kampanyasi-kaciran-uzulur_563.aspx?CatId=171

Edit:

Başka önerilere de açığım ve linkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duff MC ® -- 5 Aralık 2013; 19:53:11 >

• Eğer tercihin daha çok sinema için ise bence Magnat alınabilir, daliler daha çok stereo ağırlıklı, fiyat olarak orhan beyle görüşüp linktekinden daha iyi fiyat alırsınız.
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyliyim magnat 800 leri dinledim ve zaten magnatların fiyatı o kadar pahalı değil , media markette 1100 tl .

Karşılaştırma yapamam ama fiyattan yola çıkarsak tabiki DAli daha iyidir magnat a göre.
  • Valla ağırlık olarak film için kullanıcam. Filmde iyi oldukdan sonra müzikde de beni memnun eder diye düşünüyorum. Filmde açtığım kadar müzikde açmam. Zaten yüksek ses müzik almıyor artık kafam....

Özetle kullanım amacım FİLM.

Edit: müzik değil film olacaktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duff MC ® -- 5 Aralık 2013; 22:10:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duff MC ®

Valla ağırlık olarak film için kullanıcam. Filmde iyi oldukdan sonra müzikde de beni memnun eder diye düşünüyorum. Filmde açtığım kadar müzikde açmam. Zaten yüksek ses müzik almıyor artık kafam....

Özetle kullanım amacım müzik.

Magnat 800 ler gayet güzeldi vsx921 de takılıydı ,müzik dinledim ama öyle çokta dinleme şansım olmadı , media market'e gidip dinleyin en iyisi çünkü kulak zevki önemlidir , kişiden kişiye çok değişir.

Ama şu gerçek sizin linkteki daliler ile magnat 800 serisi aynı kefeye koyulacak ürünler değil gibi, ( dali de mid sürücü var ) , dali ile ancak Magnat monitor supreme 2000 serisi ve 1000 serisi kapışır . Benim yürüttüğüm mantık bu şekilde .

• Müzik yazmışım yanlışlıkla.... Bjkli olmak böyle bişi işte. Bi yandan maç bi yandan forum karıştırıyor insan

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam vevap için sağolasın ilk etapta hoparlör işini halledip onra 520 yi değiştirme yönünde karar aldım peki yamaha avr ler sinemada iyi olduklarını duydum nasıldır bilginiz var mı ben sadece sinema ağırlıklı kullanacağım yada yola gene pioneer ile devam edeceğim
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    İlk pioneer vsx417 kullandım daha sonra yamaha 371 3 ay kullandım , 520 e geçtim ,arasında bir seçim yapmam gerekiyordu 520 bana daha iyi geldi , yamahanın bütün ayarlarını kurcaladım ve öğrendim kuru kuru test etmedim Dts MSDTS Flac mp3 games hepsini yaptım , avr ler arasında sök tak şeklinde yaptım testti , pioneer in bariz bir sub başarısı vardı , bu sebepten sinemalarda derin ve ritmik atışlarda daha iyidi , (Hkts 16 sub ) sesler pioneer da daha ön plandaydı. Yamaha yı sattım ve daha sonra 520 yi.

Son olarak vsx921 :) , ve gayet başarılı hatta hk16 için fazla kaliteli bir amfi :)

Bence ilk sistemine yatır derim hocam , aslında mantıklı olan ilk avr almak ve üzerine inşa etmek ama ilk aşamada ben hoparlör diyorum , alırken ilerde hangi avr yı alacağını seç daha sonra sisteme yönel . Yani evde vsx923 var gibi sistem kur :)
  • sadece filmde kullanacaksan seside çok açmıyacagım diyorsan bence fazla para vermeninde bi anlamı yok.bu durumnda magnat alman daha mantıklı.cunku fiyatı daha uygun. @Duff MC ®
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.