Hocam filmleri usb ye atıp veya pc yi tv'ye bağlayıp izliyorum. Ama ses sistemini kullanamıyorum. Aynı anda ikisi nasıl olucak bilemedim. Usb yi receiver a bağladım ama görüntü formatlarını desteklemiyor. Dvd player gibi bişey mi lazım acaba?
a5.1 destekleyen bir film indirdigini varsayıyorum.bilgisayar veya media oynatıcıya attın filmleri.ondan sonra bilgisayarı ve media oynatıcını vsx 923 hdmi girişlerinden birine takıyorsun.sonrada filmi oynatıyorsun o kadar.bilgisayarı tv ye baglamıyorsun
Teşekkürler arkadaşlar! Çokta zor bişey değilmiş :) Şimdi başka bir problemim var. Digitürkü bağladım receiver'a ama kanal değiştirirken özellikle hd kanallar arasında değişim yaparken görüntü bir sn gidip geliyor. Birde bişey izlerken alttan kayan altyazılar donuyor. Maç izlerkende bazen görüntü donar gibi yavaşlıyor. Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu acaba veya bir fikriniz var mı? Teşekkürler
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bir sorum olacak. 923üme bilgisayar, digitürk ve ps3 bağlı. Bu üçlüyü kullanırken herhangi bir sıkıntım yok. fakat ethernet ile internete bağladığımda zamanla şişme yapabiliyor. Ses aç kapa kasmaya başlıyor. Açma kapama zorlaşıyor. Bunun sebebi nedir? nasıl önüne geçebilirim?
arkadaslar bendede bu anfiden varda 923-k , bi sorum olacak hdmi ile görüntü verip aynı anda optik ile sesi iletsek diye denedim bitürlü berecemedim aynı anda anfinin 2 girişinin aktif olmasını , sorunum ise şu 5.1 ac3 veya dolby dijital filmleri hdmi ile verdiğim zaman stereo olarak görüyo çözmüyo onu bende media playerdan zannediyorum , görüntüyü hdmi ile seside optik ile vereyim dedim receivera bitürlü optik kısmı çalıştıramadım ... yardımcı olabilecek varmı
Pioneer VSX-923 4K satılıktır.Garantisi devam ediyor.GSA Orhandan alınmıştır.İlgilenen Pm atabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme