Şimdi Ara

Pioneer VSX-923 Kullanıcı Yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
12.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şuan vsx-520 ile pio set kullanıyorum artık yetmiyor o yüzden değişim istiyorum yola 520 ile devam edeyim mi yoksa 921 yada 923 e geçeyimmi karar veremiyorum sadece sinema için kullanacağım hdmi airplay internet radio zone özelliği umrumda değil bana kaliteli ses lazım 20 m2 alanda kullanacağım eşit bir şekilde suuround ses istiyorum kısık seste tüm detayları duyabileyim şimdi sistemde konuşma sesleri az geliyor db açıyorum bu seferde aksiyon sahnelerinde kısmak zorunda kalıyorum yeni kuracağım sistemde böyle bir sorun istemiyorum dediğim gibi bana ses kalitesi önemli hoparlör olarak magnat düşünüyorum ses özellikleri bakımından 921-923 dolu bir avr ses kalitesi bakımından istediklerimi karşılar mı ? 520 satıp 921 yada 923 alayım mı ona göre tüm kablo vb. işleride elden geçireceğim yada ses kalitesi iyi başka marka avr önerilerinizede açığım 2.elde belki düşünebilirim sadece sinema için müzik için ayrı stereo sistemim var tecrübeli üstadlardan yardım bekliyorum

• Merhaba , zone2 özelliğini denedim. Ama maalesef 2 farklı görüntüyü almam mümkün olmadı. Yada ben beceremedim:) Cihazın farklı sesleri zone bölgelere iletiğini biliyorum.İlave hoparlör olmağı için bunu deneyemedim. Fakat örnek olarak bluray görüntüsünü projeksiyondan ,uydunun kini tv den alamadım. HDMI zone tuşunda zone1-zone2 ve zone 1+2 olarak görünmekte.Farklı bir öneri yada bilgisi olan varsa deneyi tekrarlarım.
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Sayın des_955 bende bu işlerde yeniyim. Ama forumdaki üstatlar yardımcı olacaktır. Yanlız airplay özelliği gerçekten çok keyifli olduğunu söyleyebilirim. Oturduğunuz yerden tablet yada telefondan istediğiniz parcayı seçip çalabiliyorsunuz. 2 HDMİ out benim için önemli mesela. Tek çıkış olduğunda sürekli tv den projeksiyona geçiş için kablo sök tak yapıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba arkadaşlar şuan vsx-520 ile pio set kullanıyorum artık yetmiyor o yüzden değişim istiyorum yola 520 ile devam edeyim mi yoksa 921 yada 923 e geçeyimmi karar veremiyorum sadece sinema için kullanacağım hdmi airplay internet radio zone özelliği umrumda değil bana kaliteli ses lazım 20 m2 alanda kullanacağım eşit bir şekilde suuround ses istiyorum kısık seste tüm detayları duyabileyim şimdi sistemde konuşma sesleri az geliyor db açıyorum bu seferde aksiyon sahnelerinde kısmak zorunda kalıyorum yeni kuracağım sistemde böyle bir sorun istemiyorum dediğim gibi bana ses kalitesi önemli hoparlör olarak magnat düşünüyorum ses özellikleri bakımından 921-923 dolu bir avr ses kalitesi bakımından istediklerimi karşılar mı ? 520 satıp 921 yada 923 alayım mı ona göre tüm kablo vb. işleride elden geçireceğim yada ses kalitesi iyi başka marka avr önerilerinizede açığım 2.elde belki düşünebilirim sadece sinema için müzik için ayrı stereo sistemim var tecrübeli üstadlardan yardım bekliyorum

ben size şu kampanyayı tavsiye ederim.http://gsaelektronik.com/urun/pioneer-vsx-921---magnat-supreme-802-hcp-sinema-sistemi_713.aspx?CatId=213

diğer seçenekelrede bakın isterseniz.http://gsaelektronik.com/kategori/kampanyadaki-urunler.aspx

internet radyo ve airplay özelliği oyle yabana atacak bir özellik değil bence.bu kişiye göre deşişr muhakkak tabi.bende ilk etapta senin gibi dusünuyordum ama şu anda internet radyo ve airplay dlna özellikleri vazgeçilmez oldu benim için.bence aklınızın bir köşesinde olsun.
    öncelikle sizin bahsettiginiz sorunları bende yaşadım.konuşma sesleri az geliyor patlamada falan ortalık yıkılyıor.
    bu hop kaynaklıda olabiliyor.mesela ben ma rx den oluşan sistem kullanmıştım.o çok başarılıydı.burnundan aldıgı nefesi bile duyuyordum.
    para durumlarından dolayı sattım.artık cok para vermek istemedigimden magnat set aldım.ve gercekten cok memnunum.tabiki ma rx ile kıyaslamıyorum ama parası ve kalitesi bakımında gercekten farkını ortaya koyuyor.alıpta pişman olan yoktur herhalde magnat seti.
    sizin bu ses sorununu dedigim gibi bende yasadım.rx set kullandıktan sonra boyle olmuştur diye dusundum ama neredeyse konusulan hiç bir seyi duymuyordum.centermı zayıf kaldı acaba diyordum.tabiki rxcentera gore zayıflıgı vardır ama hiç duymamakta normalk bir sey degildi.sonra orhanla gorustum bana avr ye reset at ve manuel olarak yap kalibrasyonu dedi.aynen dedigi gibi yaptım ve ciddi bir iyleşme gordum.onceden ses duymak icin -20 civarında açıyordum su anda -35 kadar acmam yeterli oluyor.
    sizde bunu denyebilirsiniz.
    avr konusunda ise yukarıda verdigim linkteki kampanyadaki sistemi alabilirsiniz.içersinde 921 var ve yeterli olur.ama yeni her zaman yenidir.alabiliyorsanız 923 alın.airplay zone dlna internet radyo bunlar güzel özellikler gercekten.kullanma @des_955 ya baslayınca anlarsınız.

• tugberkank T kullanıcısına yanıt
    merhaba sayın tugberkank öncelikle cevap için teşekkür ederim aslında çok iyi özellikleri var benimde hoşuma gitmiyor değil ama ilk önceliğim ses kalitesi araştırmalarım doğrultusunda 923 ile magnat seti alacağım gibi görünüyor
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle bu kadar detaylı ve samimi anlattığınız için teşekkür ederim kafamdaki soru işaretleri gitti çok teşekkür ediyorum ilk sistemde fazla bilgim yoktu onun için bu defa hata yapmamam lazım malum para kolay kazanılmıyor bi sefer alıp 2-3 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum tabi virüs izin verirse ilerlerse ne olur bilmiyorum hoparlör olarak magnat seti seçmemin nedeni ise hassasiyetleri bayağı yüksek piyasada o paraya daha iyi bir alınır mı bilmiyorum ama sanmam şimdi kullandığım sette pio 520 ve s-es3tb kule hoparlörlerin hassasiyeti çok düşük 83 db onun için sesi açmak gerekiyor o zamanda çok ses oluyor malum apartman dairesinde fazla açamıyoruz o zaman hocam almışken yenisi olsun 923 ile magnat seti alırsam bana yetecek gibi birde kabloları elden geçirdimmi tamam olur tekrardan teşekkür ederim kalın sağlıcakla
    sub da ilave edince canavar gibi olur, sistem ve ayarlar oturmaya başladıkça daha da keyif alırsınız. sistem resimlerinizi ve performansı ile ilgili bir değerlendirme bekliyoruz
  • hayırlı olsun hocam benim bir sorum var networka nasıl baglantı yaptın benim 1022 de pio control app de network error veriyor B21312 gibi rakam
    var hata kodunda avr de network stbl on durumda kabloyla sorunsuz baglıyorum dedigim hatayı alıyorum bir türlü çözemedim bu sorunu yardım edersen
    sevinirim

@sarpcore
  • quote:

Orijinalden alıntı: asafak76

sub da ilave edince canavar gibi olur, sistem ve ayarlar oturmaya başladıkça daha da keyif alırsınız. sistem resimlerinizi ve performansı ile ilgili bir değerlendirme bekliyoruz

subsız bile gerçekten çok iyi.sub oldugunda nasıl olur artık bilemiyorum.şu anda çok memnunum.aklımda hep heco 702 ler kalmıştı ama artık siliniyor yavaş yavaş.bir tek ileride önleri 2002 ile değiştirebilirsem ve steroe ekleyebilirsem çok daha iyi olur.
    ne fotograf makinem nede akıllı telim var:)temin edersem bir yerlerden çekerim tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxata

hayırlı olsun hocam benim bir sorum var networka nasıl baglantı yaptın benim 1022 de pio control app de network error veriyor B21312 gibi rakam
    var hata kodunda avr de network stbl on durumda kabloyla sorunsuz baglıyorum dedigim hatayı alıyorum bir türlü çözemedim bu sorunu yardım edersen
    sevinirim

@sarpcore

o şekilde bi hata veriyosa eğer yanlış bilmiyorsam icontrol senin cihazı destekleyen bir sürüm değil.yine yanlış bilmiyorsam controlapp olan seninkine uygun.yani icontrol2012 veya 2013 olan değil.yinede digicom veya benden daha çok bilgisi olan diğer arkadaşlara sorarsan iyi olur.
    controlapp kullanıpta bu hatayı veriyorsa ağ ayarlarını doğru yaptıgına emin ol.cihaz oncelikle ağa girmişrmi ip almışmı ona bak.eger ip almışsa ve baglantıda sıkıntı yoksa controlapp üzerinden ip numarını yazıp arat.cihaz çıkacaktır zaten.

• quote:

merhaba hocam öncelikle bu kadar detaylı ve samimi anlattığınız için teşekkür ederim kafamdaki soru işaretleri gitti çok teşekkür ediyorum ilk sistemde fazla bilgim yoktu onun için bu defa hata yapmamam lazım malum para kolay kazanılmıyor bi sefer alıp 2-3 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum tabi virüs izin verirse ilerlerse ne olur bilmiyorum hoparlör olarak magnat seti seçmemin nedeni ise hassasiyetleri bayağı yüksek piyasada o paraya daha iyi bir alınır mı bilmiyorum ama sanmam şimdi kullandığım sette pio 520 ve s-es3tb kule hoparlörlerin hassasiyeti çok düşük 83 db onun için sesi açmak gerekiyor o zamanda çok ses oluyor malum apartman dairesinde fazla açamıyoruz o zaman hocam almışken yenisi olsun 923 ile magnat seti alırsam bana yetecek gibi birde kabloları elden geçirdimmi tamam olur tekrardan teşekkür ederim kalın sağlıcakla

ben seni bir yere yonlendirmiş olmayım.sadece kendi fikrimi soyledim.kafanda bunu tart ve oyle karar ver.ihtiyacın varsa, maddi durumun elveriyorsa ve zevkine uyuyorsa al.şunu unutmamak lazım.nasıl anlatıcam onu da bilmiyorum.doğru terimleri ustatlar daha iyi bilir.acemice anlatmaya calısayım.kompak sistemlerde yani vector,focal sib,canton 125 mx gibi ses daha sert ve daha çok gibi çıkar.yani sesi atıyorum -35 lerde bile cok rahat duyarsınız.ama kule tipi hoplarda bu oranı ses acma durumunu yakalayamazsınız.sesi daha çok açmanız anfinin daha fazla gucunu kullanmanız lazım.terimler dogrumudur bilmiyorum.yani tam anlatamıyorum herhalde.
    o yuzden ben daha once kompak bir sistemin vardı onda bile ses su kadar actıgımda gumbur gumbur calıyordu aldık koca hoporlar ses cıkmıyor demeyin.off karman corman analttım:))
    umarım ustatlar yardım ederde dogru durust anlatır:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

hayırlı olsun hocam benim bir sorum var networka nasıl baglantı yaptın benim 1022 de pio control app de network error veriyor B21312 gibi rakam
    sevinirim

@sarpcore

o şekilde bi hata veriyosa eğer yanlış bilmiyorsam icontrol senin cihazı destekleyen bir sürüm değil.yine yanlış bilmiyorsam controlapp olan seninkine uygun.yani icontrol2012 veya 2013 olan değil.yinede digicom veya benden daha çok bilgisi olan diğer arkadaşlara sorarsan iyi olur.
    controlapp kullanıpta bu hatayı veriyorsa ağ ayarlarını doğru yaptıgına emin ol.cihaz oncelikle ağa girmişrmi ip almışmı ona bak.eger ip almışsa ve baglantıda sıkıntı yoksa controlapp üzerinden ip numarını yazıp arat.cihaz çıkacaktır zaten.

encelikle cevep verdigin için teşekkürler icontrol pioneerin sitesinde destekliyor diye gözüküyor artı youtubede vsx1022 benim modeli icontrol ile kullanan
    video larda var linkden baka bilirsin hocam destekliyor 1022
    http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/AV-Receivers/iControlAV2

şimdi hocam avrnin ayarlarından network on durumda ethernet kablosu ile baglıyorum modeme bakıyorum ağayarlarında görünüyor ip atanmış durumda
    modemde lan ışığı yanıyor burayakadar herşey tamam ama ipad mini ve samsung es 3 ile baglanmaya çalıştıgımda sürekli hata veriyor
    ağdan atanmış ip numarasınıda giriyorum yine aynı hatayı veriyor delirmek üzereyim avr den başka bir ayarmı yapmam gerekiyor?

@digicom

merhaba hocam zaten ben bu kombinasyonu düşünüyordum forumda alan olunca bir danışayım istedim sağolasın sende elinden geldiği kadar yardımcı oluyorsun teşekkür ederim maddi olarak 3000-3500 ayırdım yetermi bilmiyorum 923 fiyat olarak var ama magnat setin harici fiyat olarak göremedim acaba sizin set kaça mal oldu özel değilse yazabilirseniz sevinirim piyasada birçok alternatif var uydu tipi almamda bookself tipi alabilirim aslında monitor audio gözüme çarpıyor ama 2 si arasında kıyas yapmak lazım bana güç lazım değil şimdi sistemdeki ayarlarımla vsx-520 ve s-es3tb set 0 db de 40 a getirmem gerekiyor buda anfinin sesinin yarısı bu kadar açmamın nedeni konuşma seslerinin az gelmesi aksiyon yada patlama oldumu çok ses oluyor kısmak durumunda kalıyorum yeni alacağım sistemde böyle sorun istemiyorum bana sadece kısık sete tüm detayları eşit bir şekilde surrond olarak alabileyim bana yeter öyle gümbür gümbür açamıyorum zaten kullanacağım alanda 20 m2 odanında içi dolu acaba kuleler boğulmasın fazla gelir diye başka alternatif düşündüm gene magnat 202 den 4 tane alıp birde sub ve merkezle kursam nasıl olur ? yada avr olarak pio mu seçeyim yoksa başka marka mı yani yamaha sinema için iyi diyorlar birde denoun x li seri yeni avrleri var onlarada bakmak lazım bana müzik lazım değil harici stereo sistemim var bana yetiyor sinema işinide bir seferde halledersem en az 2 yıl kullanmayı düşünüyorum birde yatırımı hoparlöre yatırın diyenler var oda mantıklı geliyor valla hocam bu ara kafam çok karıştı ne yapsam bilemedim birçok kombinasyon çıkıyor deneme imkanım yok bulunduğum ilde hifi işi yapan iyi bir yer olsa iyi olacak ama işte yok onun için sizlere başvuruyorum neyse hocam fazla uzattım sorularıma zaman ayırıp cevapladığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır çok teşekkür ediyorum sisteminizide güle güle kullanın

• quote:

quote:

quote:

sevinirim

@sarpcore

encelikle cevep verdigin için teşekkürler icontrol pioneerin sitesinde destekliyor diye gözüküyor artı youtubede vsx1022 benim modeli icontrol ile kullanan

şimdi hocam avrnin ayarlarından network on durumda ethernet kablosu ile baglıyorum modeme bakıyorum ağayarlarında görünüyor ip atanmış durumda
    modemde lan ışığı yanıyor burayakadar herşey tamam ama ipad mini ve samsung es 3 ile baglanmaya çalıştıgımda sürekli hata veriyor
    ağdan atanmış ip numarasınıda giriyorum yine aynı hatayı veriyor delirmek üzereyim avr den başka bir ayarmı yapmam gerekiyor?

@digicom

başka herhangi bir ayar gerekmiyor.yani ağ baglantısı duzgun calısıyor ise zaten app ile baglantı yapabilmen lazım.başka bir seyde aklıma gelmiyor.

0212 470 0 800 bu numarayı bi ara istersen.sonuçu yazarsan iyi olur.belki başkasınında basına gelmiştir oda faydalanır.

• quote:

merhaba hocam zaten ben bu kombinasyonu düşünüyordum forumda alan olunca bir danışayım istedim sağolasın sende elinden geldiği kadar yardımcı oluyorsun teşekkür ederim maddi olarak 3000-3500 ayırdım yetermi bilmiyorum 923 fiyat olarak var ama magnat setin harici fiyat olarak göremedim acaba sizin set kaça mal oldu özel değilse yazabilirseniz sevinirim piyasada birçok alternatif var uydu tipi almamda bookself tipi alabilirim aslında monitor audio gözüme çarpıyor ama 2 si arasında kıyas yapmak lazım bana güç lazım değil şimdi sistemdeki ayarlarımla vsx-520 ve s-es3tb set 0 db de 40 a getirmem gerekiyor buda anfinin sesinin yarısı bu kadar açmamın nedeni konuşma seslerinin az gelmesi aksiyon yada patlama oldumu çok ses oluyor kısmak durumunda kalıyorum yeni alacağım sistemde böyle sorun istemiyorum bana sadece kısık sete tüm detayları eşit bir şekilde surrond olarak alabileyim bana yeter öyle gümbür gümbür açamıyorum zaten kullanacağım alanda 20 m2 odanında içi dolu acaba kuleler boğulmasın fazla gelir diye başka alternatif düşündüm gene magnat 202 den 4 tane alıp birde sub ve merkezle kursam nasıl olur ? yada avr olarak pio mu seçeyim yoksa başka marka mı yani yamaha sinema için iyi diyorlar birde denoun x li seri yeni avrleri var onlarada bakmak lazım bana müzik lazım değil harici stereo sistemim var bana yetiyor sinema işinide bir seferde halledersem en az 2 yıl kullanmayı düşünüyorum birde yatırımı hoparlöre yatırın diyenler var oda mantıklı geliyor valla hocam bu ara kafam çok karıştı ne yapsam bilemedim birçok kombinasyon çıkıyor deneme imkanım yok bulunduğum ilde hifi işi yapan iyi bir yer olsa iyi olacak ama işte yok onun için sizlere başvuruyorum neyse hocam fazla uzattım sorularıma zaman ayırıp cevapladığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır çok teşekkür ediyorum sisteminizide güle güle kullanın

senin durmunu cok iyi anlıyorum.aynı ortak sorunlarımız var.ben yine cevap verirken altını cizerek soyluyorum bu soylediklerim beni baglar.kendi sahsi dusuncemdir.kesin boyledir asla demiyorum.eger yuksek db cıkmanı gerektirecek bir durum olmasın istiyorsan , ayrıca bir muzık icin sistemin varsa,yerinde dar ise bence kompak bir sistem alman daha mantıklı.sadece sinema için uretilen sistemler senin işini gorecektir.bu benim fikrim.baskası farklı bir cozum soylebilirim bilemiyorum.
    kompak sistemlerin bir cogunu dinledim.dişnlemekle yetinmedim hatta aldım sattım falan filan.diyeceksinki neden o zaman kule tipi hop kullanıyorsun.onun nedenide ikinci bir hop ve anfi alıp muzık icin kullanayım diye ayrı bir para vermek istemedim.hepsini tek bir set içersinde halledeyim parası uygun olsun sistemde tatmin etsın yanı fiyat performans olsun istedim.
    yoksa canton 125 mx,vector 5.1 focal sib 5.1,boston 5.1 vss gibi hepsini evimde kullandım ve hepside cok basarılı.sinema ve oyunda cok iyiler.ama muzıkte pek degil.yine içlerinden focal ve vectoır idare eder muzıkte.
    bana kalırsa sinema için boyle bir sistem işini gorecektir.ayırdıgın butceyide goz onunde bulundurursak sana tavsiyem dali fazon 5.1 almandır.cok begenmiştim.
    raf tipi olarakta yaapbilirsin.mesela asagıdaki linklerdeki gibi:

http://www.klipsch.com/rb-51-ii-home-theater-system

http://www.klipsch.com/rb-61-ii-home-theater-system

http://www.klipsch.com/rb-41-ii-home-theater-system

fiyatları nasıldır tam bilmiyorum.örnek olarak yazdım.kullanan arkadaslardan performans bilgileri alınabilir.benhttp://www.klipsch.com/rf-42-ii-home-theater-system bir ay kadar evimde kullandım ve su ana kadar kullandıgım sinema için diyorum en iyilerindendi.en iyisi hangisi dersen sinema oyun muzık tv için genel anlamda diyorum bana gore ma rx tir.tabi klipsch ust modellerini deneyemedim evimde.
    yatırımı hoplara yapın diyenelr dogru soylemiş.avr sonrada degisebilirsin ama hoplar iyi olunca uzun sure kullanabilirsin.ama gidip atıyorum rx8 kule tipi hop aldın avr olarakda 520 kullanmak cokta dogru olmaz.
    çok kafanı karıstırma.oyle deli gibi dusunecek bir durum yok.paranı ortaya koy alabilecegin en iyi hopları al sonrada avr alırsın.
    her dedigini cevap evrdimmi bilmiyorum veya verebildimmi.en iyisini sen bilirsin.bizim dememizle cok olacak iş değil zaten.kendini cok zorlama.umarın en iyisini secersin.keyif almasını bil gerisi onemli degil.

merhaba hocam sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum çok sağol yardımların için ben sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum elimde öyle fazla sistem geçmedi bu 520 ile ilk sinema sistemin tabi ne kadar sinema sistemi denirse sizin gibi birçok markayı dinleme deneme imkanım yok onun için değerli bilgilerinize ihtiyacım oluyor dediğim gibi 20 m2 ye aslında şuan bile kuleler boğuluyor gibime geliyor onun için bookself yada uydulu modellere bakayım en iyisi klipsch leri çok duydum vede 1-2 inceleme okudum sinemada gerçekten başarılı ayırdığım bütçenin üstünde ama acelesi yok temkinli hareket edicem belki uyduluda alabilirim dediğiniz modellerin hepsini inceleyeceğim benim öyle fazla yükseklerde gözüm yok o zaman 520 ile devam edip ilk etapta hoparlör işini halledip ileridede avr alırım sizin sistemde çok iyi o kuleleri stereo anfi ile sürdünüzmü deymeyin keyfinize güzel bir tercih yapmışsınız hocam tüm sorularımı sıkılmadan usanmadan vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum bu işlerde en iyisinin sonu yok kendimize yetecek bir şey aldık mı tamam tekrardan çok teşekkür ederim hocam kalın sağlıcakla

• quote:

merhaba hocam sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum çok sağol yardımların için ben sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum elimde öyle fazla sistem geçmedi bu 520 ile ilk sinema sistemin tabi ne kadar sinema sistemi denirse sizin gibi birçok markayı dinleme deneme imkanım yok onun için değerli bilgilerinize ihtiyacım oluyor dediğim gibi 20 m2 ye aslında şuan bile kuleler boğuluyor gibime geliyor onun için bookself yada uydulu modellere bakayım en iyisi klipsch leri çok duydum vede 1-2 inceleme okudum sinemada gerçekten başarılı ayırdığım bütçenin üstünde ama acelesi yok temkinli hareket edicem belki uyduluda alabilirim dediğiniz modellerin hepsini inceleyeceğim benim öyle fazla yükseklerde gözüm yok o zaman 520 ile devam edip ilk etapta hoparlör işini halledip ileridede avr alırım sizin sistemde çok iyi o kuleleri stereo anfi ile sürdünüzmü deymeyin keyfinize güzel bir tercih yapmışsınız hocam tüm sorularımı sıkılmadan usanmadan vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum bu işlerde en iyisinin sonu yok kendimize yetecek bir şey aldık mı tamam tekrardan çok teşekkür ederim hocam kalın sağlıcakla

inşallah size göre güzel ve keyfini süreceginiz bir ssitem toplarsınız.aklınız kesinlikle şuda olsaydı buda olsaydı şeklinde takılmasın.sonuçta burada imkanlar dahilinde hareket ediyoruz.yoksa ben monitor audio rx setimizi niye satayım.çok iyi bir sistemdi.ama şu an içinde dusundugumde sistemimden son derece memnunum.oyle çoık pahallı deiğil ve performansı bana göre yeterli.son bir sey daha aklıma gelmişken soyliyim.raf tipi olarak heco victa prime serisinden 302 onlere 202 arkalara center ve 252a sub ilede bir sistem oluşturulabilir.sinema performansı nasıl olur cok emin değilim gerçi ama bir öncekiş serisi 201 ve 301 dinlemiştim çok başarılı bulmuştum.tecrubeli arkadaslara danısabilirsin.hatta gsa dan orhan ile telefoında gorusebilirsin.o bir cok test yapmıştı.sana daha net fikir verebilir.

merhaba hocam inşallah çok haklısınız hocam akılda kaldımı iyi olmuyor en iyisi bütçe dahilinde en iyi f/p ürünleri almak hocam şuan stereo olarak quadral kullanıyroum sesi çok iyi ve temiz alman hoparlörlerinin genel karekteri bu olduğunu düşünüyorum magnat ve heco için bi ara media markta hecoları gördüm ama dinleme imkanım olmadı aslında alman hoparlörlerinin müzik performasları güzel en azından ben öyle düşünüyorum sinema için ise bilgili üstadlara sormak lazım olmadı orhan bey ile iletişime geçip fikir alabilirim hocam çok teşekkür ediyorum hocam vakit ayırıp cevap verdiğiniz için kalın sağlıcakla
  • PROAV yi aradım Tuncay Bey bütçeme göre 923 yerine 921 önerdi. Elinde olduğu için mi bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

sevinirim

@sarpcore

@digicom

Slm Oxata,aynı sorun bendede var.şöyleki ipadden uygulmayı ilk açtığımda cihaza bağlanıyor. Daha sonra cihazı kapatıp tekrar ıpad den uygulamayı actığınızda bağlantı hatası alıyorum. Bu yük ihtimal uygulama ile ilgili sorun var.kesin çözüm bulursak haberleşelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.