Şimdi Ara

Pioneer VSX-923 Kullanıcı Yorumları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
12.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

Orijinalden alıntı: doctor_1989

arkadaşlar araştırma yaparken bu topic dikkatimi çekti,,neredeyse yorum yazan tüm arkadaşlar benim istediğim şeyi yazmışlar :)
    pioneer vsx-528 veya vsx-923 ile magnat 800 hoparlörlerin performansı nasıl olur,iki receiver arasında bu hoparlörlerle ses kalitesinde hissedilir fark olur mu,sinema performansı ve kalite istiyorum :) herkes aynı şeyi yazmış
    bu arkadaşlar arasında var mı istediğini elde edebilen,,nasıl bir sistem kurdunuz?hangi receiver ve hoparlörleri tercih ettiniz?

magnat 800 aşırı derecede güç isteyen bir hop değil.528 ilede gayet rahat sürülebilir.burada para farkı ve diğer özellikler bakımından kıyaslama yapıp tercih noktasında bir karar verebilirsin.

işte o konuda biraz kararsız kaldım hocam,,ses iki model arasında film izlerken ses kalitesinde bir fark olur mu? 923 modelinde farklı olarak bazı DTS ve Dolby Digital codecler var,bunlar ne derece fark eder?genelde mkv film izlerim,,ayrıca 923 modelinde Virtual depth,virtual surround back,virtual height,virtual wide gibi surround özellikleri
    var,,bunlar seyir kalitesine ne derece etki eder yoksa hikayeden uydurulmuş farkı hissedilmeyen özellikler midir,,

son olarak da mkv filmleri televizyona ( panasonic 47wt60 ) harici hard disk ile bağlıyorum,,bluray player yada media player kullanmıyorum,,sözkonusu ses formatlarına
    bir etkisi var mıdır yoksa hdmi ile receivera bağladıktan sonra ses işini tamamen receiver mi üstleniyor,,tv de bu dts ve dolby digital codeclerinin hepsini olduğunu
    sanmıyorum zira pioneer receiverlarda 10-12 tane ses formatı çözdüğünü falan yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_1989 -- 28 Şubat 2014; 18:58:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

arkadaşlar araştırma yaparken bu topic dikkatimi çekti,,neredeyse yorum yazan tüm arkadaşlar benim istediğim şeyi yazmışlar :)
    pioneer vsx-528 veya vsx-923 ile magnat 800 hoparlörlerin performansı nasıl olur,iki receiver arasında bu hoparlörlerle ses kalitesinde hissedilir fark olur mu,sinema performansı ve kalite istiyorum :) herkes aynı şeyi yazmış
    bu arkadaşlar arasında var mı istediğini elde edebilen,,nasıl bir sistem kurdunuz?hangi receiver ve hoparlörleri tercih ettiniz?

magnat 800 aşırı derecede güç isteyen bir hop değil.528 ilede gayet rahat sürülebilir.burada para farkı ve diğer özellikler bakımından kıyaslama yapıp tercih noktasında bir karar verebilirsin.

işte o konuda biraz kararsız kaldım hocam,,ses iki model arasında film izlerken ses kalitesinde bir fark olur mu? 923 modelinde farklı olarak bazı DTS ve Dolby Digital codecler var,bunlar ne derece fark eder?genelde mkv film izlerim,,ayrıca 923 modelinde Virtual depth,virtual surround back,virtual height,virtual wide gibi surround özellikleri
    var,,bunlar seyir kalitesine ne derece etki eder yoksa hikayeden uydurulmuş farkı hissedilmeyen özellikler midir,,

son olarak da mkv filmleri televizyona ( panasonic 47wt60 ) harici hard disk ile bağlıyorum,,bluray player yada media player kullanmıyorum,,sözkonusu ses formatlarına
    bir etkisi var mıdır yoksa hdmi ile receivera bağladıktan sonra ses işini tamamen receiver mi üstleniyor,,tv de bu dts ve dolby digital codeclerinin hepsini olduğunu
    sanmıyorum zira pioneer receiverlarda 10-12 tane ses formatı çözdüğünü falan yazıyor

ses kalitesini cok yasayacaız bir hoparlor degil zaten 800 set.burada cok takılı kalma bence.eger ust seviye bir hop almak istersen veya ileride boyle bir update dusunuyorsan 923 al.ama tabiki bu işin sonu yok.vsx serisi yetmez bu sefer lx alayımmı diye kafaya takarsın.
    o dedigin virtual ozellikleri ben hiç kullanma geregi duymadım.yapı olarak zaten orjinallıkten hoslanırım o yuzden hic ses efekleriyle ugrasmam.sadece digiturkte pro logic kullanıyorum o kadar.birde streto filmlerde dolpi movie kullanıyorum 5.1 yapsın diye.yuzde doksan 5.1 film izledigimden cok az filmlerde oluyor bu.
    hangi kaynak olursa olsun ses çözme işini anfiye yaptırıyorum.media player farkı tabiki var.ama ust modellerde bu farkı daha iyi analrsın.oppo mesela.içersinde dac falan var.
    codec olayı zaten belli.dts dolby digital stereo falan.artık standart gibi.butun anfiler bu işi goruyor zaten.bence kafanı cok bulandırma bu kadar arada kalacagına veya sonra icine dert olacagına 923 al bitsin.

• arkadaşlar fikirlerinizi paylaşırmısınız?

Pioneer vsx-923 receiver almayı planlıyorum ve buna
    JBL es90 veya es 100 frontlar nasıl olur sizce.. kullanan arkadaşlar varmı
    kimisi jbl hoplar denonlarla iyi diyor kimisi jbl de tiz ler eksik diyor ama teknik özelliklerine bakılırsa eksik değil gibi
    center olarak ta jbl es25 düşünüyorum

siz ne dersiniz?
  • arkadaşlar merhaba,

vsx-921 ile spotfy dinlemenin bir yolu var mı acaba?
    mesela android telden filan aktarabiliyor muyuz?
    bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdevran

arkadaşlar merhaba,

şimdiden teşekkürler.

Bluetooth parcasi var bende avr nin onunla denedim oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

arkadaşlar merhaba,

şimdiden teşekkürler.

zaten masrafsız bir yol olsa şaşıracaktım
    cevabınız için teşekkür ederim, artık alacağız bir tane.
    o kadar masraf yaptık eşim o özelliğin olmadığı öğrenirse aramız bozulurdu zaten

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

şimdiden teşekkürler.

zaten masrafsız bir yol olsa şaşıracaktım
    cevabınız için teşekkür ederim, artık alacağız bir tane.
    o kadar masraf yaptık eşim o özelliğin olmadığı öğrenirse aramız bozulurdu zaten

Eğer modelinize bağlar sanız AirPlay diye bi özelliği daha var

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    sanırım burada ne demek istediğinizi anlayamadım,
    bildiğim kadarıyla aynı ağda olmaları gerekiyor burası tamam,
    amfi ve android tel (note2-note3) aynı ağda ise bluetooth harici bir aktarım şeklide oluyor mu yani spotify için?
  • mdevran kullanıcısına yanıt
    AirPlay özelliği için wi-fi adaptör şart değil.Vsx-921 ile ipad veya iphone nin aynı ağda olması yeterli (aynı modem ).Vsx-921 açıkken ipad veya iphoneden müzik dinlerken ileri parça atlatma simgesi yanında airplay işareti çıkıyor.O kısma tıklayarak çalan müziği vsx-921 den dinleyebiliyoruz.
    Bir arkadas tan direk aldım size yazdım

anladım teşekkür ederim
    ipad ve iphone kullanmayı bıraktık, umarım android için de bişeyler çıkar ileride
    yani airplay özelliğini kullanamayacağım.

bu arada wifi adaptörü mü gerekiyor bluetooth adaptörü mü spotfiy için?
    sanırım karıştırdım link filan vermeniz mümkün mü rica etsem?
  • quote:

anladım teşekkür ederim
    ipad ve iphone kullanmayı bıraktık, umarım android için de bişeyler çıkar ileride
    yani airplay özelliğini kullanamayacağım.

bu arada wifi adaptörü mü gerekiyor bluetooth adaptörü mü spotfiy için?
    sanırım karıştırdım link filan vermeniz mümkün mü rica etsem?

Iphone da olan android de de var siz yapın olacaktır

• spotfiy için veya adroid ve ios için adaptore ihtiyacınız yok.ağ üzerinden kullanabilirsiniz.aynı ağda olması yeter.
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar teşekkür ederim bu güzel haber
  • bana cevap yok mu hiç ? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost588

bana cevap yok mu hiç ? :))

jbl sadece magazalarda biraz dinledim ama hiç kullanmadım.net bir şey soyliyemiyicem.o yuzden cevap yazmadım.bilgisi olan bi arkadaş cevaplarsa daha iyi olur.
  • Merhaba arkadaşlar birkaç cihaz arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim:

Yamaha RX-A 820
    Onkyo TX-NR727
    Denon AVR-2313
    PIONEER VSX 923

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Baron -- 6 Mart 2014; 16:40:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Merhaba arkadaşlar birkaç cihaz arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim:

Yamaha RX-A 820
    Onkyo TX-NR727
    Denon AVR-2313
    PIONEER VSX 923
    PIONEER SCLX76

Tabiki 76

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Merhaba arkadaşlar birkaç cihaz arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim:

Yamaha RX-A 820
    Onkyo TX-NR727
    Denon AVR-2313
    PIONEER VSX 923
    PIONEER SCLX76

Tabiki 76

Çok özür dilerim 76 nerden eklendi listeye bilmiyorum ama 76 iptal. bütçemin çok çok üstünde..

Diğer 4ü arasından birini tavsiye edermiydiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Baron -- 6 Mart 2014; 16:42:47 >
  • Kızıl Baron kullanıcısına yanıt
    http://gsaelektronik.com/urun/pioneer-sc-lx73-sinema-amfisi-ozel-fiyat-avantaji_615.aspx?CatId=109
    Bu geçici olarak bu fiyata satılıyor bunu al 923 alacagina

maalesef bunda 4K upscale yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.