Şimdi Ara

Pioneer mı ? Jbl Mı ? yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2.el bi tesisat almaya karar verdim tanidik satan abimiz işin ehli arkadaşlara sormadanda almak istemedim acıkcasi.

Öncelikle arabam Fiat Fiorino Bagaji ufak bide kabin girecek içine bagaj daralacak ben yerden tasarus yapmak için 25 cm düşündüm.Sizin de fikirlerinizi bekliyorum tabiki.
    1. olarak harward hr-508a modeli anfi var.
    bilgi için linkte vereyim :http://www.bilgestore.com/store/ProductDetails.aspx?productId=68538
    2.olarak 2 tane sub bas var ama kararsiz kaldim

* JBL GT4-10 25 CM (bu ürün sıfır alıcam)
    www.eliftuning.com
    Elif Tuning Otomotiv Eticaret Sistemi
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=3984&k_id=643&kn=JBL

* PIONEER-TS-W255F (Bu ürün 2.el alıcam)
    www.birnumaram.com
    Birnumara.com Güvenli Bir Alışveriş İçin.
    http://www.birnumaram.com/index.php?do=catalog/product&pid=13733

Sormak istediğim yukaridaki anfiye göre Hangi sub bas Tavsiye edersiniz daha iyi verim hangisinden alırım.

Yorumlarınızı bekliyorum.

• kabinsiz kullanacaksanız pioneer free air woofer alırsınız bagaj üstü pandizota takarak kullanırsınız.

jbl alırsan kabinle kullanman gerekecektir bagajdan geriye pek bişey kalmaz.
  • Kabin olacak sub'i onun için 25cm lik alıyorum bide kabini ona göre alıcım.
  • kabin portlu olursa bagaj adına bişey kalmayacaktır. portsuz olanlar daha az litreli kabine ihtiyaç duyarlar.

jbl bitesinde woofer için gerekli litreler veriliyor. oradan ne kadar büyüklükte olacağını öğrenirsiniz.

kabin ölçüsüde olması lazım. elinize bir metre alıp bagajda tatbik edebilirsiniz. jbl in sitesi yardımcı olacaktır.

kabinin portlusu daha makbul. daha derinden kuvvetli vuruyor. gt5-12 1100 watt portlu kabinle kullanıyorum iyi vuruyor. tabi bagajın geniş olmasından dolayı aldım bu ürünü
  • öncelikle yorum için cok teşekkürler.
    Ama bikac sorum daha olacak 1.olarak portlu derken neyi kast ediyorsunu onu anlamayamadim.
    2.de yukaridaki ürünlerden en verimli sesi almam için hangilerini kullanmam lazım yani bas pioneer mı yoksa Jbl mı kullanayim?
  • yukardaki ürünlerde pioneer den iyi verim alabılmen için biraz büyük bir kabine ihtiyacın olcak bu durumda bagajda yer kaplayacaktır, pandizotta kullanırım dersen olur ancak her pandizotta da iyi verim vermezler pandizot kapatıldıgında mümkün oldugunca az hava gecirmei gerekir. jbl daha uygun görünüyor.
  • Arkadaşlar Ürünleri 2 3 gün içinde alıcam yanlış bir adim atmak istemiyorum başka fikri olan varmı ? JBl mı Pioner mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunayaydin -- 10 Temmuz 2008; 1:12:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JBL sub var bende 30cm.lik ortası gümüş renkli olandan acayip akustik yumuşak bir bass sesi veriyor. Pioneeri de denedim bass sesini tok veriyor akustik güzel değill. Tavsiyem JBL
  • pioneer tsw255C kullanıyorm 25 cm 350 watt rms 30 cmlk bicok wooferdan cok daha iyi performans..
  • kardeş sen demişin ki kabinde kullanıcam mecburen senin jbli alman gerek ordaki pioneer free air bas yani pandizotta kullanılır veya çoook büyük bir kabin yaptırman gerekir ki o da senin bagajın kadar büyük olmalı eğer portsuz kabin kullanırsan hacim küçülür ses tok gelir eğer portlu kabin kullanırsan ses daha iyi gelir kabin hacmi brz büyür
  • Free Air dönemi seneler öncesinde kaldı..Al bir tane 10" Jbl Gt4,onun litresinde şekil olarak en küçük kabini yaptır..Olay bitsin,ayrıca Harward amfiye hiç bulaşma derim..
  • bir kere o araçta 25 cm subla sokağa dinletme gibi bi heves içinde olma baştan söyliyimaslında free-air senin için daha uygun görünüyorpandizota koyarsın hem bagajdanda fazla yer kaplamaz kabin sorunun filan olmazvede emin ol 25 cm pandizottaki free-air 25 cm bagajda duran kabinli subdan daha iyi performans verir

• öncelikle herkese selam evimde kullanmak için 1000 lik hoparlor kulanacagım... 2 adet stüdyo hoparlörüm mevcut birde ev anfisi 2x100 watt bunlar pek tatmin edici degil jbl 1000 almayı düşünüyodum nasıl olduysa bunlardan aldım herneyse lafı fazla uzatmım
    öncelikle 1000 lik bir jbl veya pioneer (kabin içerisinde kulanacagım) tek hoparlor ve tiz ve bass olacak şekilde ses e ayrı sub a ayrı bir hoparlor degil tek bir hoparlor kulanacagım ve anfi bunları pc ye baglıcam total nekadar tutar
    yada istedigim şeyi bula bilirmiyim
    ((pc açık alanda))
    NOT:Öncelikle iyi bir ses ve bass alabilirmiyim... yoksa 5.1 mi almalıyım
    yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim
  • jbl'e nazaran ohm,db ve bass değerleri ile yılların ses deneyimi PİONEER
  • pioneer bu işin uzmanı öncüsüdür eğer pioneerdan daha iyi bir marka varsa o da blaupunktdur
  • anfi harward alma hayatının hatasını yaparsın.
    bass ta kicker olsun.
  • Pioneer ama 2. el tesisat kurmak ne derece saglıklı olur bılmem
  • jblnin rms degeri dusuktur beslemesi kolaydir tonlamasida iyidir
    pioneerin rms degeri yuksektir beslemesi zordur eger tam gucte beslersen sert ve desibelli calar
    bunun secimini dinleyecegin muzik tarzina gore yapacan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıllık hort adam şimdiye arabayı satmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.