Şimdi Ara

Pinti arkadaşlarınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim var,buraya yazsam pintiliklerini siz utanırsınız o derece.

• Vardı, artık arkadaşım değiller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hem pinti hem beleşci olan arkadaşlarım var.Bu kadar da olmaz,ben utanıyorum pintilikleri,beleşcilikleri karşısında.Pintiliğinden utanmasa mc veya burgerking de felan ucuz diye gidip çocuk menüsü bile alır.
  • yazda utanalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parası olmayana bir şey demem ama olup da cimrilik yapanın kafaya kızgın demiri geçirmek istiyorum
  • 5K maaş alıp dolmuş parası vermemek için evine yürüyerek giden,
    evini 700 tlye kiraya verip kendisi 300 tl yakıt+kira ile kurum lojmanında oturarak başka personelin hakkını gasp eden eden
    yemek ısmarlamamak için köşe bucak kaçan tanıdıklarım bulunmaktadır.
    ayrıca 14-15 yaşında ergenlerden değil 40-45 yaşında aklı selim insanlardan bahsediyorum.
    insanlar yaşlandıkça daha bir tamahkar oluyor
  • saçmalama niye olmasın sana nasıl bişey vereyim ben ona bozuk çıkmadıgında çıkarıp veriyorum ben isteyince 1-2 lira tribe giriyor duymazdan geliyor ben öyle şeyin lafını yapmam 5 lira istesin isterse değerini bilmiyor ama veriyorsunda nası rahat yaşıyorlar şu insanlar bunu anlamıyorum arkadaşına bişey ismarlarken bile düşünenler var yazık yani bi ortama girip herşeyden yiyip 5 kuruş para vermeyenlerde var hepsini tutup sakatlıycaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Kız Var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz olur mu göz göre göre yapıyorlar birde dışarıda yemek vs bir şeyler yapıcaz diyoruz bende para yok diyor tamam eyvallah biz veririz sonra çıkıyoruz mekandan bakıyoruz cebinde para var bu ufak bir şey birde arkadaşın dediği gibi yazsam hepsini siz utanırsınız
  • Kendini zorla yemeğe davet ettiren tanıdık var.

Arkadas diyemiyorum artık. Midemi bulandiriyorlar.
  • her gün 2.5 liraya tavuk döner alıp bir de sağlıklı olduğunu iddia eden arkadaşım var.
  • Bonkör arkadaşınız var mı diye sorsan yarısı bile etmez

Tamam cimri olsun sorun değilde sürekli bunu davranışıyla belli edenler rahatsız ediyor bi vakitten sonra iyi niyetten çıkıyor olay
  • Pintilik dışında birde yardımseverliği ve iyi niyeti kullanma var.Enayi felan sanıyorlar heralde,her işi yaptırmaya kalkıyorlar bazen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.