Şimdi Ara

Kargo en geç saat kaça kadar gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
38.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kesin gelmesi gerekiyordu, kargo takipten baktım taşıma durumunda gözüküyor. En geç saat kaça kadar bekleyeceğim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kargo En Geç Ne Zaman Gelir?

Online alışverişin yaygınlaşmasıyla birlikte, "Kargo en geç ne zaman gelir?" sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu sorunun cevabı, kargo şirketine, teslimat adresine ve siparişin verildiği saate göre değişiklik gösterebilir.

Genel olarak, kargo şirketleri hafta içi sabah 09:00 - 18:00 saatleri arasında teslimat yaparlar. Bazı şirketler, hafta sonları da teslimat hizmeti sunabilir. Ancak, akşam saatlerinde kargo teslimatı yapılıp yapılmadığı şirket politikalarına göre değişir.

PTT Kargo gibi bazı şirketler, akşam saatlerinde de teslimat hizmeti sunarlar. Ancak, bu hizmet genellikle ek bir ücret karşılığında sağlanır. 6'dan sonra kargo gelip gelmeyeceğini öğrenmek için ilgili kargo şirketinin web sitesini veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Kargo teslimat süresi, teslimat adresine göre de değişebilir. Örneğin, büyük şehirlere teslimatlar genellikle daha hızlı yapılırken, kırsal alanlara teslimatlar daha uzun sürebilir.

Siparişin verildiği saat de kargo teslimat süresini etkileyebilir. Aynı gün teslimat hizmeti sunan bazı kargo şirketleri vardır. Ancak, bu hizmet genellikle ek bir ücret karşılığında sağlanır ve tüm bölgelerde mevcut olmayabilir.

Kargo teslimat süresi hakkında kesin bilgi almak için siparişi verdiğiniz kargo şirketinin web sitesini kontrol etmeniz veya müşteri hizmetlerini aramanız önerilir. Bu şekilde, kargonuzun en geç ne zaman teslim edileceği hakkında doğru bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yarın gelir heralde.
  • Ya tam bizim ilçede taşıma durumunda gözüküyor. Bilen yok mu?

-- dağıtıma çıktı seklinde --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topuklu ayakkabı -- 26 Mayıs 2011; 19:36:12 >
  • Lütfen yardım
  • saat 5.30 dan sonra gelmez yarın saat 10-11 gibi elinde olur.

edit:Satt yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku* -- 26 Mayıs 2011; 20:24:48 >
  • 12 ye kadar yolu var bence dağıtıma çıktıktan sonra mutlaka gelir bence bize 11 de geldiğide oluyordu
  • Ben de bekliyorum bugün. Bursadayım. Ptt kargo bekliyorum. Dağıtımda diyor ama hala gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dağıtıma çıktıysa gelir bana bir keresinde 9 30 gibi gelmişti.5 30 dan sonra felan gelmez denilmiş inanma.
  • ohooo ptt kargoysa ben 10dan fazla kargo aldım diğer şehirlerden aras,ptt,yurtiçi,mng,ups
    hiçbiri 5.30 dan sonra getirmedi, Denizli Merkez'deyim
  • benim bilidiğim mesai saatleri içinde ya 17:00 yada 20:00
  • 9-10 da geldiğini bilirim Ama artık bugün umudu kes yarın sabah elinde olur
  • Ptt kargo bu sabah kargom 9:30 da "Dağıtıcıya Verildi" yazıyor, evde değildim yeni geldim. Eğer gelip beni bulamadıysa kargoyu en yakın şubeye mi bırakır yoksa il kargo işlem merkezine mi bırakır gerçi kağıt falanda yok kapıda, geldik bulamadık tarzında. İşin kötü yanı yarın yine evde yokum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.