Şimdi Ara

Ping Düşürme NA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar iyi günler size bir sorunumu paylaşmak istiyorum ve bir kaç sorular sormak istiyorum.

Ben Türkiyeden bağlanıyorum Kuzey Amerika Serverine Genellikle 210 215 arasi Ping oluyor. Bu ping beni rahatsiz ediyor. Sorunun uzaklıktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Herkes boyle soyluyor Internet hizimi en yuksek yapsam bile bunu 150 yapamazmiyim yada 110-150 arasi birde diger sorum şu diğer ülkelerdeki kişiler için bu sorun aynımı adam Amerikadan EUW serverini 120 Ping ile oynuyor. Birde Danimarkali adam NA'yi 90 pingle oynuyor. Bu 215 ping'i 150 160 civari yapmak için ne yapmalıyım bir fikri olan varsa paylaşabilirmi NA da oynamak cok istiyorum.

http://i.hizliresim.com/NVnzWY.png

buda internet hizim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
     Ping Düşürme NA

• Na da ping sıkıntısı olmasaydi herkes na da oynardi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ping 1 MS Ben euw'dayım 60 pingle oynuyorum ama türkiyede yaşayıp na da oynayanların genel sorunu bu ping serverın uzaklığından kaynaklıdır çünkü türkiyede yaşayıpda na da 60-80 ping arası oynayan ne duydum ne gördüm.
  • Ben de 20 mbps fiber internet var NA'da 220 yazıyordu ping yeşil gösteriyordu ama bariz bir şekilde şampiyonlarım komutları geç uyguluyordu.
  • Problem senin netinde değil NA nın alt yapısı farklı olduğu için en iyi net sende de olsa 200 ping den aşağı almazsın
  • Düşmüyor düşse zaten euw yerine Na geçirdik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZeusunAmcası kullanıcısına yanıt
    altyapıyla ne alakası var allah aşkına NA nın sunucusu amerikada TR ve EUW almanyada o yüzden ping farkı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altyapi falan degil, acin dunya haritasini bakin Amerika nerede. Turk ve avrupa serverlarinin aksine Na almanyada degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

altyapıyla ne alakası var allah aşkına NA nın sunucusu amerikada TR ve EUW almanyada o yüzden ping farkı var.

Onu söylemek istedim işte yani sunucular amerikada Alt yapı falan demişim
  • Uydu internet var. Google a yaz bulursun. Evinin balkonuna felan direk uyduya bağlanan cihaz koyuyorlar. Tepki süresi çok düşük(Ping). Kesenin ağzını acacam. İlla na da oynayacağım diyorsan uydu internet al. Gayet düşük pingle oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

ping 1 MS Ben euw'dayım 60 pingle oynuyorum ama türkiyede yaşayıp na da oynayanların genel sorunu bu ping serverın uzaklığından kaynaklıdır çünkü türkiyede yaşayıpda na da 60-80 ping arası oynayan ne duydum ne gördüm.

Biz Türkiye'de en az 80 pingle oynuyoruz :) Malum fiber altyapı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.