Şimdi Ara

Pierre Webó Transfer Başarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pierre Webó,kendisini İspanya'da oynadığı maçlarda da sıkça izlemiştim.Böyle bir oyuncunun 29 yaşında İ.B.B gibi bir takıma gelmesi beni çok şaşırttı.Bu İ.B.B yönetim başarısı mı ? yoksa para konuşmasını anlayamadım.Her şeyi geçtim neden Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe ve Trabzonspor bu oyuncuya yönelmedi ? İki maça çıktı 2 gol attı.Gol attığı takımlardan biri Galatasaray diğeri Trabzonspor.Belki bizede atacak,Fenerbahçe'yede atacak.İspanya'da 72 maçta 16 gol atmış.Orada pek golcü bir oyuncu değildi ama bizim ligde gol krallığına oynayacak gibi.

• Abdullah Avcı kesin FM oynuyor.

İşin şakası bir yana, iyi oyuncuları eğerinden ucuza getirtiyor. Örneğin Doka.
  • Bence çok üst düzey bir adam değil. Ama İBB gibi bir takım için çok önemli oyuncu. İBB'nin sisteminde Webo ve sol açıkları o sistemi çok iyi işletebilecek adamlar. Sol açıkları İbrahim Akın'ın yerini doldurur. Ama Webo şuana kadar İ.B.B.'ye gelen forvetler arasında en iyisi bence.

En önemlisi çok istekli oynuyor. Yatmaya gelmemiş belli ki.

İBB eğer büyük takımla oynamadığı ilk maçı kazanırsa o zaman korkmak gerekecek asıl. Bugün berabere bitsin istedim. Korktum İBB'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Bence çok üst düzey bir adam değil. Ama İBB gibi bir takım için çok önemli oyuncu. İBB'nin sisteminde Webo ve sol açıkları o sistemi çok iyi işletebilecek adamlar. Sol açıkları İbrahim Akın'ın yerini doldurur. Ama Webo şuana kadar İ.B.B.'ye gelen forvetler arasında en iyisi bence.

En önemlisi çok istekli oynuyor. Yatmaya gelmemiş belli ki.

İBB eğer büyük takımla oynamadığı ilk maçı kazanırsa o zaman korkmak gerekecek asıl. Bugün berabere bitsin istedim. Korktum İBB'den.

İ.B.B belalı bir takım.Haftaya 4-5 yerler sonra Beşiktaş'la,Fenerbahçe'yle başa baş oynarlar şaşırmam.

• 4 büyüklere gelicek kapasitede olsa ispanyada kalırdı. He 4 büyükler ispanyada kalmasına izin vermez bastırırlar parayı alırlar diyen olursada parayı basıp alıncak kadar ahım şahım değil. Abdullah hoca sistemine uygun oyuncuları seçmekte çok iyi, Webo da bunlardan birisi. Zaten İBB 4 büyüklerin belalısı webo atmasa bir başkası çıkıp atıyor yada üstün performans sergiliyor.
  • Aynen öyle ama bu sene farklılaşabilirler. Çünkü önemli adamlar var ilerde. Bakalım merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

4 büyüklere gelicek kapasitede olsa ispanyada kalırdı. He 4 büyükler ispanyada kalmasına izin vermez bastırırlar parayı alırlar diyen olursada parayı basıp alıncak kadar ahım şahım değil. Abdullah hoca sistemine uygun oyuncuları seçmekte çok iyi, Webo da bunlardan birisi. Zaten İBB 4 büyüklerin belalısı webo atmasa bir başkası çıkıp atıyor yada üstün performans sergiliyor.

Valla dostum koy Beşiktaş'ın forvetine Edu'dan daha iyi iş yapar.Boş adam değil Webo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

4 büyüklere gelicek kapasitede olsa ispanyada kalırdı. He 4 büyükler ispanyada kalmasına izin vermez bastırırlar parayı alırlar diyen olursada parayı basıp alıncak kadar ahım şahım değil. Abdullah hoca sistemine uygun oyuncuları seçmekte çok iyi, Webo da bunlardan birisi. Zaten İBB 4 büyüklerin belalısı webo atmasa bir başkası çıkıp atıyor yada üstün performans sergiliyor.

Valla dostum koy Beşiktaş'ın forvetine Edu'dan daha iyi iş yapar.Boş adam değil Webo.

Boş değil ona bişey demiyorum ama 4büyüklerin topçusuda değil. Bana kalırsa Edu'da Bjk çapında bir forvet değil. Daha kaliteli futbolcular almadıkça Anadolu takımlarıyla aramızda fark kalmayacak.

• Bence çok iyi bir forvet değil en azından baya hantal gibi duruyor, 2 haftadır gol atmasının nedeni birazcık şansı ve tecrübesi.
  • Bundan 2 ay önce Webo'nun 3 büyükler ile ismi geçse taraftarlar yönetimi taşlardı direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Bundan 2 ay önce Webo'nun 3 büyükler ile ismi geçse taraftarlar yönetimi taşlardı direk.

Valla hocam sizi bilemem ama Webo ismi geçse müthiş alternatif olur görüşüne katılırdım.Almeida olmadığında Webo yarısı kadar iş yapar.
  • anadolu takımları sözde büyük takımlardan çok daha iyi oyuncular getirmeye başladı.hele bir kayserispor örneği varki galatarasarıyın büyük dediğiniz takımların ilgelenip alamadığı oyuncuları getiriyorlar.kayserisporun kaleci navarro ondan sonra riveros ,karim ziani gitti gerçi ama birde amrabat gerçeği var.büyük takım topcusu diye birşey olduğunu sanmıyorum.eskişehirsporda bu sene çok iyi adamlar getirdi ona keza,dede kamara kris boyd,kris boyd gerçeği varki iskoçya tarihinin en iyi ikinci golcüsü.umarım takımlarımız kaliteli adamlar getirmeye devam eder.içi geçmiş eski yıldızlar büyük takım topçusu oluyor
  • Abdullah avci yi GS de gormek isterim
  • Bu adam Bu ligin altından girer üstünden çıkar
  • Webo önceden beri çok önemli bir futbolcu zaten ancak takımında bir patlayamadıbunun nedeni de onu besleyecek adam yoktu takımında.Webo Türkiye'deki her takımda rahatlıkla oynar.Zaten zebellah gibi bir adam.Türkiye tam ona göre bir lig.İbb tam ona göre bir takım.
  • Pierre Webo bence çok iyi bir oyuncu. Ben kendisini, Mallorca'dan beridir severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Abdullah Avcı kesin FM oynuyor.

İşin şakası bir yana, iyi oyuncuları eğerinden ucuza getirtiyor. Örneğin Doka.

keşke fatih terimde fm oynasa
  • Zaten FM'nin 1 2 istisna dışında gerçeği yansıtmadığını hiç görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsela

Zaten FM'nin 1 2 istisna dışında gerçeği yansıtmadığını hiç görmedim.

çok isterdim evandro roncattonun piyasaya çıkmasını (cm) bir kaç videosunu izlemiştim ama çıkış yapamadıefsanemdi benim peh bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

quote:

Orijinalden alıntı: simsela

Zaten FM'nin 1 2 istisna dışında gerçeği yansıtmadığını hiç görmedim.

çok isterdim evandro roncattonun piyasaya çıkmasını (cm) bir kaç videosunu izlemiştim ama çıkış yapamadıefsanemdi benim peh bee

Tuttuğunu atardı. da FM ve CM ' nin oyunu daha zevkli haline getirmek için şişirdiği oyuncular olmuyorda değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.