Bildirim
Philips 9705
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
40" kesinlikle 3D için az gelir bence...minimum 46-47.
samy c8000 full led değil mi ? lg 47lx9500 var._____________________________ Bitirim İkili : Coming soon + Logitech Z5500 -
samsungun rengi biraz dijital geliyo bana. o modele baktım. lg de fena değil....
Panasonic bana göre bi adım daha önde o sınıfta...
tam karar veremiyorum.
ayrıca 3 metre mesafem olucak ve bu yüzdeb 46 inch alamam. mecburen 40-42 en fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 10 Ekim 2010; 21:01:23 >_____________________________ -
Piyasadaki en iyi ürüne bakmışsın. Biri 40C8000 diğeri 40PFL9705 _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yakut
Piyasadaki en iyi ürüne bakmışsın. Biri 40C8000 diğeri 40PFL9705
sağol azizim
sanırım 40C8000 alıcam ama..
3D si daha iyi diye duydum.
Hem kayınpeder alıcak.
9705in fiyatına c8000 artı samsung 5+1 sistemde alabiliyor...
Umarım güzel bir üründür C8000._____________________________ -
En iyi ürünlerden biri de şu anda sony hx900..
Yanında blue ray sinema sistemi hediyesi var..
Ben de 9705 ve hx900 arasında seçim yapacağım.samsung asla düşünmem..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accept07 -- 12 Ekim 2010; 9:30:30 >_____________________________ Toyota Aurıs-2014 1.6 Advance Skypack Multıdrıve S Apple Macbook Pro Retina 13" Apple İphone 5s Sony 55X 8505B Sony 46HX 900 -
quote:
Orijinalden alıntı: ACCEPT007
En iyi ürünlerden biri de şu anda sony hx900..
Yanında blue ray sinema sistemi hediyesi var..
Ben de 9705 ve hx900 arasında seçim yapacağım.samsung asla düşünmem..
hx900 fiyatı nedir tahmini?
Ayrıca samsung düşünmeme nedenin nedir? dijital renkler mi?_____________________________ -
46hx900-Tahmini peşin fiyatı 6600 tl..
Samsung düşünmeme nedenim görüntüsündeki yapaylık,3 d performansını beğenmemem ve en önemlisi servis hizmetlerinin yetersiz olması(Bunu bilhassa tanıştığım Samsung mağazalar zinciri olan kişi kendisi samimi olarak bana belirtmiştir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accept07 -- 12 Ekim 2010; 10:20:46 >_____________________________ Toyota Aurıs-2014 1.6 Advance Skypack Multıdrıve S Apple Macbook Pro Retina 13" Apple İphone 5s Sony 55X 8505B Sony 46HX 900 -
quote:
Tahmini peşin fiyatı 6600 tl..
Samsung düşünmeme nedenim görüntüsündeki yapaylık,3 d performansını beğenmemem ve en önemlisi servis hizmetlerinin yetersiz olması(Bunu bilhassa tanıştığım Samsung mağazalar zinciri olan kişi kendisi samimi olarak bana belirtmiştir)
Samsungda bana görüntüde yapay geliyo açıkçası. Ona lafım yok. İnsanların ten rengleri pembemsi gözüküyor.
İnan bende kararsızım._____________________________ -
Daha önce Sony'den hx900 modelinin TR'ye kesinlikle gelmeyeceği bilgisi verilmişti ama gelmeye başladı..Bayilerde şaşırmış durumda..Avrupa'dan arta kalan ürünler olduğu bilgisi alındı..dışarıdakı değerlendirmeler olumlu görünüyor..Philips'de ise hangi tür panel kullanıldığını merak ediyorum(lg mi,sharp'mı?) _____________________________ Toyota Aurıs-2014 1.6 Advance Skypack Multıdrıve S Apple Macbook Pro Retina 13" Apple İphone 5s Sony 55X 8505B Sony 46HX 900 -
samsung ue40c8000 full led tv mi edge led tv mi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: atsuma
samsung ue40c8000 full led tv mi edge led tv mi
40c8000xw kodu
full led olması lazım._____________________________ -
sadece 9000 serisi full led diye biliyorum 7000-8000 edge led olması lazım.. _____________________________ Her lafa verilecek bir cevabım var elbet.
Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye?
Birde söyleyene bakarım, adam mı diye? -
İyide philips 8 ve 9 serisinde hediye olarak 650 liralık bluray player ve 450 lira değerinde 2 adet 3d gözlük veriyor
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: SteveVai17
İyide philips 8 ve 9 serisinde hediye olarak 650 liralık bluray player ve 450 lira değerinde 2 adet 3d gözlük veriyor
Samsungda öyle.
3.750 hiç bişey almaz sırf TVyi alırsan.
Kayınpederde Samsungçu o yüzden tercih 8000xw olarak kullanıyoruz.
PS3den bluray olayını halledicem.
birde 5+1 samsung ses sistemi.
4.500 a bitiyo hepsi.
istanbulbilişim biraz daha uygun fiyat ama samsung bayisinden alıcaz öyle karar verildi._____________________________ -
"Arkadaşlar mart 2010 yılında aldığım led TV 4 ayda bozuldu. 46B serisiydi.. Bu satırları yazarken servise verildiğinin 56. günü oluyor..
Samsung almayı düşünenlere söylüyorum:
Ürün piyasaya çıkmasından birlaç ay sonra Samsung, üst modellerin üretimine geçtiğinden yedek malzeme dahi bulunamıyor. Yani aldığınız Samsungların yedek malzemeleri Türkiye'de yok... Kore'den sipariş etseler dahi 35 gün sonra, cevap geliyor ve cevap YOK şeklinde oluyor..
Bu durumda cihaz değişimi gündeme geliyor ve eski cihazın faturası isteniyor...
Ancak Muadil bir cihaz yine bulunamıyor ve değişim için üst model farkı olarak 1000 TL gibi bir ücret istenebiliyor..
Şu an Samsungla yaşadığım olay bu ve yargıya gitti...
Samsung paramı iade etmeyi kabul etti ancak o parayla ben aynı özelliklere sahip cihaz bulamıyorum..
Bu durumda ben GARANTİLİ ürün kullanmamış oluyorum...
Arkadaşlar:
Samsung firması cihazların dış tasarımında çok başarılı... Ancak ürünlerinin tümüne yakınının ömrü kısa ve hassas oluyor...
Tüketici derneklerine başvurursanız Samsung'un eline düşen tüketicileri çok daha iyi anlarsınız...
Bu konuda otorite isimler Sony veya Panasonic öneriyorlar...
Markanız Samsungsa aman dikkat edin bozulmasın... Yoksa yandınız... "
YUKARIDAKI YAZI FORUMDAKİ BİR ARKADAŞIN YAZISINDAN ALINTIDIR..Bunun gibi yüzlerce örnek bulabilirsiniz..Size tavsiyem dikkatli olun..Sony'nin reklamını yapmaya çalışmıyorum ama ayrıca 5 yıl garanti veriyorlar.._____________________________ Toyota Aurıs-2014 1.6 Advance Skypack Multıdrıve S Apple Macbook Pro Retina 13" Apple İphone 5s Sony 55X 8505B Sony 46HX 900
-
Accept007 sağolasın bu dediğin için.
Malesef bir tanıdığımda daha Samsung alma sorunlu oluyor gibi bir laf etmişti...
Bende Renklerin dijital olması mı dediğimde hayır ömürleri kısa denmişti.
E şimdi yeni TV alınca ve bu TV bozulunca tamir edilemiyorsa gerçekten düşündürücü bu.
Sorun şu,
kayınpeder alıcağı için ve hem Samsung hastası olduğundan ve hemde 8000 serisi philips 9705 ten ve özellikele Sony den dana ucuz olduğu için (1000-2000) tl gibi, bende gidip Samsung almayın diyemem. Zaten adam çok masraf yaptı sağolsun çok mahçup oluyorum..
Malesef bu durumda herhalde yinede Samsung alıp her TV yi açtığımda dua edicem bozulmasın diye... Ama içime bi kurt düştü.
Sonuçta alınan tvler üst sınıf, o kadarda para harcanıyo._____________________________ -
Hayırlısı olsun diyelim..sonuçta her tv'de sorun yaşanacak diye bir kural yok..Güle güle kullan.. _____________________________ Toyota Aurıs-2014 1.6 Advance Skypack Multıdrıve S Apple Macbook Pro Retina 13" Apple İphone 5s Sony 55X 8505B Sony 46HX 900 -
quote:
Hayırlısı olsun diyelim..sonuçta her tv'de sorun yaşanacak diye bir kural yok..Güle güle kullan..
sağolasın..
e tabi birazda şans meselesi ama sony ve philipsde bozulma oranı atıyorum 5% ise samsungda 15% anladığım kadarıyla...
Tabi en son almadan önce detaylı bi test yapıcam bayide._____________________________ -
40 pfl 9705 en uygun nerede satılıyor arkadaşlar ? birde yanında blueray hediyesimi var ? _____________________________
Benzer içerikler
- input lag test
- tcl televizyon alınır mı
- google tv mi android tv mi
- grundig 65 gho 9900
- en iyi 65 inç tv
- en iyi televizyon markası 2025
- en iyi tv markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı